.
Отговор в тема
Страница 21 от 40 ПървиПърви ... 1117181920212223242531 ... ПоследнаПърви
Резултати от 501 до 525 от общо 994

Hybrid View

Не, сериозно, някой ще ми обясни ли какъв точно беше смисъла на 5-цата? Преди малко го гледах, но не схванах това въобще филм ли беше. Тия тримата ги изкараха 100 пъти по-умни от главните герои, а те освен, че не направиха дори опит да убият някои от 'изродите', дори сами се избиваха. То общо взето всички главни герои измираха подред, като пилци. Никаква интрига, никакъв минимален дори шанс за оцеляване, да не говорим за хепи енд или нещо подобно... Излизат 2-ма-мъртви, излиза още един-мъртъв. Дори 4-та част ми хареса доста повече. Поне убийствата си заслужаваха.
    Последно редактирано от Iveca : 10-21-2012 на 17:42 Причина: правописна грешка

Цитирай Първоначално написано от Iveca Виж мнението
    Не, сериозно, някой ще ми обясни ли какъв точно беше смисъла на 5-цата? Преди малко го гледах, но не схванах това въобще филм ли беше. Тия тримата ги изкараха 100 пъти по-умни от главните герои, а те освен, че не направиха дори опит да убият някои от 'изродите', дори сами се избиваха. То общо взето всички главни герои измираха подред, като пилци. Никаква интрига, никакъв минимален дори шанс за оцеляване, да не говорим за хепи енд или нещо подобно... Излизат 2-ма-мъртви, излиза още един-мъртъв. Дори 4-та част ми хареса доста повече. Поне убийствата си заслужаваха.
    Мда..
    Само полицайката дето правеше нещо по-различно,но все пак ми хареса..

Някой може ли да ми каже филм,който пак са така група приятели..и знаете обичайното?

Това са 60% от хорърите. Какво предпочиташ брутални с кървища или по-скоро трилър и страхотен сюжет?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Fucking_perfect Виж мнението
    Някой може ли да ми каже филм,който пак са така група приятели..и знаете обичайното?
    Любимите ми с групи приятели са Fear island и House of wax. <3 Първия не е много страшен, но е интересен и актьорите са яки.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Любимите ми с групи приятели са Fear island и House of wax. <3 Първия не е много страшен, но е интересен и актьорите са яки.
    House of wax съм го гледал,а другия вчера го пуснах,ама заспах ;дд

Логиката ми със ужасите е, че колкото и да ми се спи, ако филмът е добър, да ме накара да го изгледам
    Последно редактирано от BrainlessROCKBABY : 10-22-2012 на 20:02
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Гледай Simon Says. Уникален филм, за жалост не толкова известен сред българите, поне според мен.

Ами не ме бърка какъв е,стига да е какъвто написах..А този,който ми написа го няма от където си тегля филми..Дай някой друг?

Гледах два филма днес...Един адски тъп и един адски як.

Zombie of mass destruction - Пълна боза,толкова тъп филм,че не си заслужаваше да изгубя час и нещо..Някви зомбита,някви педали,някви луди лелички,някви попове против педалите..Абе шитня от всякъде.

Eden Lake - УНИКАЛЕН ФИЛМ!Наистина това е един от най-хубавите филми,които съм гледал!Адски много ме впечатли,обаче доста ме натовари накрая.Разказва се за една двойка,които отиват на почивка на някво езеро и там срещат някви странни деца(не са точно деца,ама са някви на по 14-15) и нали там се спречкват и тия децата си тръгват ;дд После им пукат гумите на колата,после пък я крадат...И накрая мъжа отива при тия келеши и по погрешка убива едно куче(на едното от децата) и се спречкават и след тва се мъчат да убият мъжа,обаче жената го спасява,но пак ги хващат и го запалват и умира,но тя се спасява...Накрая избягва с една кола и отива в града и кво накрая попада в къщата на тея..И те разбират,че е имало спречкване(ама те някви луди) и келеша който оживя излъга,че тя и приятеля и нарочно убили приятелите му и тези лудите казват,че ще я мъчат...Абе гледайте го няма да съжалявате изобщо!
    Последно редактирано от Fucking_perfect : 10-22-2012 на 11:26

Eden Lake наистина е страхотен филм, но аз да попитам имате ли идеи за някакъв по за развлечение, без толкова кофти емоции... Имам предвид някой по-така... развлекателен и интересен. За предпочитане естествено------група тийнейджъри отиват... и там се обърква плана и ги напада... Обичайните заподозряни, като Петък 13, Хелуин, Погрешен завой (5 част Погрешен сценарий), Последен изход и останалите класики ги изключваме. Ако не е достатъчно объркано и някой може да помогне...

