Здравейте!Аз съм момче на 15 години в 8-ми клас.Проблемът ми е такъв,че харесвам момиче в 9-ти клас.Запознахме се чрез интернет (тя живее в моят град и учим в едно и също училище) и според мен станахме доста добри приятели защото почти всяка вечер си чатихме и бях доста самоуверен.Обаче в училище не съм толкова самоуверен,мисля си,че ако ме види и не ме хареса и всичко ще пропадне (един вид страх ме е).Но нещо става с нея.Незнам един вид държи се с мен различно (когато е лошо настроение и й пиша ме обижда,когато е в добро ми споделя някои неща,а когато и е скучно си чатим постоянно - не я разбирам!).Таа проблемът ми е следният: Веднъж стана въпрос за тренировки (да ходим да тренираме),нали се разбрахме през уикендите да ходим,но някаде 5-6 уикенда всичко се проваля (трябвало да заминава или нещо подобно).Веднъж я поканих да се поразходим всичко беше ОК,докато не стана,че до последният момент си чатихме и когато настъпи часът ми писа че не била добре.3 часа по-късно ме покани да идем на разходка,тя,аз и неин много добър приятел.Отказах й защото искам да сме 2мата само (аз я харесвам и не искам да ме възприема като приятел).Да вмъкна,че ми разказваше за гаджетата,с които ходи в момента.Таа въпросът ми е как да я спечеля,но без да я губя като приятел,ако нещо се провали?