.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Възможно ли е ????

Според вас възможно ли е приятелството да прерастне в любов?Имам предвид между момче и момиче.

Голям фен Аватара на ex7azy
    Мне .. просто ще е добра връзка, но любовта към приятеля няма да се промени към по - друга!
    Мое мнение!!
    Can't get you outta my mind

Според мен точно така става голямата любов!!!
    i just wanna make you sweat :P :P :P

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    възможно е,да.

Определено да! Но ще е хубаво поне чувствата да са споделени.
    Просто една тийнейджърка.., която понякога е объркана..като всички останали,, но е малко по- чувствителна...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Миии като се гледам в момента....явно е възможно
    >>DjBelev<<

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Не е възможно.

На никого, никога не му се е случвало.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Може, но ми се струва че няма да я има онази страст...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Re: Възможно ли е ????

Цитирай Първоначално написано от essential919
    Според вас възможно ли е приятелството да прерастне в любов?Имам предвид между момче и момиче.
    Възможно е,но ще загубиш приятелството след като скъсате...
    DS

Голям фен Аватара на naksdy

Re: Възможно ли е ????

Цитирай Първоначално написано от Findtheway
    Възможно е,но ще загубиш приятелството след като скъсате...
    Никой не е казал че трябва да скъсат, може да си допаднат по характери. Но иначе донякъде си прав - скъсате ли се прецаква всичко

Не. Предполагам заради това разделът е беден на теми със заглавия от сорта на "Влюбих се в най-добрата/ добрия си приятелка/ приятел".

Мега фен Аватара на xoxi
    Ако стане, то тогава или приятелството не е било приятелство, или любовта няма да е любов.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен
    Град
    <3
    Едната ми теория за приятелството между момче и момиче е, когато един от двамата е прекалено грозен за другия, но си пасват по характери. Другата е прекалено наивна.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Възможно е,но ще загубиш приятелството след като скъсате... Confused браво мн си прав или права по-добре не рискувай защото ще загубиш страхотно приятелство но ако си сигурна че връзката ви ще е за по-дълго пробвайте но по- добре първо се убеди че ще си останете фр като скъсате

Супер фен Аватара на Luci
    Град
    София
    Малко или много преди да тръгнат момичето и момчето те са приятели... в някои случаи де. Ти говориш за сериозно приятелство предполагам, което да премине в любов, ами може да стига да са споделени чувствата иначе не си струва... не че някой пита хаха
    "You were deceived"

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Stupid ol' questions ... grrrrr
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Възможно е,разбира се.Но няма да я има тръпката на опознаването в началото на връзката.
    Брях,брях

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Възможно е. На мен ми се е случвало, а след като се разделихме си останахме приятели...колкото и да не им се вярва на някой хора .

Всичко е възможно. А относно въпроса ти - да. Не слушай ако някой ти каже обратното, просто са глупави Гръмотевицата винаги може да ти падне на главата, дори то и от приятел. Даже смятам, че с приятелство преди това връзката би била доста по-стабилна и компромисна -> по-надеждна.

Повече от фен Аватара на JustForFun
    ДА! Напълно възможно е ..

П.П. като не вярвате, гледайте приятели - чандлър и моника ??

възможно е да, но ако тръгнат и след това скъсат може да им е неловко когато са заедно, макар че това зависи и от двамата и отношенията им и начина по който са скъсали..ала бала. а и нека го признаем надали ще срещнеш голямата си любов а и да я срещнеш няма да излизаш с този човек пет години (или поне се случва рядко), все пак сме във възраст в която връзките не траят дълго и рядко стават супер сериозни..

да възможно е
    . . . . < 33

xoxi
    Ако стане, то тогава или приятелството не е било приятелство, или любовта няма да е любов.

ShtrudeL
    Едната ми теория за приятелството между момче и момиче е, когато един от двамата е прекалено грозен за другия, но си пасват по характери. Другата е прекалено наивна.

За мен истината е някъде между тези редове. Много пъти съм се чудила как е възможно да речем 5 години да си много добър приятел с човек от другия пол,а изведнъж да осъзнаеш,че имаш сексуално привличане към този човек. За мен такова нещо няма. Запознавайки се с някого ,го вкарваш (под)съзнателно в графата "просто приятел/ка"или "потенциално гадже"(ако ти се струва приятен),както и да звучи. Не е задължително някой от двамата да е точно грозен,за да има само приятелство,но трябва да има някакъв подобен проблем- да са на "различно ниво"или просто и двамата да смятат "той/тя не е мой тип",но да си пасват емоционално,интелектуално и т.н.
    One day you're a muse. The next day you're old news.

според мен неподправеното, истинско приятелство по-скоро провокира сексуален контакт, отколкото да го отрича.
    REGGAE BOOM <3

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Zarity
    Възможно е,разбира се.Но няма да я има тръпката на опознаването в началото на връзката.
    Напротив,даже е по-интересно,опознаваш другия в една напълно нова светлина
    >>DjBelev<<

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си