- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем....
Здравейте,
казвам се Кристиян на 16г. съм.
Моят проблем е седния:
Харесвам едно момиче от моето даскало, но тя е 2год. по-голяма от мен и незнам дали това ще окаже влияние![]()
. Моля дайте своите идеи, какво да правя и как да процедирам.
![]()
И какво като е с 2 години по голяма..
"Процедирай" с нея както би процедирал с момиче на твоите години!!
Can't get you outta my mind ♡
Имам предвид аз като съм на 16 тя на 18 ,дали изобщо би се навила да излиза с по малък от нея
Да, много ясно .. разбира се ако те харесва!!
Ако се харесвате годините не са от значение!
мерси много![]()
![]()
.
Мхм, ако й "грабнеш окото" би се занимавала с теб по същия начин, по който и с момче на нейната възраст.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
подтикнахте ме да се пробвам...![]()
Няма да съжаляваш!
Никога няма да разбереш .. ако не опиташ!!
Давай готин, ти сиии... Дори и на 35 да е щом е харесваш, пробваш. За напред играй винаги смело![]()
Стига да си няма приятел или да не е надувка не виждам причина да не излезе с теб. Хайде късмет!![]()
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Офффф боже не съм я виждал от 3 дни, нито идва на даскало нито сяда на компа а даскалото свършва след 5 дни и ако нея видя....просто не знам какво да правя.![]()
Скаип, фасебоок, там си пишете но не и предлагай по скаип... тъпо е
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
Ако се държиш с нея добре и не се правиш на "много голям",може да те хареса.Бъди себе си и успех! :P
♥
Живей един път, но както трябва.. Слънцето няма цяла вечност да те радва.. Граби със шепи.. Обичай всеки.. Края не тежи, ако дните ти са леки..
Се едно говоря на стената....ThatsMe не прочете ли последният ми пост преди да пишеш? Казах че немога да я видя никъде защото не идва на даскало нито сяда на компа !
здравейте
казвам се Ивайло
Днес излязох с едно хубаво момиче.....аз наистина мн я харесвам.
Чисто и просто.....ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ОБАРВАНЕТО НА МОМИЧЕТО ДА ПРОВАЛИ ШАНСОВЕТЕ МИ?
ПП:нямам мн опит с момичетата
Благодаря ви предварително
Защо пишеш тука бе кре...оле пусни си нова тема и си пиши там не ми драскай по темата ! ! !![]()
А извинявай аз си мислех че хората сса тука за да си помагат а не за да си бучат един на друг ;]