.
Отговор в тема
Страница 18 от 40 ПървиПърви ... 814151617181920212228 ... ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 994

Hybrid View

Голям фен Аватара на LaffyTaffy
    Цитирай Първоначално написано от Kaena Smith Виж мнението
    "Първоначално написано от alexadeliq
    Здравейте Искам да попитам за един филм,който гледах преди известно време и немога да се сетя за името му.. ето някой неща за този филм: става въпрос за един фотограф,дето след като снима някой,на снимката се вижда нещо като светлина върху самия образ и по този начин ще умре.."
    The Omen / Поличбата
    от 2006та"

The Omen / Поличбата ?!?
    Нещо не ми се вярва.
    1)The final destination 3,възможно,
    2)Shutter,малко вероятно,
    3)Ring,там образите на гледалите касетата бяха размазани,но едва ли е и той.

НО Поличбата?!?Ако става дума за The Omen 666,изключено е alexadeliq да говори за него.
    Shutter ?
    http://www.imdb.com/title/tt0482599/

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Shutter
    Това е част от резюмето:
    "...В един момент Бен започва да забелязва странни петна върху много от своите снимки. Джейн вярва, че тези петна представляват духа на жената, която са ударили на пътя и може би тя се връща да търси отмъщение."
    Наистина,никой във филма,който е бил сниман,не умира,но пък от 3-те филма само там главният герой е фотограф(не съм напълно сигурна,но не си спомням в THE ring да имаше).Написала съм,че е малко вероятно да е Shutter.Честно казано нито един от 3-те филма отговаря 100% на описанието,което alexadeliq е дал/а,но само те ми хрумнаха.

Супер фен Аватара на Supermassive____
    The Mist

Резюме : „Мъглата” на режисьора Франк Дарабонт е създаден по едноименната новела на краля на ужасите Стивън Кинг.
    Силна буря връхлита града, а на следващата сутрин откъм езерото се задава облак от гъста мъгла. Една група хора попадат в капана й, но успяват да се скрият в местния супермаркет.
    Скоро всички откриват ужасяващата истина, че в мъглата живеят многобройни демони и зли същества, готови на всичко, за да унищожат хората, попаднали в този капан. Оцеляването може би е възможно, само ако хората от магазина се обединят, но дали това е възможно имайки предвид каква е човешката природа?

Тук вече съм в мой води .Обичам да гледам стари хорър филми който в който не те плашат със тъпи зомбита и фалшива кръв.
    А това са почти всички класически злодей който киното помни
    http://prikachi.com/images/869/4977869y.jpg

Здравейте,
    От скоро гледам такива филми.Да ви кажа честно правя го защото имам голям страх от тъмното.Откакто гледам обаче такива филми ми е по -спокойно....както и да е.
    Това ми беше първият хорър филм.Препоръчвам го за по страхливите.На мен лично ми хареса.Гледал съм го два пъти.Първият път имаше за мен само една стряскаща сцена.

Burning Bright (2010)

Последно редактирано от CriminaLLL : 07-06-2012 на 08:07

Здравейте. Търся един филм от много време. Бях много дребен , като го гледах по телевизията , обаче още помня един момент. Един полицай отиде до една баба и я застреля , и тя му се молеше да я пощади , и като видя , че ще умира му се закани , че някой ден ще се върне. И малко по-напред във филма полицая целува една мацка и изведнъж като си отвори очите , целуваше бабата. Знам , че не е много яко обяснението ми , ама само т'ва помня. Ако някой ми помогне, ще съм му МЕГА благодарен !! ; )

Гледала съм адски много филми на ужасите, и досега само два най-много ме радват.
    1.Обитанието в кънектикът 2009
    2.Хълмовете стават червени

Може ли да ми предложите някой НОВ ужас, нещо от рода на Коварен? Под нов имам предвид в последните 1-2 години

Мега фен Аватара на SurfSky
    Аз пък си обичам The Blair Wtich Project (h)

Може ли да ми предложите някой филм с някакво пътуване,хора на които им се разваля колата или нещо такова. Нещо като The hitcher, Wolf Creek, Carriers , jeepers creepers...

