- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- -> Филми на Ужасите < -
Shutter ?
http://www.imdb.com/title/tt0482599/
Shutter
Това е част от резюмето:
"...В един момент Бен започва да забелязва странни петна върху много от своите снимки. Джейн вярва, че тези петна представляват духа на жената, която са ударили на пътя и може би тя се връща да търси отмъщение."
Наистина,никой във филма,който е бил сниман,не умира,но пък от 3-те филма само там главният герой е фотограф(не съм напълно сигурна,но не си спомням в THE ring да имаше).Написала съм,че е малко вероятно да е Shutter.Честно казано нито един от 3-те филма отговаря 100% на описанието,което alexadeliq е дал/а,но само те ми хрумнаха.
The Mist
Резюме : „Мъглата” на режисьора Франк Дарабонт е създаден по едноименната новела на краля на ужасите Стивън Кинг.
Силна буря връхлита града, а на следващата сутрин откъм езерото се задава облак от гъста мъгла. Една група хора попадат в капана й, но успяват да се скрият в местния супермаркет.
Скоро всички откриват ужасяващата истина, че в мъглата живеят многобройни демони и зли същества, готови на всичко, за да унищожат хората, попаднали в този капан. Оцеляването може би е възможно, само ако хората от магазина се обединят, но дали това е възможно имайки предвид каква е човешката природа?
Тук вече съм в мой води.Обичам да гледам стари хорър филми който в който не те плашат със тъпи зомбита и фалшива кръв.
А това са почти всички класически злодей който киното помни
http://prikachi.com/images/869/4977869y.jpg
Здравейте,
От скоро гледам такива филми.Да ви кажа честно правя го защото имам голям страх от тъмното.Откакто гледам обаче такива филми ми е по -спокойно....както и да е.
Това ми беше първият хорър филм.Препоръчвам го за по страхливите.На мен лично ми хареса.Гледал съм го два пъти.Първият път имаше за мен само една стряскаща сцена.
Burning Bright (2010)
![]()
Последно редактирано от CriminaLLL : 07-06-2012 на 08:07
Здравейте. Търся един филм от много време. Бях много дребен , като го гледах по телевизията , обаче още помня един момент. Един полицай отиде до една баба и я застреля , и тя му се молеше да я пощади , и като видя , че ще умира му се закани , че някой ден ще се върне. И малко по-напред във филма полицая целува една мацка и изведнъж като си отвори очите , целуваше бабата. Знам , че не е много яко обяснението ми , ама само т'ва помня. Ако някой ми помогне, ще съм му МЕГА благодарен !! ; )
Гледала съм адски много филми на ужасите, и досега само два най-много ме радват.
1.Обитанието в кънектикът 2009
2.Хълмовете стават червени
Може ли да ми предложите някой НОВ ужас, нещо от рода на Коварен? Под нов имам предвид в последните 1-2 години![]()
Може ли да ми предложите някой филм с някакво пътуване,хора на които им се разваля колата или нещо такова. Нещо като The hitcher, Wolf Creek, Carriers , jeepers creepers...
Enter Nowhere - http://zamunda.net/details.php?id=311067&hit=1
Най-най любимите ми са Child's play ;; Friday the 13th ;; House of wax <3![]()
Петък 13 и Кошмарите на Елмстреет са си класика
Хора какво мислите за '' REC 3'' , днеска си го свалих ... Какво да очаквам от него?
Очаквай да не очакваш REC 4 щото тоз е толкова зле че ако има следващ няма има навитаци да го гледат :Д:Д
...
Третия кръг - След преживения наскоро развод Лин Греъм решава да се премести в нов дом заедно с трите си деца. Тя купува изгодно стара къща, без да обръща внимание на слуховете за зловещите събития, разиграли се там преди 30 години.Децата са запленени от къщичката за игра в задния двор, но не след дълго държанието им се променя, а в дома на Лин започват да се случват странни неща. Изглежда някой иска кървави събития от миналото да бъдат повторени отново…
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~
Silent Hill - Във филма, базиран на хорър-екшън играта, Рада Мичъл / "Мъж под прицел" / е в ролята на Роуз - отчаяна майка, която отвежда осиновената си дъщеря Шарън в Сайлънт Хил, за да я отърве от заболяването й. След жестока автомобилна катастрофа Шарън изчезва и Роуз трескаво се опитва да я открие.Сред мъглата от димяща пепел тя се спуска в изкривената реалност на ужасяващата тайна на града. Преследвана от гротескно деформирани същества и местните жители, затворени в постоянно чистилище, Роуз започва да разкрива истината зад апокалиптичната катастрофа, изгорила града преди 30 години.
Мисля,че интересен филм на ужасите е ''Заразно зло'' наистина си струва да го гледате![]()
Незнам дали вече някой го е споменал но хвърлете едно око на The Dark http://zamunda.net/details.php?id=229104
абсолютен шедьовър в жанра ужаси/мистерия
...
Някой може ли да ми препоръча хубави хоръри от 70, 80 и 90?
ненормалник,в ring,което въобще не значи предизвестена смърт и не знам кой глупак го е превел няма нищо подобно (facepalm)
Никъде не видях някой да споменава трилогията Злите Мъртви. Това са страхотни филми. Първият е истински хорор от които можеш да се стреснеш, и въпреки лошите ефекти, филма е много добър. Вторият е римейк на първия, но с повече комедия. А третия - Злите мъртви 3: Армията на мрака е може би един от любимите ми филми. Не знам как режисьора е успял да съчетае хорор и чисто забавление по такъв начин. При всички случаи си струва да ги прегледате http://zamunda.net/details.php?id=106082&hit=1
Днес ще гледам този.Много го хвалеха в един форум.Дали е добър?Някой да го е гледал?
![]()