Здравейте. Имам акне по гърба, малко по гърдите и няколко пъпки по лицето и няколко пъпчици по ръцете. Вече имам почти самоо белези, но не се махат. Слагам си фон дио тен и пудра, което знам, че е не хубаво.. но .. Ходя на дерматолог от 2 месеца и половина. Следвам всичките му инструкции, колкото мога. . Само в последно време хапвах малко шоколад, но първия месец дори не бях близнала шоколад. Ходя при един дерматолог в Дианабад. Той обаче не ми върна талона от личния лекар и после ми каза, че не го е взимал. Първо беше казал, че трябва да остане при него, а сега ми вика, че не е в него. Незнам как ще си взема нов като личната лекарка каза, че трябва да й го върна. Дано ми даде нов. Чудя се дали да си търся нов дерматолог, защото съм чувала, че моят е много добър. Вие за колко време се излекувахте? Може би трябва още търпение. Дали някога ще се излекувам Никога не мога да ходя на плаж от срам. Или да нося потник Ужасно депресиращо е. Предполагам, че е наслествено от тате Главният ми въпрос е дали да изчакам още и да продължа лечението или да сменя дерматолога. Той беше казал, че имам силна подкожна инфекция и ще ми трябва време. Може и да е от това, че имам много алергии. Мерси предварително.