- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кратко въпросче :д
Здравейте всички. С един приятел се бяхме заговорили и ми каза че първият път като правиш секс трябва да е без презерватив... Така ли е или ме е излъгал ? (Питам от любопитство извинявам се за смотания въпрос просто ми е любопитно)....
Това се решава само и единствено от двамата партньори, но заради риска от забременяване и болести предавани по полов път е по-желателно да се използва кондом.
Съжалявам, но те е излъгал.
Първоначално написано от LambOfGod
Мерси за бързия отговоррадвам се че ме е излъгал .... нямаше да ми е много на кеф първия път без кондом ......
Не се води по акъла на другите, прави това, което сметнеш ТИ за добре. Говоря за ситуации като тази..
Първоначално написано от antifashionshit
Ако искаш със, ако искаш без. Преди като е нямало кондоми или не са били разпространени да не мислиш, че са чакали да се докопат до един. Излъгал те е. Всеки сам си решава, но е по-добре да е със.![]()
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Ако имаш някъв опит не ползвай презерватив, ама ако и тебе ти е за първи път слагай, да не направиш някоя пакост!
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Каквото и да ти говорят винаги ползвай кондом. Може да те предпази от куп болести и инфекции.
Трагедията е пълна...
Как така се радваш, че те е излъгал?![]()
Според мен пък всеки път като правиш секс, трябва да е с презерватив. Освен ако не се опитваш да си направиш бебе.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Всъщност има едно нечувано нещо, станало напоследък известно под името "противозачатъчни таблетки" или "орални контрацептиви".Първоначално написано от Josefinne
Едно време са си слагали животински черва ( някъде бях чела, че били телешки), така че и в средновековието хората са ползвали презервативи.Ето заради такива умни глави, които дават такива съвети се пръкват млади мами....без презерватив, как ли пък не![]()
Телешки, котешки, въобще от най-различни животни. Подобни презервативи са се ползвали още в Древен Египет.
Welcome to the Jungle...
Но отново ние водим класацията, най-стария презерватив на земята е открит в Родопи и представлява златна отливка на пенис.Първоначално написано от DarkTemplar
Възможно е, макар че нещата, в които сме първи, започват да ми се струват прекалено много. Малко като в Конкуизтадора.![]()
Welcome to the Jungle...
Първоначално написано от ThroughStruggle
И все пак нека да не забравяме, че СПИН-а не повтаря! Съгласна с Джозефин.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
За да ползваш ОК, трябва да си на 100% сигурна в човека до себе си, че няма да изневери и да ти лепне нещо.Първоначално написано от marilyn
Не знам откдъде му е дошло наум ама това само вие двамата трябва да си го решите дали с презерварив или без![]()
"Най-хубавият ден - днешният,
най-голямата спънка - страхът,
най-лесното нещо - да се заблудиш,
най-голямата грешка - да паднеш духом,
коренът на всички злини - егоизмът,
най-хубавото развлечение - работата,
най-лошото поражение - отчаянието,
най-добрите учители - децата,
най-голямото щастие - да си полезен на другите,
най-неприятния недостатък- лошото настроение,
най-красивият подарък- прошката,
най-добрата защита- усмивката,
най-доброто лекарство - оптимизмът,
единствената реалност - любовта! "
Както прецениш, но според мен по-добре ще е с кондом , защото ще ти спести съмнения или друго по-нататък.Първоначално написано от avriltribute
When you dream anything can happen.
Няма никакво значение , но е по-добре със презарватив , особенно ако и двата партниора са неопитни . И да са опитни пак е по-добре ,защото предпазва от инфекций![]()