- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как се свала момиче
аз се казвам Къци и сам на 13 години и не знам как да свалям готините момичета аз винаги само питам да излезем на кино това момиче което си харесвам но то или казва че няма смисъл или че си има причини да не идем на кино ма аз не съм много по гаджетата но малко момичета имат лошо мнение за мене (аз се купа през ден не съм много висок 1,56 но се обличам винаги добре не са държа лошо с тях даже и права комплименти.
но кат си харесвам някое момиче не знам какво да правя ?? ако някои може да ми каже как да свалям дори най готините момичета , и тия където даже не ме харесват и със всякакъв вид момичета.
Препоръчвам ти тази тема ->>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=235838
На мене тя много ми помогна.
какви ебавки
Не обръщай внимание на тая.Виш линкът който ти пратих.
Silver Is My Love
Gold Is My Hate
Bronze Is My Shit
да но в Ботевград момичетата много не искат да излизат на срещти ако има начин без да излизаме на срещта??
Ми нашите половината варненки и те са така,едни ги е срам,други се правят на важни.
Моят личен съвет е,ако момичето не е много срамежливо и не иска среща направо й признай,че я харесваш като за начало,без "айде да станем гаджета" и такива.Само "Харесвам те!".Или най-добре "Искам да си призная нещо,харесвам те".Не трябва да те е страх.Ако искаш се тренирай пред огледалото.
Silver Is My Love
Gold Is My Hate
Bronze Is My Shit
Пхахаха.Първоначално написано от kuciii
![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
<--- така или четеш темата най-отгоре озаглавена " Как да се харесаме на момиче?" означена като важна.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
![]()
Мисля,че тези са най-удачни, но ти препорачвам кирката, аз най обичам да свалям момичетата с кирката, кат я хакна един път у глават и сгъва...
Това върши най-добра работа .
![]()
Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!
аз попринцип знам как да свалям момичета но това където да не казвам искаш ли да станем гаджета не го знаех. благодаря за инфото ма написах тази тема не щтот не знам как , а да вида да ли има нещто което незнам.