.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Супер фен Аватара на pressiana

Шампоан Кря-кря

Някой виждал ли го е да се продава последно време? Преди години имах такъв и ми правеше косата като коприна. Искам да го пробвам отново, но не съм виждала. Търся си и мляко за след баня на същата фирма, много е хидратиращо и успокоява кожата след слънце примерно. Ако някой знае къде ги продават, ще съм много благодарна..

Скоро не съм виждала такива,но провери в големите магазини .... или в аптеката

Супер фен Аватара на pressiana
    Гледах в ДМ и ги нямаше. Да не би да са ги спрели от производство?

Възможно е да са ги спрели.Утре сутринта ще погледна в близкия магазин дали има.

Смениха производителя или нещо такова,не помня..ама още го има,само че е в червено шише

I ♥ machoka Супер фен
    При мен ги има И много хубаво миришат! Провери в малкките магазини.Тук има до нас един,винаги има от този шампоан.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Аз къде ли не търсих и накрая ми казаха , че е спрян от производство...
    Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!

Мега фен Аватара на koshtramba
    Аз си купувах тоалетните млека Кря-Кря от Кауфланд, но преди повече от половин година изчезнаха...

Супер фен Аватара на girl91
    Затвориха завода Ален Мак и затова няма шампоан Кря Кря и другите продукти. И на мен много ми харесваше. Последния път като го потърсих в магазина, от който си го взех, жената ми каза, че фирмата вече не съществува...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си