- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сримулиране на растежа на косата
Здравейте момичета, Правя доста неща, с който косата ми да порасне по бързо.. Мия я всеки ден, използвам хининов шампоан и хининова вода, Правя маската с Тривитаминол и др. домашни маски... ,
Въпреки това растежа още не ме задоволява.. Някой ако знае още домашни трикчета или маски да пише ..
1. Миенето всеки ден няма да я направи по-здрави и да стимулира растежа, а напротив - по този начин я изтощаваш.
2. Има толкова много теми.
Има 1000 теми за това ... Защо не потърсиш просто ?!![]()
Търсих много, но всички препоръчват хининова вода .. Искам нещо по - различно .. И напротив от водата косата расте значително по - бързо, поне на мен така ми действа
Пробвай Стимуланта на Икаров.![]()
» Remember, if you ever need a helping hand, you'll find them at the end of each of your arms.
Еми кво искаш? Да не би на пазара да има изобилие от продукти за растежа на косата?! Хининова вода, стимулант на Икаров, можеш да пробваш и с хран. добавки (Герикапс, Геритамин Нео) но за тях е хубаво да се консултираш с лекар за приема.. И по-малко топлинна обработка..![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Да ама НЕ.От водата много се изсушава косата и изобщо не расте.Незнам за кой път го казвам..когато косата се омазнява тогава всъшност расте ! Аз не виждам какви други трикове освен домашни маски,хин. хампоан и хин.вода..както и стимуланта на Икаров.Първоначално написано от sweetybebi
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Миенето всеки ден ще ти изсуши косата в краищата и ще я омазни в корените. Слагай си хининова вода всеки ден като искаш, но на суха коса.
Съгласна съм че от водата разте косата, но да я миеш всеки ден е прекалено. Опитай поне 2 пъти седмично. Колкото по-често я миеш, толкова повече се омазнява. Едно момиче от моя клас си миеше косата всеки ден в продължение на 2 години, и сега като не я измие 1 ден и дойде на даксало, косата и е ацки мазна.Прави си 1-2 пъти в седмицата маски с бадемово маслко, зехтин, жълтък, тривитаминол и други масла и ще видиш че ще има ефект. Но се иска постояннство : )) Успех ти пожелавам и помисли далиискаш още да си миеш всеки ден косата !
![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
Стимуланта на Икаров на мен много ми помага 4 лева е ценатаМаската с тривитаминол също е много хубава ,която ти написаха по-горе.Толкова слушам за тези хининови шампоани ,тях също ги имай впредвид
![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче