- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- съвет?
ще ходим до една хижа с приятеля ми и компания и после ще ме докара до нас и като останем насаме мисля да го направим... обаче след цял ден път дали ще е удобно.. бих искала да си взема един душ преди това, ама няма да стане сигурно. Чакам съвет от момичетата![]()
Вземете си душ заедно.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Да, банята е задължителна. И релаксирайте малко от пътя.
няма как да стане с душа.. няма свободна къщаа няма ли някакъв друг начин, че ние излизаме по принцип малко по- късно, че работи и като се прибере веднага ми звани и няма как да си прибирам постоянно до нас да се къпя...
сложете си щипки на носовете и се почвайте..!![]()
Интимни мокри кърпички.... не се сещам за друг вариант, след като няма къде да си вземеш/вземете душ
На някои хора не им пука от миризмата на пот и вкиснато, ти си знаеш какъв е твоят.
Изкъпи се сутринта, носи памучно бельо и се избръсни изцяло отдолу. Интимните мокри кърпички също помагат. Що се отнася до тялото - използвай хубав сух рол-он за подмишниците и като ти стане горещо си вържи косата високо.
Не можеш ли просто като останете сами да отидеш за 5-10 мин в банята уж да си оправиш грима и на бързо да се измиеш поне отдолу?
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Аз пък си мисля, че нейният направо ще е награби и изобщо няма да им е до душове мокри кърпи и такива неща... Само неразбрах в колата ли ще го правите?![]()
+1Първоначално написано от badsector
Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!
вземете си душ заедно ! тъкмо първо ще релаксирате, а после действате ! УСПЕХ !