Може да е и леко Комедийка
    Последно редактирано от Iveca : 10-22-2012 на 18:09

Prowl - Тъпня..Четох добри коментари за тоя филм,а той се оказа много зле..Изобщо не го схванах.Някакво момиче иска да се махне от града в който е и тръгва с приятелите си,обаче колата им се разваля и те спират някакъв камион,който уж ще ги откара до където са тръгнали..Обаче в последствие откриват някакви кутии със кръв и някви такива..После са в някакъв гараж ли какво е в него има някакви изроди дето ги избиват.
    Buried Alive - Горе-долу хубав,но някак си ми е страннен...Някви зомби бабички с брадви,някви хора на половина...Нещо не схванах изобщо.
    Joy Ride 2: Dead Ahead - Страхотен филм!Разказва се за две сестри и техните приятели,които отиват към някой си град(забравих) и нали по пътя им се разваля колата и отиват в някаква уж изоставена къща и вътре намират една чисто нова кола и я взимат..След време разбират,че колата е на един психопат с тир,който после хваща приятеля на едното от момичетата и те трябва да го спасят,като изпълняват каквото им каже.Гледайте го много е як и с неочакван край..Гледайте го!

Винаги като гледам филми,два от тях са зле и третия е страхотен.

Тоя новичкия Bite/Стръв не е лош, но ако сте в настроение за хубав филм, а не за страшен филм, дано правите разлика. Пробвали са да сложат доста елементи на Челюсти, но все пак се получи добре. Края малко нямаше драмата, която трябваше, но все пак не е лош, като за 2012 година.

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Някой гледа ли Дневниците на Чернобил и би ли дал мнение, отдавна се каня да го гледам, но си мисля, че ще е поредната идиотщина като Wrong Turn или The hills have eyes?

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от bijou Виж мнението
    ще е поредната идиотщина като Wrong Turn
    Какво пък му е на Wrong turn?Като човек който е изгледал страшно много филми на ужасите,бих казала,че си е доста добър.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Цитирай Първоначално написано от bijou Виж мнението
    Някой гледа ли Дневниците на Чернобил и би ли дал мнение, отдавна се каня да го гледам, но си мисля, че ще е поредната идиотщина като Wrong Turn или The hills have eyes?
    як филм е

OUTPOST
    http://zamunda.net/details.php?id=309096&hit=1

Трейлър: http://vbox7.com/play:c0feb1c5

Хубав е. Гледайте го.

Последно редактирано от phoeniX_boy_BG : 11-18-2012 на 12:23

Някой знае ли филма Инсомния?

Знам, че не тук е мястото за този въпрос.. ама.. Та търся си 3D Тв с приличен 3д ефект не по-малък от 27 инча + на него ще пуцам с Ps3.И въпроса ми е коя марка и модел ще ми препоръчате за до 900лв.. Мерси предварително.

Някой гледал ли е Insidious (Коварство) и какво мисли, ако да ? Защото аз го гледах и останах с малко смесени емоции

За мен най-отвратителния а не най-ужасния филм, който съм гледала е "Плюя на гроба ти".

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Ако някой не е гледал Orphan или The Ward препоръчвам!
    Страхотни са, и двата са с неочакван край.

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Кошмари на улица Елм Стрийт го гледах наскоро,очаквах повече.Но като цяло не беше лош,не случайно е толкова популярен.
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Препоръчвам ти:

Мизъри
    Ужасът в Амитивил
    Сиянието

Ами то премиерата в САЩ беше на 4-ти януари.В България май няма да има...

Цитирай Първоначално написано от fasul Виж мнението
    Ами то премиерата в САЩ беше на 4-ти януари.В България май няма да има...
    Ами ето ти го http://www.zamunda.net/details.php?id=340088 , но е без субсове Aз лично ще изчакам докато излезе с хубаво качество и субтитри.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си