- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обем без преса
Има ли начин да си направя косата с обем без преса. Косата ми е горе долу къдрава. Това не ми пречи, но искам бритона да е прав. Мога ли да го постигна с четка и сешоар, той не вреди толкова много, колкото пресата. И как да го постигна?
Слагаш четката, дърпаш със сешоара. Не разбрах какво общо има обема?![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Еми, искам обем без преса.![]()
Обем без преса има, въпреки това не е много ефективен с различни типове коса ;]]
Вариянти за обем без преса са или топирането или спрейове за обем , но те почти не действат.![]()
Не я знам колко ти е къдрава, ама къдрава коса и прав бритон стои изключително смешно.![]()
Да бе, смешно било. Не може всички да са с коси 5 косъма и прави като праз..Първоначално написано от pressiana
А иначе - вече ти обясниха как става издърпването със сешоар. Недей да си топираш къдравата коса, аз също имам такава и ако го направя тя прилича на разплетена кошница![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Смешна си ти!Първоначално написано от pressiana
![]()
Всъщност pressiana си е напълно права.
Къдрава коса и прав като слама бритон , изглежда ужасно.
Е, зависи колко и какви са ти къдриците.
*сън*
Ама само така ще да е.Първоначално написано от BonnieandClyde666
fUcKsMiLe, точно това имах предвид. Радвам се, че поне ти си ме разбрала.
FuckingFreak, нито ми е рядка, нито ми е права косата, така че не си вади тъпи изводи от някакво си изречение.![]()
Абсолютно!Първоначално написано от fUcKsMiLe
Big or small, lies are lies!