- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- -> Филми на Ужасите < -
Аз също го препоръчвам. Много добър. =)
Иначе искам да си изкажа мнението и за най-тъпия филм който съм гледала през живота си
http://zamunda.net/details.php?id=306204 НЕ ГО ГЛЕДАЙТЕ!
Drag Me To Hell.
Хубав беше. ама доста гнусен на моменти. Интересен като цяло, лееко мистериозен, хареса ми.
Friday The 13th Killer Cut (2009) ..
Гледах го за втори път, понеже го бях забравила, но определено беше мнооого по-зле в сравнение със старите филми от 1900 и някоя-си година. Бозавичък ми се стори, но като за отбиване на време става.. ;/
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Тези са старички, и доста болни.. в смисъл, гнусни са и има доста комедия.. но си остават добрите дърти ужаси.
The Evil Dead Trilogy
Braindead
Ако ви се гледа свестен филм със зомбита:
28 Days Later
И втората част..
28 Weeks Later
Не е толкова страшен колкото гнусен:
The Ruins
"1408" завинаги! xD
http://whiteeyedfrog.deviantart.com/
I'm not weird. I'm limited edition.
Здравейте
От скоро гледам хоръри, но нека се включа и аз.Само да попитам как да направя така, че веднага да се види снимката)
Най-ужасния ужас, който съм гледал е Сръбски филм.
Иначе любимият ми е поредицата Resident Evil.Ако някой може да ми препоръча някой по лек хорър като Resident Evil.Ако може и със зомбита да е ще съм му благодарен
![]()
Ооо и аз съм гледала сръбски филмИначе ме кефи Плюя на гроба ти , Последен изход 1,2,3,4,5 , Човешка стоножка 1,2 , Жената и мн. мн. другии
![]()
Плюя на гроба ти е по-скоро гнусен. Бихте ли ми препоръчали филми на ужасите тип страшни тоест като гледам направо да си умирам от страх, да ме побиват тръпки, да треперя! А не такива гнусни, дето се ядат, колят и убиват .....
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
tanch3t093 казват ,че Паранормална активност бил страшничък . Пробвай го ако искаш![]()
Браво хора! Имате вкус! Без wrong turn...супер малоумния филм!иначе The Shining!!! Най-големия
и Inside гледайте!! Задължително просто
Благодаря за предложенията, гледала съм Паранормална активност преди 2 години, тогава си ми беше страшничък а и го гледах на тъмно .. И за да го догледам трябваше да светна лампатаА иначе The Omen е оферта, мисля да го изгледам тия дни, защото днес ще ми дойде в повече, току що изгледах Orphan и направоо .. Чакай малко какво се случва тука
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Ако искате нещо наистина страшно гледайте 30 days of night. Dead silence също е мн як. А иначе поредица хубави ужаси са:
The Ring 1,2
Split on your grave
Wrong Turn
Resident Evil
Saw
Piranha
Final Destination
Nightmare on Elm street
Shark Night
The Devil Inside
Paranormal Activity
1408
Pandorum
Apokalipsis и така нататък за тези се сещам засега, не съм ги гледала всичките, но тези са най-препоръчваните и харесваните според мен.
The Collector - На мен много ми хареса, карче съм го гледала много отдавна. По-нагоре peace_love_cooper е казала всичко , което и аз щях да кажа.
Иначе на мен любимите са ми 1408 и House of wax .
Последно редактирано от sapphire5 : 05-24-2012 на 13:00
Аз пък много си харесвам The Blair witch project . Обожавам го,гледал съм го много пъти![]()
Айде понеже сте симпатяги тук да ви запозная с една продукция, за която няма много информация, но ми се струва интересна...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nCed6PNOmio[/youtube]
то густо, то пусто
Моят топ 5 филми на ужасите :
5)Ужасът в Амитивил
4) Кошмарът на улица "Елм"
3) I know what you did last summer, I still know what you did last summer, I allways know what you did last summer ( Знам какво направи миналото лято, Още знам какво направи миналото лято, Винаги ще знам какво направи миналото лято)
2) The cat ( Котенцето )
1) The Ring 1, 2 ( Предизвестена смърт 1, 2 )