- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- -> Филми на Ужасите < -
tanch3t093 казват ,че Паранормална активност бил страшничък . Пробвай го ако искаш![]()
Браво хора! Имате вкус! Без wrong turn...супер малоумния филм!иначе The Shining!!! Най-големия
и Inside гледайте!! Задължително просто
Благодаря за предложенията, гледала съм Паранормална активност преди 2 години, тогава си ми беше страшничък а и го гледах на тъмно .. И за да го догледам трябваше да светна лампатаА иначе The Omen е оферта, мисля да го изгледам тия дни, защото днес ще ми дойде в повече, току що изгледах Orphan и направоо .. Чакай малко какво се случва тука
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ако искате нещо наистина страшно гледайте 30 days of night. Dead silence също е мн як. А иначе поредица хубави ужаси са:
The Ring 1,2
Split on your grave
Wrong Turn
Resident Evil
Saw
Piranha
Final Destination
Nightmare on Elm street
Shark Night
The Devil Inside
Paranormal Activity
1408
Pandorum
Apokalipsis и така нататък за тези се сещам засега, не съм ги гледала всичките, но тези са най-препоръчваните и харесваните според мен.
The Collector - На мен много ми хареса, карче съм го гледала много отдавна. По-нагоре peace_love_cooper е казала всичко , което и аз щях да кажа.
Иначе на мен любимите са ми 1408 и House of wax .
Последно редактирано от sapphire5 : 05-24-2012 на 13:00
Аз пък много си харесвам The Blair witch project . Обожавам го,гледал съм го много пъти![]()
Айде понеже сте симпатяги тук да ви запозная с една продукция, за която няма много информация, но ми се струва интересна...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nCed6PNOmio[/youtube]
то густо, то пусто
The task/ Задачата
Пишете по някой друг ред за филмите, заглавията всички ги знаем![]()
вчера гледах EVIDENCE , много ми допадна филмчето, очаквах по-малко.
то густо, то пусто
http://www.imdb.com/title/tt1130884/ гледал ли си този?
то густо, то пусто
When a stranger calls (Когато звънне непознат) (2006) - уникален филм,правен по градска легенда и римейк на филм със същото заглавие от 1979.Доколкото знам има и други филми, направени по градската легенда (The Babysitter and the Man Upstairs).
Amusement - интересен е,гледах го днес.Не бих го определила като особено страшен,но бива...
Helloween(2007) - страхотен е.Гледала съм и филма от 1978,но римейка ми допада повече.
Cry_Wolf(Вълк единак)(2005) - добър е,доста провокиращ при това,но е по-скоро трилър,отколкото ужаси.
Ring(Предизвестена смърт) - Обявен е за най-страшният филм на десетилетието.Това говори достатъчно...
The final destination(Последен изход) - гледала съм 4 от 5-те части,уникален е слабо казано.Струва си да се гледа.
http://life.dir.bg/news.php?id=7021431
Според друга класация е шести :
Bloody Disgusting ranked the film sixth in their list of the 'Top 20 Horror Films of the Decade', with the article saying "The Ring was not only the first American “J-Horror” remake out of the gate; it also still stands as the best."
"Първоначално написано от alexadeliq
Здравейте Искам да попитам за един филм,който гледах преди известно време и немога да се сетя за името му.. ето някой неща за този филм: става въпрос за един фотограф,дето след като снима някой,на снимката се вижда нещо като светлина върху самия образ и по този начин ще умре.."
The Omen / Поличбата
от 2006та"
The Omen / Поличбата ?!?
Нещо не ми се вярва.
1)The final destination 3,възможно,
2)Shutter,малко вероятно,
3)Ring,там образите на гледалите касетата бяха размазани,но едва ли е и той.
НО Поличбата?!?Ако става дума за The Omen 666,изключено е alexadeliq да говори за него.