.
Отговор в тема
Страница 19 от 40 ПървиПърви ... 915161718192021222329 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 994

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Да много е хубав и е изпълнен с напрежение, гледах го преди 3 години и ще взема пак да го гледкам, че новите ужаси са "олеле малеле"
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Олее.. Ами.. Чъки- куклата убиец

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Цитирай Първоначално написано от Ou7oFmYhEaD Виж мнението
    Пъзелите ги знам този не е от тях и не е много известен. Някакъв тип ги забърка в тази игра, като неговото лице не се виждаше а само ръката му. Накрая приятелите си избиха един друг.
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Пак питам-кой е филма?
    Звучи ми като House of 9 :

http://en.wikipedia.org/wiki/House_of_9

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Kaena Smith Виж мнението
    Звучи ми като House of 9 :

http://en.wikipedia.org/wiki/House_of_9
    Благодаря!

Гледайте : House of Wax , 28 days later , 28 weeks later , shrooms , resident evil , i am a legend , It , Дързост и красота , Dead snow , land of the dead , dawn of the dead , Това е от мен

Truth or Dare / Истина или предизвикателство (2012)

Група колежани празнуват края на семестъра с най-голямото парти. По време на вечеря, изпълнена с алкохол и наркотици, започват играта ;Истината или се осмеляваш;, която жестоко наранява един от тях. Това дава старт на поредица от ужасяващи събития и нова посока на играта - истината вече може да убива.

Група колежани празнуват края на семестъра с най-голямото парти. По време на вечеря, изпълнена с алкохол и наркотици, започват играта ;Истината или се осмеляваш;, която жестоко наранява един от тях. Това дава старт на поредица от ужасяващи събития и нова посока на играта - истината вече може да убива.

и този не ми хареса, но мисля, че беше защото имах отвратителна мигрена и не ми се излизаше D: може и да е добър
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

The cabin in the woods / Хижа в гората (2012)

Не е кой знае колко страшно , но идеята на самият филм ми се стори доста интересна .
    Отначало всичко започва с поредната банална история - няколко колежани отиват на хижа в гората - типичните персонажи на блондинката и нейното гадже атлетът , на умникът , глупакът и девственицата - там те откриват нещо , призовават някакво същество и то ги избива . Много познато нали . Да , ама не . Всъщност тези колежани са част от нещо по-голямо - те ще бъдат пожертвани за да спасят света . Нищо не е станало случайно , някой ги контролира . Гледайте го и ще разберете кой .
    И ако се притеснявате че няма достатъчно кръв , спокойно към края има страхотна кървава баня , в която ще видите доста познати герои от филмите на ужасите .
    Като цяло филма не е много страшен . Дори на места е като комедия . Но ми хареса тази различна идея , даже филма е по-скоро комбинация от ужаси , мистерия и приключенски . Приятен е за запълване на свободното време .

Цитирай Първоначално написано от Ninitoo Виж мнението
    The cabin in the woods / Хижа в гората (2012)

Не е кой знае колко страшно , но идеята на самият филм ми се стори доста интересна .
    Отначало всичко започва с поредната банална история - няколко колежани отиват на хижа в гората - типичните персонажи на блондинката и нейното гадже атлетът , на умникът , глупакът и девственицата - там те откриват нещо , призовават някакво същество и то ги избива . Много познато нали . Да , ама не . Всъщност тези колежани са част от нещо по-голямо - те ще бъдат пожертвани за да спасят света . Нищо не е станало случайно , някой ги контролира . Гледайте го и ще разберете кой .
    И ако се притеснявате че няма достатъчно кръв , спокойно към края има страхотна кървава баня , в която ще видите доста познати герои от филмите на ужасите .
    Като цяло филма не е много страшен . Дори на места е като комедия . Но ми хареса тази различна идея , даже филма е по-скоро комбинация от ужаси , мистерия и приключенски . Приятен е за запълване на свободното време .

въх не. просто не. това са двата най-тъпи филма, на които съм попадала. надценени, особено хижата :/
    лично аз съм разочарована. ако, разбира се, не сте като американските лапета и не си умирате за зомбита...
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Цитирай Първоначално написано от BrainlessROCKBABY Виж мнението
    въх не. просто не. това са двата най-тъпи филма, на които съм попадала. надценени, особено хижата :/
    лично аз съм разочарована. ако, разбира се, не сте като американските лапета и не си умирате за зомбита...
    Не съм гледала "Хижа в гората",мислех,че е интересен,но щом гледах трейлъра моментално се отказах."Truth or Dare",гледах около 30 мин. от него и макар да не харесвам особено английските филми,не беше чак толкова лош.Не беше страшен,но имаше оригинални идеи.А относно филмите с зомбита,не ги понасям.

За да не е спам :

Обсебване
    The Possession 2012

Когато Сам Рейми случайно попада на статия в авторитетен вестник за съществуването на истинска кутия, в която е затворен митичен зъл дух Дибук, той вижда перфектната история за филм на ужасите – зловеща и свръхестествена дотолкова, че да го вдъхнови.

