- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- -> Филми на Ужасите < -
The task/ Задачата
Пишете по някой друг ред за филмите, заглавията всички ги знаем![]()
вчера гледах EVIDENCE , много ми допадна филмчето, очаквах по-малко.
то густо, то пусто
http://www.imdb.com/title/tt1130884/ гледал ли си този?
то густо, то пусто
When a stranger calls (Когато звънне непознат) (2006) - уникален филм,правен по градска легенда и римейк на филм със същото заглавие от 1979.Доколкото знам има и други филми, направени по градската легенда (The Babysitter and the Man Upstairs).
Amusement - интересен е,гледах го днес.Не бих го определила като особено страшен,но бива...
Helloween(2007) - страхотен е.Гледала съм и филма от 1978,но римейка ми допада повече.
Cry_Wolf(Вълк единак)(2005) - добър е,доста провокиращ при това,но е по-скоро трилър,отколкото ужаси.
Ring(Предизвестена смърт) - Обявен е за най-страшният филм на десетилетието.Това говори достатъчно...
The final destination(Последен изход) - гледала съм 4 от 5-те части,уникален е слабо казано.Струва си да се гледа.
"Първоначално написано от alexadeliq
Здравейте Искам да попитам за един филм,който гледах преди известно време и немога да се сетя за името му.. ето някой неща за този филм: става въпрос за един фотограф,дето след като снима някой,на снимката се вижда нещо като светлина върху самия образ и по този начин ще умре.."
The Omen / Поличбата
от 2006та"
The Omen / Поличбата ?!?
Нещо не ми се вярва.
1)The final destination 3,възможно,
2)Shutter,малко вероятно,
3)Ring,там образите на гледалите касетата бяха размазани,но едва ли е и той.
НО Поличбата?!?Ако става дума за The Omen 666,изключено е alexadeliq да говори за него.
Shutter ?
http://www.imdb.com/title/tt0482599/
Shutter
Това е част от резюмето:
"...В един момент Бен започва да забелязва странни петна върху много от своите снимки. Джейн вярва, че тези петна представляват духа на жената, която са ударили на пътя и може би тя се връща да търси отмъщение."
Наистина,никой във филма,който е бил сниман,не умира,но пък от 3-те филма само там главният герой е фотограф(не съм напълно сигурна,но не си спомням в THE ring да имаше).Написала съм,че е малко вероятно да е Shutter.Честно казано нито един от 3-те филма отговаря 100% на описанието,което alexadeliq е дал/а,но само те ми хрумнаха.
The Mist
Резюме : „Мъглата” на режисьора Франк Дарабонт е създаден по едноименната новела на краля на ужасите Стивън Кинг.
Силна буря връхлита града, а на следващата сутрин откъм езерото се задава облак от гъста мъгла. Една група хора попадат в капана й, но успяват да се скрият в местния супермаркет.
Скоро всички откриват ужасяващата истина, че в мъглата живеят многобройни демони и зли същества, готови на всичко, за да унищожат хората, попаднали в този капан. Оцеляването може би е възможно, само ако хората от магазина се обединят, но дали това е възможно имайки предвид каква е човешката природа?
Тук вече съм в мой води.Обичам да гледам стари хорър филми който в който не те плашат със тъпи зомбита и фалшива кръв.
А това са почти всички класически злодей който киното помни
http://prikachi.com/images/869/4977869y.jpg
Здравейте,
От скоро гледам такива филми.Да ви кажа честно правя го защото имам голям страх от тъмното.Откакто гледам обаче такива филми ми е по -спокойно....както и да е.
Това ми беше първият хорър филм.Препоръчвам го за по страхливите.На мен лично ми хареса.Гледал съм го два пъти.Първият път имаше за мен само една стряскаща сцена.
Burning Bright (2010)
![]()
Последно редактирано от CriminaLLL : 07-06-2012 на 08:07
Здравейте. Търся един филм от много време. Бях много дребен , като го гледах по телевизията , обаче още помня един момент. Един полицай отиде до една баба и я застреля , и тя му се молеше да я пощади , и като видя , че ще умира му се закани , че някой ден ще се върне. И малко по-напред във филма полицая целува една мацка и изведнъж като си отвори очите , целуваше бабата. Знам , че не е много яко обяснението ми , ама само т'ва помня. Ако някой ми помогне, ще съм му МЕГА благодарен !! ; )
Гледала съм адски много филми на ужасите, и досега само два най-много ме радват.
1.Обитанието в кънектикът 2009
2.Хълмовете стават червени
Може ли да ми предложите някой НОВ ужас, нещо от рода на Коварен? Под нов имам предвид в последните 1-2 години![]()