.
Резултати от 1 до 25 от общо 994

Threaded View

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    Мери, ти си моят дилър на ужаси - мерси!
    +1
    Бтв, на Black Christmas оригинала ли гледа или ремейка, че аз се чудя дали да му дам шанс.

The Purge - Не беше никак лош филма и идеята му е доста добра, но ми беше малко предсказуем. Смисъл от типа, когато знаеш какво точно ще се случи в следващите 3 мин, защото си гледал много подобни филми и просто очакваш то да стане. 8/10

The Purge: Anarchy - Това е нещо друго. Не бих казала, че е ужас, а по-скоро трилър с екшън моменти, но определено си заслужава да се види и далеч не е така предсказуем, както първата част. 9,5/10

Scream - Сегааа, едва ли има много хора тук, които да не са гледали поредицата, но все пак да кажа по няколко думи. Честно първата част малко ме разочарова. Отново много ми хареса, НО просто бях с много високи очаквания филмът да е УАУ и да мога да кажа, че 10 му е малко... Абе, след A Nightmare On Elm Street очаквах маааалко повече от Уес Крейвън. Иначе като идея е много оригинално и мацето е страхотна. 8,5/0

Scream 2 и 3 - Определено ми харесаха повече от първата част. Тук-там имаше съвсем малки пропуски за мен, но са наистина незначителни. 9,5-10/10

Scream 4 - Началото беше зле, но в последствие започна да става интересно, развръзката (с изключение на едно нещо от нея) и края много, много ме изкефиха. 8,5/10
    Последно редактирано от mayaaa : 02-01-2016 на 07:53

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си