.
Отговор в тема
Страница 25 от 40 ПървиПърви ... 1521222324252627282935 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 994

HORROR FOREVER MАDAFAKA !!!!! ПИСЪК ПЕТЪК 13 ТЕКАСКО КЛАНЕ КЪРВАВАТА МЕРИ ПРЕДИЗВЕСТЕНА СМЪРТ ПОСЛЕДЕН ИЗХОД УБИЙСТВО НА ЕЛМ СТРИЙТ ХЕЛОУИН

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Плюя на гроба ти 2 е мн як ! Сниман в софия

Тъкмо изгледах "Плоя на гроба ти 2". Не ми направи чак толкова голямо впечатление. Първата ми беше доста по-интересна.

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    На мен ми направи - с тъпотията си.

На мен пък много ми хареса.Не може да се сравни със 1ва част, но пак става за убиване на време.
    Днес гледах "Devil's playground" и ми хареса горе-долу.Типичния филм за зомби апокалипсис (6/10).

Все още не съм гледала Плюя на гроба ти 2, но трябва да кажа: Аз ли съм единствената, която този филм не ми е направил абсолютно никакво впечатление? Хората се захласват по някакви идиотщинки и забравят всички класики и т.н. А снощи изгледах Srpski film, БРУТАЛЕН, просто нямам думи. И също така, допреди седмица някъде се бях навила да гледам Smiley и го гледах оня ден, много е як. Препоръчвам го на всички, които са фенове на Jason, Freddy и Michael. ^^

Аз ли съм единствената, която не разбра края на Saw 2004? Всъщност го разбрах, но не схванах нашия човек оживява ли, или не... За тоя с два останали крака става въпрос Иначе харесвам един с Франки Мюниц (Малкълм) Остани жив - лек като филм на ужасите, ама ми харесва идеята. Имаше един IT за някакъв психясъл клоун, Предизвестена смърт - класика и сега за други не се сещам. Обаче с нетърпение чакам да ходя да гледам с една фр на кино The Conjuring от режисьора на Saw!!! Ще бъде ВЕЛИКО

Гледах няколко филма тея дни, но нищо впечатляващо.
    "Carries" - много слаб филм.На моменти се чудех "Защо гледам това?" 3/10 никакъв сюжет,никакъв смисъл...като цяло тъпа работа.
    "Turistas" - този ми хареса доста повече.Няколко туристи в Бразилия отиват на почивка, обаче автобуса им катастрофира и те няма как да идат до града към който са тръгнали.Минават през джунглата и намират един бар, то е като дискотека с разни уж приятни хора, които всъщност мразят туристи, заради това че отвличали децата заради ограни...С две друми искат да си отмащават на тях. 6,50/10 да кажем.
    "The Shortcut" - харесва ми 8/10.Гледайте го.

The Conjuring беше добър

Повече от фен Аватара на Nikolcheto24
    Как точно реши, че филма не е класика?

b0nBoNeVa Твоят коментар направо ме изуми. Как можеш да кажеш на филма It по Steven King "Имаше ЕДИН IT за някакъв психясъл клоун" .. И на всичкото отгоре да казваш, че Предизвестена смърт е класика, като филма не струва. Аз бих му дала най-много 3 от 10. Разбира се, това е лично мое мнение, но хора, преди да казвате, че такива бози са класика, изгледайте филми от 60-те или 70-те. Много по-стойностни от The ring. Да, ефектите не са нищо особено, но замисъла е гениален.

Погрешен завой, Предизвестена смърт, Убийствен пъзел, Тексаско клане,Панорамната активност...

Супер фен Аватара на heartsdesire
    Има един нов с Клоуи Морец - Carrie

Някой може ли да каже някой наистина страшен филм.. Не знам вече какво да гледам :Д

jeepers creepers, Гняв 1,2,3 , Фреди срещу Джейсън и т.н

Супер фен Аватара на Supermassive____
    El Orfanato - На скоро пак го гледах, много силен и въздействащ филм.

Цитирай Първоначално написано от Freek Виж мнението
    Hannibal Rising гледах го и не ме впечатли (Специално на мен не ми хареса)

От отдавна не съм гледал филм от който да се изплаша по скоро ме държат повече в напрежение ...

Когато гледах за пръв път Гняв(Grudge) и (The Ring) от там насам никой филм не може да ме изплаши с изключение на един (Paranormal Activity) който е добре направен филм с добри ефекти .. заслужава си гледането (Наистина може да се каже че това е един от най-страшните филми правени някога)

Колкото до (Saw) това е един от най-добре измислените филми който съм гледал някога ! Доста ми харесаха всичките части (Дърпайте не се и замисляйте !)
    Final Destination Също

Doomsday много добър филм .. той е от сорта на 28 days later/weeks ..

