.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Фитнес..

Фитнес..

Съжалявам ако има подобна тема , но не съм видяла .. ;д

Ще хода на фитнес , смисъл наще ще ме запишат .. Но майка ми е против , защото от фитнеса се правили мускули , а не се отслабвало .. според мен това са глупости ;д но искам да ви попитам .. Някой ходи ли на фитнес и вярно ли е , че се правят само мускули без да се отслабва ? .. Благодаря предварителноо ^^ :P
    weche dadoxx wsicho za da buda s tebb tii predadee meee .. ;]

Мега фен

Re: Фитнес..

Цитирай Първоначално написано от tweettyy
    Съжалявам ако има подобна тема , но не съм видяла .. ;д

Ще хода на фитнес , смисъл наще ще ме запишат .. Но майка ми е против , защото от фитнеса се правили мускули , а не се отслабвало .. според мен това са глупости ;д но искам да ви попитам .. Някой ходи ли на фитнес и вярно ли е , че се правят само мускули без да се отслабва ? .. Благодаря предварителноо ^^ :P
    Здравей!

Не,това не е вярно,всеки може да използва фитнес залата както си поиска и да не се забравя,че дали ще качиш въобще (независимо дали ще е мускулна маса или мазнини) е важен хранителният режим.

Милиони хора ходят точно , за да отслабнат,особенно лятото,най-големият процент от хората искат това.

Мега фен Аватара на ZipFail
    Ако тренираш за мускули - ще качваш мускули, ако не тренираш за мускули - няма да качваш мускули. Майката ти е чула няква глупост отнякъде и я приела за чиста монета, 90% от родителите са така, да не те притеснява.

Мега фен
    Сходен проблем си имам с добавките

Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    хах мани един път си бех занесал инжекциите в хладилника смятай па съм и почти на 22 майка ти да ти се кара
    Баварец вадя от гараж, после на масаж!
    Гледаш репортаж за мен и моя антураж!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DA0Trooper
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus
    хах мани един път си бех занесал инжекциите в хладилника смятай па съм и почти на 22 майка ти да ти се кара
    Много гадно е брато пффф,ако трябва си ги взема добавките трябва да ги взема с МОИ пари и най-добре е да не разбират наще,направо смешно става..Ама наще като почнат ми мелят на главата,че ще остане безплоден от протеин и аминокиселини и са им го казвали доктори учили в Германия,отатък Германия,кви са тия доктори

Или като другият "много добър доктор" - ям ли повече от 2 яйца на ден до 20 ще умра

Град
    София
    Ако тренираш с леки килограми и не прекаляваш с протеина,няма как да качиш мускул
    DaughterOftheDevil
    CherryBell13 <3
    icebullet14 <3

Повече от фен Аватара на SemperArdens
    обръщаш повече внимание на кардиото..велоергометър, тичаш и лек хранителен режим; ограничи тренировките с тежести.
    I am free of all prejudice. I hate everyone equally.

Голям фен Аватара на D3NG3rZ0N3
    Ограничи въглехидратите, приемай повече белтъци- яйца без желтъка, риба, телешко, пилешко, свежи зеленчуци- богати са на витамини. Не прекалявай и с плодовете- ако умахаш 1кг. банани нищо няма да направиш, 'щото са богати на въглехидрати. Тичай, може да си вземеш и Fat burner 20лв. е опаковката. Режим и тренировка е майката на топенето на мазнини.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от D3NG3rZ0N3
    Ограничи въглехидратите, приемай повече белтъци- яйца без желтъка, риба, телешко, пилешко, свежи зеленчуци- богати са на витамини. Не прекалявай и с плодовете- ако умахаш 1кг. банани нищо няма да направиш, 'щото са богати на въглехидрати. Тичай, може да си вземеш и Fat burner 20лв. е опаковката. Режим и тренировка е майката на топенето на мазнини.
    Защо без жълтъка??!

Защото е въглехидрат, пък и ако изядеш повече може да се натровиш.
    И вечерята трябва да е най-късно в 19 часа. В по-късни часове може единствено белтъчини да се приемат

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    И аз съм чувал, че може да се натровиш, ама си ги ям с жълтъка ;д
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

И вечерята трябва да е най-късно в 19 часа. В по-късни часове може единствено белтъчини да се приемат
    вярваш ли си на глупостите дет ги наговори?

Цитирай Първоначално написано от DA0Trooper
    вярваш ли си на глупостите дет ги наговори?
    Аз си ма'ам яйцата винаги с жълтъците, не съм пукнал още. Ако ям само белтъка ще го изповръщам най-вероятно. + тва един белтък съдържа 3-4 грама протеин, жълтъка също толкова. Практически за едно ядене трябва да опукаме около 8 белтъка, че да си набавим нужната доза, да не говорим, че в жълтъка има витамини и минерали, полезни за организма. Това че имало някакви си незначителни количества мазнини и въглехидрати, хич не трябва да ви бърка.

тва го знам ! Също така знам, че с добавки тип "20лева опаковката" изобщо няма да си помогнете, камоли на 15. Едно ,че са супер боклуци второ , че съизмеримо да речем с клен (който е 3-4 лева) от клен-а вредата е по малка(ако има такава) и ефекта е по-голям!

Доц. д-.р Донка Байкова: Въобще усложненията могат да възникнат, ако яйцата не са добре сварени и салмонела бакретиите не са унищожени. На второ място, може вторично заразяване да стане, защото яйцата са престояли при стайна температура. При неправилно съхранение могат да се развият бактерии. На трето място, разбира се, че количеството на консумираните яйца има значение за степента на инфекция или заразяване на човешкия организъм. Ако изям 12 яйца, например, за организма това може да е свръхдоза.

Таа доценка да ходи да си пика на дипломаата. Тва да си алергичен към яйца е вродено. От 3 години насам ям по 5-10 цели яйца на ден и още съм жив, даже дроба ми си работи перфе (въпреки ,че и др работи ползвам)

Мега фен
    Доц. д-.р Донка Байкова: Въобще усложненията могат да възникнат, ако яйцата не са добре сварени и салмонела бакретиите не са унищожени. На второ място, може вторично заразяване да стане, защото яйцата са престояли при стайна температура. При неправилно съхранение могат да се развият бактерии. На трето място, разбира се, че количеството на консумираните яйца има значение за степента на инфекция или заразяване на човешкия организъм. Ако изям 12 яйца, например, за организма това може да е свръхдоза.
    Тая д-р Донка Байкова е същата дето препоръчваше някви шибани диети с по 2 хранения на ден с лимони и чайове . Да бара меча и толкоз!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си