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    Цитирай Първоначално написано от MnnLUSSY Виж мнението
    Може ли да ми предложите някой филм с някакво пътуване,хора на които им се разваля колата или нещо такова. Нещо като The hitcher, Wolf Creek, Carriers , jeepers creepers...
    Enter Nowhere - http://zamunda.net/details.php?id=311067&hit=1

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BluE_s Виж мнението
    Много готин филм. Не е баш ужас, но е много интересен.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от MnnLUSSY Виж мнението
    The hills have eyes
    Wrong turn всички части

Най-най любимите ми са Child's play ;; Friday the 13th ;; House of wax <3

Мега фен Аватара на SurfSky
    Петък 13 и Кошмарите на Елмстреет са си класика
    Хора какво мислите за '' REC 3'' , днеска си го свалих ... Какво да очаквам от него?

Очаквай да не очакваш REC 4 щото тоз е толкова зле че ако има следващ няма има навитаци да го гледат :Д:Д
    ...

Третия кръг - След преживения наскоро развод Лин Греъм решава да се премести в нов дом заедно с трите си деца. Тя купува изгодно стара къща, без да обръща внимание на слуховете за зловещите събития, разиграли се там преди 30 години.Децата са запленени от къщичката за игра в задния двор, но не след дълго държанието им се променя, а в дома на Лин започват да се случват странни неща. Изглежда някой иска кървави събития от миналото да бъдат повторени отново…

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~

Silent Hill - Във филма, базиран на хорър-екшън играта, Рада Мичъл / "Мъж под прицел" / е в ролята на Роуз - отчаяна майка, която отвежда осиновената си дъщеря Шарън в Сайлънт Хил, за да я отърве от заболяването й. След жестока автомобилна катастрофа Шарън изчезва и Роуз трескаво се опитва да я открие.Сред мъглата от димяща пепел тя се спуска в изкривената реалност на ужасяващата тайна на града. Преследвана от гротескно деформирани същества и местните жители, затворени в постоянно чистилище, Роуз започва да разкрива истината зад апокалиптичната катастрофа, изгорила града преди 30 години.

Мисля,че интересен филм на ужасите е ''Заразно зло'' наистина си струва да го гледате

Незнам дали вече някой го е споменал но хвърлете едно око на The Dark http://zamunda.net/details.php?id=229104
    абсолютен шедьовър в жанра ужаси/мистерия
    ...

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Някой може ли да ми препоръча хубави хоръри от 70, 80 и 90?

Цитирай Първоначално написано от Nikolcheto24 Виж мнението
    Някой може ли да ми препоръча хубави хоръри от 70, 80 и 90?
    http://www.zamunda.net/details.php?id=6911

Супер фен Аватара на Incadeptus
    ненормалник,в ring,което въобще не значи предизвестена смърт и не знам кой глупак го е превел няма нищо подобно (facepalm)

Повече от фен Аватара на betty-dimitrova
    Цитирай Първоначално написано от Incadeptus Виж мнението
    ненормалник,в ring,което въобще не значи предизвестена смърт и не знам кой глупак го е превел няма нищо подобно (facepalm)
    Не всички филми се превеждат буквално

Banned Повече от фен
    Никъде не видях някой да споменава трилогията Злите Мъртви. Това са страхотни филми. Първият е истински хорор от които можеш да се стреснеш, и въпреки лошите ефекти, филма е много добър. Вторият е римейк на първия, но с повече комедия. А третия - Злите мъртви 3: Армията на мрака е може би един от любимите ми филми. Не знам как режисьора е успял да съчетае хорор и чисто забавление по такъв начин. При всички случаи си струва да ги прегледате http://zamunda.net/details.php?id=106082&hit=1

Днес ще гледам този.Много го хвалеха в един форум. Дали е добър?Някой да го е гледал?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си