.

Виж резултатите на анкетата: Обезкосмяване при мъжете/момчетата

Гласували
15. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Нормално

6 40,00%
  • Зависи

5 33,33%
  • Не ми пука

4 26,67%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien

Обезкосмяване при мъжете/момчетата

Понеже всеки ден пускате тема,нормално ли е, гейско ли е, а на ръцете и т.н.
    1. Мисля че не трябва да питате другите, а да решите сами дали да се обезкосмявате.
    2. На различните момичета,раzлично им харесва, някои мислят че е мъжествено с косми,други че е гейско да се обескосмяваш,на трети им харесва, а на наякои им е все тая
    3.Сега ще направя анкета да видим кое мнение преобладава.
    Моете мнение е че ми е все тая , но ако някое мъж/момче почне да преклаява да мисли само за това или да вика вижте кви са ми гладки краката или да пита по форуми дали с кола маска или епилатор ( т.е. да обръща прекалено мн внимание на това )вече е педалско.
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Повече от фен
    Аз моите започнах да ги бръсна, защото бяха прекалено дълги и гъсти, да не говорим, че с 3/4ти и къси дънки хич не седи. Ако не бях толкова космат надолу, друго щеше да е.
    За ръцете съм против да се бръснат. То половината жени не ги бръснат, пък момче да видиш.. отврат.

"други че е гейско да се обескосмяваш" Е това е най-тъпото нещо, да вземем пък сега всички да ходим като горили а? Само за да не сме гейове...
    МОМЧЕ

Повече от фен Аватара на xxKiFlAx
    Град
    гр.Плевен
    ръцете и краката- против!
    ...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Има само две места по тялото на мъжа, които държа да са обезкосмени - подмишниците и интимните части. За останалото - не ми пука.

Честно казано ако видя момче с обезкосмени ръце доста ще се посмея. Но щом му харесва - да прави каквото ще.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от dunce
    Аз моите започнах да ги бръсна, защото бяха прекалено дълги и гъсти, да не говорим, че с 3/4ти и къси дънки хич не седи. Ако не бях толкова космат надолу, друго щеше да е.
    За ръцете съм против да се бръснат. То половината жени не ги бръснат, пък момче да видиш.. отврат.

"други че е гейско да се обескосмяваш" Е това е най-тъпото нещо, да вземем пък сега всички да ходим като горили а? Само за да не сме гейове...
    +1
    !ROCK & ROLL!

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Има само две места по тялото на мъжа, които държа да са обезкосмени - подмишниците и интимните части. За останалото - не ми пука.

Честно казано ако видя момче с обезкосмени ръце доста ще се посмея. Но щом му харесва - да прави каквото ще.
    на същото мнение съм..

Супер фен Аватара на psych0
    Цитирай Първоначално написано от Kallyn4eto
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever

на същото мнение съм..
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

според мене на краката е допустимо, щото е доста грозно ако са много гъсти. Иначе за ръцете т.н гърдите дори си е гейско
    Баварец вадя от гараж, после на масаж!
    Гледаш репортаж за мен и моя антураж!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си