Aко шмъркаш брашно може ли да ти стане нещо ?![]()
![]()
Сори,ама водя спор
![]()
![]()
п.п или пудра захар
I hate cold-blooded people !!!
може даа .. да се престориш на болен![]()
![]()
![]()
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
+1Първоначално написано от WesCraven
![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Като нямате нещо смислено да кажете ,аре да не коментирате!![]()
и в къв смисъл болен :Д
да ти преципне гърлото ли
Първоначално написано от kokosety
![]()
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Това важи за тебе!!!Май само с картинки се оправяш, сигурно не можеш да пишеш.Първоначално написано от WesCraven
Ми мс на някой свестен,който няма се заяжда с картинки.Иначе знам,че е тъп въпроса ма се заинтересовах и спорех малко!Първоначално написано от againstyou
Първоначално написано от kokosety
![]()
Глупавите въпроси изискват глупав отговор..
Неееее ....Първоначално написано от WesCraven
Надявам се правиш разлика от глупав въпрос и глупаво зададен въпрос...
Опитай и ще разбереш.
Преди време в даскало се смъркаха степчета и после беше интересна гледка да ти текат разноцветни сополи. Липсва ми това време![]()
И спря да се върти за миг земята..
С портокал много щипеше само това помня. Иначе за брашното просто споря, ма не мсиля да пробвам, ма де да знам какво ще ми дойде на ума някой ден.Първоначално написано от xoxi
![]()
Eдно момче в даскало от съседния клас (6 клас) шмъркаше тебешир и му немаше нищо, така че нема са притесняваш, шмъркай на воля![]()
П.П. Това за тебешира е вярно.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."