Тревожна, но и вълнуваща, съдбата на продаваната в ebay реална, старинна кутия, въплъщава години на човешка болка и страдание. Проведеното от уредник на университетски музей проучване, проследява миналото на древния предмет до притежанието му от 103-годишна еврейка оцеляла от Холокоста. Тя пренася кутията на Дибук в Америка и умирайки в адски мъки завещава на наследниците си никога и при никакви обстоятелства да не се опитват да я отворят.

Вдъхновен от този действителен случай, филмът „Обсебване” разказва историята на едно обикновено семейство изправено пред смъртоносната заплаха от гнева на неизразимото, свръхестествено зло, познато от легендите като Дибук.

От къде да изтегля House of 9???

Този изглежда интересен,но не е излязъл още.

Препоръчайте ми някой мнооого страшен филм... най-страшния който сте гледали :]

Здравейте,търся някакъв хорър подобен на The hills run red.Този филм днес го изгледах и доста ми хареса,иначе не харесвам филми с духове,а по скоро такива със серийни убийци.Да има неочакван обрат или нещо такова.Ще ви бъда много благодарна,ако отговорите

Цитирай Първоначално написано от soletkaa98 Виж мнението
    Здравейте,търся някакъв хорър подобен на The hills run red.Този филм днес го изгледах и доста ми хареса,иначе не харесвам филми с духове,а по скоро такива със серийни убийци.Да има неочакван обрат или нещо такова.Ще ви бъда много благодарна,ако отговорите
    Някои са ужаси,други - трилъри :

Halloween / Хелоуин (2007)
    The Texas Chainsaw Massacre / Тексаско клане (2003)
    When a Stranger Calls (2006)
    Shrooms (2007)
    Disturbia (2007)
    Cry_Wolf (2005)

Цитирай Първоначално написано от soletkaa98 Виж мнението
    Изгледай всички 7 филма на Saw!Много са интересни.

Мега фен Аватара на SurfSky
    Гледам има един филм в торент сайтовете Truth or Dare , някой гледал ли го е ?

Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    Гледам има един филм в торент сайтовете Truth or Dare , някой гледал ли го е ?
    Гледах го днес, филмът според мен е по скоро психологически. Всъщност към средата почва да грабва повече вниманието. Не мога да кажа, че ми хареса особено, но бива. И да, по-скоро бих казала да се гледа.
    Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
    * http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *

Голям фен Аватара на Snik4er
    В замунда е House of nine, не house of 9, хората се бъркат и не могат да си го намерят
    truth or dare-не е кой знае какво, ако имаш час и нещо за губене може да го гледаш, аз спокойно бих го пропуснал. Иначе ако се кефиш на Английски филми го гледай само заради акцента и актьорската игра, както направих аз.
    Последно редактирано от Snik4er : 09-04-2012 на 13:18

Last.fmFacebookBLOG

Цитирай Първоначално написано от Snik4er Виж мнението
    В замунда е House of nine, не house of 9, хората се бъркат и не могат да си го намерят
    Страшно много ти благодаря!Не се сетих,че е трябва да е nine.

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Да се похваля и аз тези дни гледах няколко филма, по-скоро трилъри и няма кървища, но пък са идеални.
    1.Cold Creek Manor разказва за семейсвтво, което се мести от големия град в един затънтен край с огромно имение, то обаче си има своя история и стар собственик, който иска да си го върне, /няма призраци/
    2.Seven Below- ооо да определено ми хареса, група непознати попадат в стара къща с призраци
    3.Population 436- ето това е големия филм, не мога да си обясня, но много ми допадна, невероятен трилър, замисъл, действие, актьори-всичко.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Здравейте..имам един спешен въпрос..търся един филм....Група тинейджъри отиватна хижа ли ко беше не помня..и там са напиват...и в хижата намират...една игра (нещо като монополи..но не е такова) и започват да я играят...и после не помня точно но мисля, че хвърляха зара и се появяваха на различни места и умираха...играта била направена от кръв и кожа на изгорена вещица...Филма беше нещо подобно ...Ще съм много благодарна ако някой се досеща....

Цитирай Първоначално написано от SqNkA Виж мнението
    Здравейте..имам един спешен въпрос..търся един филм....Група тинейджъри отиватна хижа ли ко беше не помня..и там са напиват...и в хижата намират...една игра (нещо като монополи..но не е такова) и започват да я играят...и после не помня точно но мисля, че хвърляха зара и се появяваха на различни места и умираха...играта била направена от кръв и кожа на изгорена вещица...Филма беше нещо подобно ...Ще съм много благодарна ако някой се досеща....
    Този изглежда интересен.Ако някой го каже и аз ще съм много благодарен

Цитирай Първоначално написано от CrAzZyDeViLl Виж мнението
    Този изглежда интересен.Ако някой го каже и аз ще съм много благодарен
    Open Graves / Отворени гробове (2009) http://zamunda.net/details.php?id=267944&hit=1

Така .. Първо Здрасти на всички .. Искам да ви помоля да кажете някой много (ама много ) интересен и в същото време психически страшен. Почти никъде не намирам такъв. Да кажем нещо от сорта на да почне някой да преследва някой в къща (затворено пространство демек ) и там така такива страхотиики. Сега съм сложила да се теглят около 19-20 така по-тежички, но ако има някой такъв филм .. моля да не се притеснява да ми каже.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си