- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- -> Филми на Ужасите < -
Някой от вас гледа ли новия Тексаско Клане 3Д?Нямам търпение да го гледам, ще е страхотно продължение на оригинала, предполагам.А тази година идва и Брадвата 3, абе страхотни филми си очертават тази година!
Много голям фен съм на ужасите. Обожавам този жанр филми. Ще ви предложа някои от любимите ми филми.
Orphan / Сирак (2009)
The Hills Have Eyes / Очите на скалите (2006)
The Hills Have Eyes II / Очите на скалите II (2007)
The Descent / Спускането (2005)
The Descent: Part 2 / Спускането: Част 2 (2009)
Hide and Seek
http://www.cinefish.bg/Krienica-Trey...ailer1781.html
The Reaping : http://en.wikipedia.org/wiki/The_Reaping
Ето го и резюмето :
Катрин Уинтър (Хилари Суонк) е млада жена, която живее със съпруга си и детето си в Судан. Отдала се на християнската мисията да помага на хората, тя преживява истинска трагедия, когато семейството й загива в трагичен инцидент. Това променя гледната й точка и тя спира да вярва в Господ. Новата цел, която си поставя в живота, е да намери научни обяснения на странните феномени по света.
С времето името й става известно с разкриването на мистерии около плачещи статуи, църковни загадки и странни природни аномалии. Един ден при нея идва отец Блакуел (Стивън Риа), който има нужда от помощта й относно случващото се в неговия малък град. Катрин е заинтересована от случая и отива там със своя приятел Бен (Идрис Елба), който е университетски преподавател.
Това, което виждат, ги кара да се разделят в мненията си, защото в местната река вместо вода тече кръв, а огромни скакалци нападат района. Смята се, че в дъното на това стои малко местно момиче. Градът е обхванат от паника, защото случващото се е описано в Библията като десетте божи проклятия. Тогава се появява и американският свещеник Костиган (Дейвид Мориси), който има друга версия за паранормалните явления.
За мен най-добрите филми на ужасите са - House of wax,Hyenas,Kill theory,Lake dead,Lake placid 2,Black Christmas,Carver,Wolf town,Wrong Turn 1,2,3 и 4,The hike,The butcher и Човешка стоножка,поне за тези се сещам в момента..Гледайте ги,няма да съжалявате!![]()
Fucking_perfect златно си ми, точно това е филма "Kill theory" който търсех и за който бях дала описание няколко страници по-назад.
А сега си търся филм в стил "Поличбата" в смисъл не някоя касапница, а по-скоро трилър с история и развитие, приемам предложения.
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
имаше един филм,един богат мъж събираше хора на,които им трябваха пари и ги караше да се нараняват... някой сеща ли се ?
Гледах ''Хижа в гората''.Беше адски тъп и приличаше повече на пародия на страшен филм.![]()
Съветвам всички хорър фенове да не гледат филми от 2012,отчайващо зле са.![]()
Times have changed and times are strange
Here I come , But I ain't the same
И House of 9 ме разочарова много.Беше мнооого скучен.![]()
Някой гледа ли вече Wrong turn 5? Аз преди малко го гледах и беше много тъп.Четвъртата и петата част изобщо не ме впечатлиха.![]()
Отдавна не бях влизал...та да се разпиша и аз ;дд
Гледах
"Cabin in the woods" - Много ми беше интересен и наистина до сега не съм гледал такъв ужас,смисъл различен е и не е като повечето,които съм гледал.Гледайте го,на мен ми хареса много.
"Truth or dare" - Адската тъпня..С нищо не ме впечатли,освен с една от актрисите ;дд
"No man's land the rise of reeker" - Един от най-смотаните филми,които съм гледал някога,сериозно...Не си заслужава да го гледате,само ще си загубите времто
"Amusement" - Много ми харесва..Не е нищо кой знае какво,но на мен много ми хареса и ми е един от любимите.
"Rest stop" - Много як!Много е хубав,единственото което не ми хареса е края,просто не го схванах ;д
"Underground" - Уникален!Също много любим за мен..Единственото което не ми хареса е,че акрисата,която харесвах не ожива ;дд
"Rest stop 2" - Тъпня!Сравнение с първа част е едно от най-тъпите неща,които съм гледал.
"The hills have eyes 2" - Много,много добър филм!Единствения филм от много време насам,който успя да ме стресне...Гледайте го,много е як!
"Grizzly park" - БОЗААААА!!!Не си заслужава да го гледате,ама изобщо,дори аз мога да направя по-ефектен и хубав филм..Пак единственото,което ми хареса са актрисите ;дд
"Wrong turn 5" - Гледах го преди има няма 15 минути и мога да кажа,че е страхотен!Гледайте го,няма да съжалявате.Както писа потребителката преди мен...Не може да се сравни със 1,2 и 3,но пак става и е супер як
Сега съм нагласил "One missed call" и "Werewolf:The beast among us",пък дано са хубави.Като ги изгледам,ще напиша какво мисля![]()
"One missed call" - Ужасен!Ебаси тъпия филм,толкова тъп,че дори го спрях на 10-та минута..ОТВРАТ!
"Werewolf:The beast among us" - Много е як,само дето е някакси старомоден с тия каруци и селяни,ама е як ;дд
Последният ужас, който ме впечатли беше "The Collector".
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
Преди малко гледах "Donner pass" ...Уникален е.
Някакви приятели отиват във вилата на единия от тях.Обаче се оказва,че има някакъв убиец..И така почват да измират един по един,докато единия от приятелите(странния) се оказва той главния виновен за всичко..Там във тази планина.ако опиташ човешка плът - ставаш канибал.Тоя приятеля им е роден миналия век,но като яде хора не остарява ;х..Гледайте го,страхотен е!