- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- тъпо,НО
от няколко дена той не ми пращашеи преди няколко часа ми писа и ми прати :* въпроса ми е въз,ожно ли е да му е гузно ако е бил с друга и от такава гледна точка
да е пратил,от различни градое сме,знам че тва е скаип но аз забелязвеам и тези детайли
Може да е бил пиян и да се е объркал.
^нееееееееееееееееее
Първоначално написано от DarkTemplar
Ех, да си беше само една като нея..
И спря да се върти за миг земята..
Намразил те е, затова![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Да знаеш изневерил ти е !!! Даже според мен целувката е била пратена по погрешка. Изневерява ти с друга скайп любовница.
Like!Първоначално написано от DarkTemplar
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Скайп любов... докаде ни докараха тези технологии...![]()
омфг.Земи си хвани гаджe. :X
Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!
имамм си гадже беее,къде я вида тая gigiii`,`че ми не е ясно![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да гаджета по скайп. Хора кажете как се прави секс по скайп бе ?За мен е не възможно от два различни града да стане нещо , както и да е.
Да обичаш, когато те обичат е човешко! Да мразиш, когато те обичат е жестоко! Да обичаш, когато те мразят е Велико!
фф мн си зле,ние се виждамееееееее тъпооо
не гаджета по скаипа щото аз не съм малоумнна ,божее..божеееееееееееее
Авторке разкажи малко повече за дилъра си, молим те!
Phahahahahahh и аз мисля така +1Първоначално написано от BlackJ
![]()
![]()
![]()
доста спорен въпрос..Първоначално написано от mackataa
Welcome to the Jungle...
Първоначално написано от DarkTemplar
![]()
Ох, нямате ли си друга работа, че за едни целувки по скайп се дърпате..
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
еми като са само едни целувки.обясни ми ,защо ме блокира![]()
![]()
За да можеш, при пряка среща с него да го изкормиш ли?!Първоначално написано от Beer
Тежко е...много е тежко...авторката е малоумна!
Aut odit, aut amat mulier, nihil est tertium
оффф какво да обяснявам
Имааааало едно време едно момиче и едно момче,те се харесали и станали гаджета мрън,мрън вие май свикнахте да четете романи..
Кво има за писане:виждаме се като сме заедно не се караме разбираме се..по скайпа се караме за глупости,като тва за целувката ревнувам го й тои се дразни ...еми тва е в общиии линий..И ПИШЕТЕ ПО ТЕМАТАААААААААА
Ами, ти го каза, ревнуваш го и той се дразни. Нормално, трябва да е голям идиот, за да търпи да му правиш драми, че не ти бил пратил някаква тъпа целувка.