- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- -> Филми на Ужасите < -
първите 10 страници от темата са перфектни, има предложения, коментари, линкове и всичко както трябва, това НЕ Е тема където всеки трол ше пише "предложете ми хубав страшен филм" и 200 човека ше му предлагат и ше спорят и ше плюят. Това е тема, където всеки влиза и си намира какво му трябва или споделя нещо от себе си. Глупавите постове всеки да каже кой филм колко е зле са излишни. Слагате филм, снимка, описание, линк и ваше мнение. Това е. Минумум постове, максумум информация. Лека вечер.
то густо, то пусто
Търся един филм трилър/ужаси, разказваше се за група приятели събрали се на една вила и един психопат ги вкара в някаква игра и за да оцелеят, трябваше да се избиват помежду си, не е FEAR ISLAND имаше руса мадама , някой сеща ли се за името, не е от най-новите
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Имам въпрос относно Убийствен пъзелнали пъзела умира в 4-та част как така после на тоя телевизор говори с неговия глас
..ии също нали Аманда също умря..сега кой е убиеца???
![]()
Ъм... Убийствен пъзел, някоя от всичките части? xDDПървоначално написано от Ou7oFmYhEaD
времето във всяка част е различно, не е 1ва после втора и така... сеш се.Първоначално написано от strawberry88
изгледай го целия да разбереш
Mirage3 не си прав
то густо, то пусто
Orphan
Определено добър филм, много ми хареса идеята, а като разбрах накрая истината направо сидях зяпнал.. не ми се верваше просто. Препоръчвам.
то густо, то пусто
Аз също го препоръчвам. Много добър. =)
Иначе искам да си изкажа мнението и за най-тъпия филм който съм гледала през живота си
http://zamunda.net/details.php?id=306204 НЕ ГО ГЛЕДАЙТЕ!
В смисъл? Какво искаш да кажеш? Предполагам говориш за втория ми пост, 'щото в първия си личи, че е писано от момиче. xDDПървоначално написано от Joc
Не съм споменала още и 'Децата на царевицата' - пак частите са страхотни. Такива добри филми скоро няма да се правят. Гледайте такива, по-старички от 80, 90 години. Само те могат да се нарекат стойностни, а не бозичките отсега.
Паранормална Активност само това ще кажа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
за това не си правя, няма убийствен пъзел на вила.Първоначално написано от Mirage3
то густо, то пусто
Пъзелите ги знам този не е от тях и не е много известен. Някакъв тип ги забърка в тази игра, като неговото лице не се виждаше а само ръката му. Накрая приятелите си избиха един друг.
А по темата, преди няколко дни гледах "Nailbiter" не е някое клане, обаче за убиване на времето става, края също е интересен.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
Вчера бях на кино по случай Хелуин и гледах Scream 4 :Д пхахаха..бахти комедията :Д тоя филм става все по-зле и по-зле:Д Гледах и Последен изход 5Много ми хареса..Обожавам всички части!Тва е една от малкото поредици,която продължава да ми харесва с всяка следваща част
![]()
проста си много ,а т'ва че ФД ти е харесал те прави още по -проста,моля момичетата да избягват този жанр,защото нищо не разбират.айде със здраве.Първоначално написано от Harmonyy
Remember remember the fifth of November
Gunpowder, treason and plot.
I see no reason why gunpowder, treason
Should ever be forgot...
Първоначално написано от ShtrudeL
ИСКАМ ДА МИ ПИШЕШ ЗА ДА ЗНАМ ЧЕ СИ РАЗБРАЛА КОЛКО СИ ПРОСТА
Should ever be forgot...
тея мнения ще си ги дава в други темиПървоначално написано от Co0kieGirl
Should ever be forgot...
щото ти казваш така ли :Д:Д:Д ПРОСТ СИ МНОГО :* ае гледай си работата и като не ти понася не ми чети постоветеПървоначално написано от lightcameraction
![]()
изчезвай от темата ,че ми се повръща от теб
Should ever be forgot...
ето стари нови снимки на Piranha 3DD
скоро ще съм малко по-активен в темата.
18 + BICHEZZ (не че някой ще го спази)
Официално обявиха ... започват да пишат script za PARANORMAL ACTIVITY 4.
информирам феновете на Cabin Fever че ще има 2 нови части
Cabin Fever: Patient Zero
и
Cabin Fever: Outbreak
НЕ ЗНАМ дали това ще са 2 нови части или 2 различни варианта на филма ,т.е не са наясно как да е точно името все още.ПРЕДПОЛАГАМ 2рото,мое мнение.
Should ever be forgot...
за rec съм писал по назад в темата, предлагам ти да гледаш испанските части, 1та част е идентична испанска с американска, втора част испанската е мноооооооого по-добра.
то густо, то пусто
той не е излязал в България още,к'во коментираш ?Първоначално написано от Harmonyy
Should ever be forgot...