Здравейте искам да питам дали сега като нося очила ще ме отбягват повече момичетата и дали ще изглеждам по-грозен за тях?
Silver Is My Love
Gold Is My Hate
Bronze Is My Shit
хахаха аз допреди 1 година носих очила и повечето момичета смятаха, че ми отива.До човек си е![]()
Еми аз мисля,че ще трябва да ме посвикнат малко,пък и може да зависи от момичето какви момчета харесва.
Silver Is My Love
Gold Is My Hate
Bronze Is My Shit
Зависи от визията ти.
От моето училище има едно момче с очила , и му отиват до припадък.. направо си залитам като го видя, виждала съм го и без очила пак е чаровник , но очилата яко му тичат. тъй чевсичко зависи от визията , един от класа е дребен , пъпчасъл,девствен мустак + очила и действително го отбягват
![]()
![]()
ла-ла-ла
това са пълни глупости
Hostis Honori Invidia
Ооу двама приятели сложиха очила тази година - много са ми сладки и двамата. Единият си хвана приятелка зимата, другия... винаги съм си го харесвалаа ;дд Това няма никакво значение за по-голямата част от момичетата![]()
аре стегни се.. некои хора слагат очила ей така ..Първоначално написано от Sotko
Ама как то сега е модерно да носиш, дори и да не ти трябват. Все пак си е до човека.
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
зависиии.;д
има един мнг як с яки цайси ;д
зависи кви са и дали ти отиват
На някои страхотно им ходят.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Съчуствам му на пича.Първоначално написано от eminemfenka
![]()
Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!
Приятелят ми носи очила![]()
Зависи от човека.
Ако сии с очила няма да ти отива особенодребен , пъпчасъл,девствен мустак![]()
Купи си едни хипстърски очила и ще си гут.
Аз лично си редувам лещи и очила. И съм тотално различен в двата вида.
първо можеш да сложиш лещи и 2ро тва кво общо има с любов?![]()
![]()
Чак такъв не съм,но и преди носих очила като бях на 4,но тогава много не мислих за момичетаПървоначално написано от horacio
,носих тези очила до 9 годишен и сега не ми е нещо ново обаче вече като почнах да се интересувам за Любов и т.нт. страх ме е да не почнат да ме отбягват,но като видях всички ваши коментари ми олекна вече.
Silver Is My Love
Gold Is My Hate
Bronze Is My Shit
Едва ли има някоя момиче над 12 години на което да му пука дали носиш очила.![]()
пп:даже ако са някви диви рамките,може да си по-готин![]()
Брях,брях
Ще гледам да са такива.![]()
Silver Is My Love
Gold Is My Hate
Bronze Is My Shit
ако си хубав с очила няма проблем !!!![]()
глупости пишеш, точно заради очилата ще те отбягват
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Няма никаква разлика. Аз например не мога да определя приятелката ми как е по-хубава, защото я харесвам и по двата начина. През деня е с лещи, но вечер за да си почива ги сваля и слага очилата.
PS: Има много варианти за рамки. Избери си такава, с която най-много ти харесва новата визия.
Значи повечето коментари казват,че очилата нищо не променят,но ако ти отиват ставаш по-готин и трябва да си определя сам визсията за да ми отиват още повече.Мерси за информацията,ще кажа на модераторът да заключи темата вече,че да не се трупа много спам.
Silver Is My Love
Gold Is My Hate
Bronze Is My Shit
Някои момчета изглеждат дори по-яко с очила. Придава им по-интелигентен вид. Според мен трябва да си ги носиш с нагласата, че те правят по-готин и ще свикнеш постепенно, а съм сигурна , че и всички ще свикнат до толкова, че дори повече ще им харесваш с очила. Между другото в момента очилата са адски модерни, дори в звездите започнаха да носят и без да имат нужда. Ако пък не можеш да се възприемеш - ползвай очила само за компютър, при четене и вкъщи, иначе може да си вземеш лещи. В секцията Козметика и диети има много полезна тема за тях![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.