.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната

Коремни преси

Знам, че има много такива теми, но все пак искам да попитам по-вещите в тази област. Не съм дебела изобщо, но все пак искам корема ми да е по-стегнат, почти плосък е, но все пак не е точно така както го искам. Та въпроса ми е по колко коремни преси на ден да правя и след колко време г/д се забелязва ефекта?

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ами прави като за начало по 50. Сигурно до 1 месец ще видиш ефект. Ако правиш повече, се обезсмисля..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Град
    Луната
    Други мнения?

Супер фен Аватара на pitfall
    Град
    Самоков/София
    Корем не се тренира всеки ден - тренирай 2 месеца през ден и предполагам трябва да видиш резултат.
    Аз ще ти говоря тихо,
    да ме чуеш само ти.
    За мъничко до мен се спри.

Аз ги правя по 100, но ги разделям на серии по 20. Между сериите може да правиш някакви упражнения. Но тренирай през ден.

Мега фен Аватара на gummybear
    Като за начало започни с по 40-50 и постепенно ги увеличавай.Успех

theo <333

Цитирай Първоначално написано от lovefantasy
    Аз ги правя по 100, но ги разделям на серии по 20. Между сериите може да правиш някакви упражнения. Но тренирай през ден.
    и аз това правя,резултати очаквай след около месец
    Play or you'll never know...

Повече от фен Аватара на Alekssandyr
    Зависи от тва колко са ти развити коремните мускули, не от тва колко ти е плосък/дебел/кръгъл и т.н корема! Легни и направи 20 коремни (пълни) и виж, принципно аз преди правех по 100 на серия в продължение на месец, всеки ден по 3-4-5-6 серии и така стигнах до мускулна тресчица, която продължи 3 месеца (СЛААААААААДКО) извод : Правиш 4 серии по 100 коремни ПРЕЗ ДЕН ! (примерно) . Може и да тичаш, но не кросово, ами до припадък. Тва също спомага за помпането на корема, както и скачане на въже, плуване .. (кардио упражнения им се вика). Без подходяща диета нищо няма да направиш. Нямам в предвид нещо конкретно, но просто избягвай тлъсто, пържено и мазно (не съвсем де) Прибягвай повече до домашни супички, вода и печено пилешко, хапвай по-малко хляб и удряй по един дюнер/бургер ПОНЕ 1 път седмично и за месец, месец и половина ше ти се проличат плочките

Град
    Луната
    Цитирай Първоначално написано от Alekssandyr
    Зависи от тва колко са ти развити коремните мускули, не от тва колко ти е плосък/дебел/кръгъл и т.н корема! Легни и направи 20 коремни (пълни) и виж, принципно аз преди правех по 100 на серия в продължение на месец, всеки ден по 3-4-5-6 серии и така стигнах до мускулна тресчица, която продължи 3 месеца (СЛААААААААДКО) извод : Правиш 4 серии по 100 коремни ПРЕЗ ДЕН ! (примерно) . Може и да тичаш, но не кросово, ами до припадък. Тва също спомага за помпането на корема, както и скачане на въже, плуване .. (кардио упражнения им се вика). Без подходяща диета нищо няма да направиш. Нямам в предвид нещо конкретно, но просто избягвай тлъсто, пържено и мазно (не съвсем де) Прибягвай повече до домашни супички, вода и печено пилешко, хапвай по-малко хляб и удряй по един дюнер/бургер ПОНЕ 1 път седмично и за месец, месец и половина ше ти се проличат плочките

Аааа аз не искам плочки Просто искам да по-стегнат от сега Не мисля, че имам нужда от някакви диети, не мога да се ограничавам и все пак избягвам мазно и пържено и без това ме боли стомаха от него

Ти си знаеш до къде ше стигнеш, просто аз за един месец ми се показаха плочките И сега година по-късно нямам бирено шкембе, нито съм се уталожил или нещо, дори корем нямам .. а не се ограничавам нещо да кажеш, ям си без да ми пука! Извод : един месец годишно (примерно) ти спомага за доста напред (12х) смятай дали не е оферта

denitu_95
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Alekssandyr Виж мнението
    Ти си знаеш до къде ше стигнеш, просто аз за един месец ми се показаха плочките И сега година по-късно нямам бирено шкембе, нито съм се уталожил или нещо, дори корем нямам .. а не се ограничавам нещо да кажеш, ям си без да ми пука! Извод : един месец годишно (примерно) ти спомага за доста напред (12х) смятай дали не е оферта
    MojeLi Da Pitam Za Edin Mesec KoLko Koremni Presi Napravi ILi Uprajneniq Za PLoskiq Korem ILi PLochkite ..?!? :]]

Супер фен Аватара на tanch3t093
    И ВСЕ ПАК момчетата не пълнеят като момичетата ... Познавам много момчета, които изобщо не се ограничават, не тренират и все са слаби. Всичко е до метаболизъм и до човек
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Град
    Луната
    Мотивираш ме още повече като ми казаш около месец, ама и два да са пак е оферта Много кратък период, а мен малко ми трбва Благодаря ви за отговорите

Град
    plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от tanch3t093
    И ВСЕ ПАК момчетата не пълнеят като момичетата ... Познавам много момчета, които изобщо не се ограничават, не тренират и все са слаби. Всичко е до метаболизъм и до човек
    И аз познавам такива хора.Аз пък сам напълно обратното не ям изобщо ама съм закръглен (поне нямам наднормено тего) ще зема да почна с коремните и бягането
    Учението е слънце,но по 6 часа на ден човек може и да слънчаса.

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Коремните преси правят корема по голям, тъй като се оформя мускул. Ако искаш плосък корем без плочки, наблягай на кардиото.
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Е, радвам се, че поне някого надъхвам .. аз себе си не мога

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си