- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Коремни преси
Знам, че има много такива теми, но все пак искам да попитам по-вещите в тази област. Не съм дебела изобщо, но все пак искам корема ми да е по-стегнат, почти плосък е, но все пак не е точно така както го искам. Та въпроса ми е по колко коремни преси на ден да правя и след колко време г/д се забелязва ефекта?
Ами прави като за начало по 50. Сигурно до 1 месец ще видиш ефект. Ако правиш повече, се обезсмисля..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Корем не се тренира всеки ден - тренирай 2 месеца през ден и предполагам трябва да видиш резултат.
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
Аз ги правя по 100, но ги разделям на серии по 20. Между сериите може да правиш някакви упражнения. Но тренирай през ден.
Като за начало започни с по 40-50 и постепенно ги увеличавай.Успех![]()
![]()
theo <333
и аз това правя,резултати очаквай след около месецПървоначално написано от lovefantasy
Play or you'll never know...
Зависи от тва колко са ти развити коремните мускули, не от тва колко ти е плосък/дебел/кръгъл и т.н корема! Легни и направи 20 коремни (пълни) и виж, принципно аз преди правех по 100 на серия в продължение на месец, всеки ден по 3-4-5-6 серии и така стигнах до мускулна тресчица, която продължи 3 месеца (СЛААААААААДКО) извод : Правиш 4 серии по 100 коремни ПРЕЗ ДЕН ! (примерно) . Може и да тичаш, но не кросово, ами до припадък. Тва също спомага за помпането на корема, както и скачане на въже, плуване .. (кардио упражнения им се вика). Без подходяща диета нищо няма да направиш. Нямам в предвид нещо конкретно, но просто избягвай тлъсто, пържено и мазно (не съвсем де) Прибягвай повече до домашни супички, вода и печено пилешко, хапвай по-малко хляб и удряй по един дюнер/бургер ПОНЕ 1 път седмично и за месец, месец и половина ше ти се проличат плочките![]()
Първоначално написано от Alekssandyr
Аааа аз не искам плочкиПросто искам да по-стегнат от сега
Не мисля, че имам нужда от някакви диети, не мога да се ограничавам и все пак избягвам мазно и пържено и без това ме боли стомаха от него
![]()
Ти си знаеш до къде ше стигнеш, просто аз за един месец ми се показаха плочкитеИ сега година по-късно нямам бирено шкембе, нито съм се уталожил или нещо, дори корем нямам .. а не се ограничавам нещо да кажеш, ям си без да ми пука! Извод : един месец годишно (примерно) ти спомага за доста напред (12х) смятай дали не е оферта
![]()
И ВСЕ ПАК момчетата не пълнеят като момичетата ... Познавам много момчета, които изобщо не се ограничават, не тренират и все са слаби. Всичко е до метаболизъм и до човекПървоначално написано от Alekssandyr
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Мотивираш ме още повече като ми казаш около месец, ама и два да са пак е офертаПървоначално написано от Alekssandyr
Много кратък период, а мен малко ми трбва
Благодаря ви за отговорите
![]()
И аз познавам такива хора.Аз пък сам напълно обратното не ям изобщо ама съм закръглен (поне нямам наднормено тего) ще зема да почна с коремните и бяганетоПървоначално написано от tanch3t093
Учението е слънце,но по 6 часа на ден човек може и да слънчаса.
Коремните преси правят корема по голям, тъй като се оформя мускул. Ако искаш плосък корем без плочки, наблягай на кардиото.![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Е, радвам се, че поне някого надъхвам .. аз себе си не мога![]()