- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- -> Филми на Ужасите < -
The Strangers - 4.5/10
Babadook - 5/10
Knock, knock - 6/10
Ich seh, ich seh - 5.5/10
Night of the demons - 4/10
Shark night - 7/10
The gallows - 6/10
The final girl- 7.5/10
Extraterrestrial - 8.5/10
Circle - 5/10
Curve - 7/0
Bound of vengeance/Reversal - 9.5/10
The hallow - 5.5/10
The visit - 7.5/10
Alien Abduction - 7.5/10
It follows - 8/10
Jenifer's body - 8/10
The possession - 8.5/10
The possession of Michael King - 8/10
The taking of Deborah Logan - 7/10
Pernicious - 6.5/10
Последно редактирано от merilyn85 : 12-27-2015 на 16:27
Goodnight Mommy; Knock Knock; Poltergeist; Sinister 2 .
The Strangers - Малко предсказуем, а и очаквах някаква епична развръзка накрая, аааама не, то въобще не може да се каже, че има развръзка. Иначе не е лош, като цяло ми хареса. - 6,5/10
Kristy - Хареса ми това, че началото не се развива в първите 5-10 мин и после касапница, както в повечето филми, а имаше време да се вникне в сюжета, а и реакциите на момичето в началото ми се сториха по-естествени като не се опитваха да ги претупат. И като цяло доста ми допадна, не знам какво му липсваше за да ми хареса напълно. - 9/10
Има го в замунда, обаче без да искам съм объркал "of" с "to"....http://zamunda.net/banan?id=447296&hit=1&t=movie
ev4e 6e po4ne6 da se napikava6
Ето последните филми, които гледах
The Thing(2011) - един от малкото prequel/sequel на стари класики, който си заслужава! - 7.5/10
The Pact - добре са смесили двете крайности в жанра - сериен убиец и духове. За инди филм е добре, но като цяло криминалната нишка не ми допадна - 5/10
Black Christmas - не е лош, но не бих го гледала втори път - 6
The Animal - няма как да не оприлича животното на извънземното от "alien", но си струва, въпреки леко баналния сюжет - 7.5/10
Zombeavers - след като го гледах, само една мисъл ми беше в главата "what the fuck did i just watch" - 4/10
The Feast - напоследък все повече ми допадат подобни филми, препоръчвам го - 7.5/10
All Cheersleaders Die - става за един път.....да не кажа половин път..ама айде от мене да мине - 6/10
Cooties - успешно са комбинирали ужаси с комедия. Не мога да кажа, че се изплаших(вероятно поради огромното количество страшни филми, които гледам), но пък имаше моменти, в които се заливах от смях - 8.5/10
Maniac - става да убиеш времето, но нищо повече - 6/10
Shaun of the dead - доста прехвален, няма момент, в който да ми беше забавен или както се казва на английски "entertaining" - 5.5/10
Slither - не мога да кажа нищо хубаво, но и нищо лошо. Единствената дума, която ми идва на ум е "странен", но по различен начин и за това ще му дам - 6.5/10
ABC's of Death - както някои потребители, гледали филма, се изразиха....оригинален, но не всички истории си заслужават. Като цяло не ви го препоръчвам - 5/10
ATM - не бих казала ужас, но трилър - да. Трилър със страшна нишка, който си заслужава - 7/10
Life After Beth - очаквах много повече. Чиста загуба на врем и пари. Не съм учудена, че филма е на загуба - 4.5/10
Stung - бива, чат-пат, но не бих го гледала за втори път - 5.5/10
The Facility - нещо не му достигаше, за да ми хареса самия филм, иначе самия сюжет е оригинален и добър, жалко, че не с го развили както трябва, въпреки всичко - 6.5/10
Wolf creek 1, 2 - е това е вече нещо друго. Страшно много ми хареса. Самия убиец е допринася за страхотната атмосфера във филма. Силно ви го препоръчвам - 9/10
Ако си търсите филм...надявам се да сте го намерили тук!!![]()
Последно редактирано от merilyn85 : 01-30-2016 на 13:09
Най-дората поредица беше заразно зло (resident evil)... Обаче нещо главната актриса там нсе отказа... и май го спряхо но не съм сигурен
Иначе злите мъртри също е скандален филм
Помня като малки как всички деца от квартала ни беше страх от филма Убийствен пъзел и който го гледаше беше най-големия.Иначе филма не е от най-добрите. Човешката стоножка разбива!
![]()
+1
Бтв, на Black Christmas оригинала ли гледа или ремейка, че аз се чудя дали да му дам шанс.
The Purge - Не беше никак лош филма и идеята му е доста добра, но ми беше малко предсказуем. Смисъл от типа, когато знаеш какво точно ще се случи в следващите 3 мин, защото си гледал много подобни филми и просто очакваш то да стане.8/10
The Purge: Anarchy - Това е нещо друго. Не бих казала, че е ужас, а по-скоро трилър с екшън моменти, но определено си заслужава да се види и далеч не е така предсказуем, както първата част. 9,5/10
Scream - Сегааа, едва ли има много хора тук, които да не са гледали поредицата, но все пак да кажа по няколко думи. Честно първата част малко ме разочарова. Отново много ми хареса, НО просто бях с много високи очаквания филмът да е УАУ и да мога да кажа, че 10 му е малко... Абе, след A Nightmare On Elm Street очаквах маааалко повече от Уес Крейвън. Иначе като идея е много оригинално и мацето е страхотна.8,5/0
Scream 2 и 3 - Определено ми харесаха повече от първата част. Тук-там имаше съвсем малки пропуски за мен, но са наистина незначителни. 9,5-10/10
Scream 4 - Началото беше зле, но в последствие започна да става интересно, развръзката (с изключение на едно нещо от нея) и края много, много ме изкефиха. 8,5/10
Последно редактирано от mayaaa : 02-01-2016 на 07:53
Римейка....btw The Purge: Anarchy на мен също ми хареса повече от първата част. Нямам търпение да излезе тази година и 3-та част
На тоя филм All Cheerleaders must die се чудя дали повече се погнусих или възбудих от тоя филм![]()
![]()
![]()
Не знам дали сте ги писали или аз дали съм ги писал, но лично за мен има два доста добри филма, просто защото си падам по психопатските истории - "Къщата на 1000-та трупа" (House of 1000 corpses) и втората му част "Отхвърлени от Дявола" (The Devil's Reject). Общо взето става дума за извратена фамилия... не очаквайте нещо уникално, просто психарски изцепки и буквално луди персонажи.
П.С. За ценителите на ужасите препоръчвам горещо сериала American Horror Story. Оценката 8.3 в imdb говори достатъчно, въпреки че смятам, че дори трябва да е по-висока.
Последно редактирано от RiB : 02-01-2016 на 12:15