Нямам време да ви ги изреждам всичките филми (Аз съм поставил най-добрите филми от горе.. дърпайте няма да останете с лошо впечатление)

Любими филми(I'm Legend , The Book of Eli , The Road , The Green Mile , In Time)
    (Paranormal Activity на този коя част е най хубавата

Сега тъкмо изгледах The Conjuring и ми направи супер впечатление, защото започваше с кукла. Damn it, обичам филми с кукли. ^^ След малко си пускам Dolly Dearest и ако може да кажете (тези, които са го гледали) дали ви е харесал или като цяло дали харесвате филми с кукли. *feeling awesome*

[QUOTE=ew4it0yy;10960571]Сега тъкмо изгледах The Conjuring и ми направи супер впечатление, защото започваше с кукла. Damn it, обичам филми с кукли. ^^ След малко си пускам Dolly Dearest и ако може да кажете (тези, които са го гледали) дали ви е харесал или като цяло дали харесвате филми с кукли. *feeling esome*
    Dolly Dearest намерих го този но няма субтитри в замунда знаеш ли от къде да си ги намеря
    Последно редактирано от elena.markova : 12-21-2013 на 13:53

При мен в zamunda има субтитри, странно. 0.о Може да погледнеш в ArenaBG, ако и там ги няма, нямам никаква идея. Разбира се, може да го гледаш и без субтитри.

sttr
    Guest
    Среднощен влак за месо !!

Цитирай Първоначално написано от ew4it0yy Виж мнението
    При мен в zamunda има субтитри, странно. 0.о Може да погледнеш в ArenaBG, ако и там ги няма, нямам никаква идея. Разбира се, може да го гледаш и без субтитри.
    аз го изгледах бе субтитри и горе долу бива филмчето

Цитирай Първоначално написано от lightcameraction Виж мнението
    Ти проста ли си или си много проста ? Първо на първо има ужаси и ужаси и не можеш да очакваш от всеки един такъв филм да бъде страшен,защото просто целта не му е такава..На майка ти главата е смешна на Писък,първо прочети историята и всичко на филма и тогава ще разбереш нещата,това че си тъпа патка и не схващаш нищо,не значи,че филма е смешен или че си гледала първо ония бездарни режисьори дето се опитаха да направят филм и мажеха толкова лайна на едно място,че накрая се получи Страшен филм.
    Хотела на ужасите не знам по какъв начин е 'аДцки смешен' ..филма е БРУТАЛЕН заради самата му идея ( не че си я схванала,все пак си на 13,на такива хора не трябва да се дава такъв жанр да се гледа,не щото не можеш да го понесеш,а щото си тъпа и не можеш да го разбереш ) ..Болни мозаци вкарват в пари това да си задоволяват болните фантазии като измъчват други хора,филма беше брутален и по никакъв начин не е 'смешен ' .. и какво му е смешното на това,че му ' отрязал члена ' или както там каза?смешно е,щото си на 12 и тея неща за тебе още са смешни и забавни.
    Филма дето там умирали някви в няк'ва къща или к'вот каза е Ужасът от Амитивил,не знам как може да не му запомниш името,след като УЖ си голяма фенка на жанра и ти е харесал филма,като съчетаем 2те неща,може би си се интересувала от историята на филма?О ,чакай..ти си на 12,дори не знаеш за какво става на въпрос във филма,важното е да напишем,че някой ужас е смешен та да изглеждаме много безстрашни.
    Убийствен пъзел имал ' ЯКИ ' кървища,100% само това си видяла и не си схванала и 5% от историята на филма.
    Чула си и баналния израз,че новите американски филми били боза ,а ти новите азиатски филми виждала ли си ги ?А индийски ужаси гледала ли си? .. не си гледала,но пак говориш ,че едните били такива,другите онакива.
    Тексаско клане също е страшен,но просто ти разбираш нещата не под значението 'Страх' ,а под значението ' Стряскане ' за това и си толкова тъпа и нямаш вкус за филми.

Включваш тъп филм като Петък 13ти,но не включваш Halloween ..просто защото си чула някъде да определят Петък 13ти като класика и вече дай да го напишем та да изглеждаме разбирачи..
    Нали знаеш,че Писък е на същия принцип като тези 2та,но е доста по-добър от тях?Ти просто не си гледала тея филми,но си говориш .. а къде е The Shining нали си голямата фенка?не си го писала просто защото не го знаеш,знаеш точно 5 филма,най -известните и ми се правиш фенка на жанра като ми говориш глупости за Писък.
    Чъки куклата убиец?Ти сериозно ли?
    Нормално е всички ужаси да са ти забавни,след като не схващаш и 80% от идеята им ..
    И как можеш да пуснеш филм,да не го догледаш и да кажеш,че е тъп ?Има филми в които всичко се разбира в края .. примерно пускаш Престиж до някъде и понеже си тъпа не го разбираш и го спираш без да доглеждаш края,и казваш ,че е тъп,без да си видяла и финала в който става ясно всичко.
    Като цяло си много тъпа и се изказваш неподготвено за доста добри филми и казваш мнение за идиотски филми като много добри само щото по другите форуми за такива филми и т.н се говорят едни и също баналщини..
    Не исках да правя спор,казах да ти махнат идиотското мнение,но щом ще зачитат мнението ти,тогава ще зачетат и мойто.
    чакам ти отговора
    щом е на 12 ми е ясна цялата картинка, днешните млади момиченца само подскачат като видят момчета в главите и има само момчета с татуировки,мускули готини коли това е чувам само мноо яко тва мноо яко онова всичко е много яко

имате ли страх от тези филми или не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си