.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Писна ми от американски бози!

Искам да гледам някой хубав филм, който да ме накара да се замисля. Обичам американски романтични комедии, ама то на човек му омръзва. Ще ми предложите ли нещо?

И кви филми толкова търсиш дет да те карат " да се замислиш " .. И какво всички използвате тоя клиширан израз, "писна ми от американски бози " .. Като ти е писнало гледай стъклен дом..

Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Не ме кефи стъклен дом! И това не е клише, а истина. До кога ще гледам една и съща случка по 50 различни начина?

Стани режисьор.Като си такъв талант ще бъдеш икона

Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    naboer
    the butterfly effect 1-2-3 американски, но добър филм
    klass

интересни филми, ако трябва още ше вкарам
    то густо, то пусто

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове