- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможно ли е ????
Според вас възможно ли е приятелството да прерастне в любов?Имам предвид между момче и момиче.
Мне .. просто ще е добра връзка, но любовта към приятеля няма да се промени към по - друга!
Мое мнение!!
Can't get you outta my mind ♡
Според мен точно така става голямата любов!!!![]()
![]()
![]()
i just wanna make you sweat :P :P :P
Определено да! Но ще е хубаво поне чувствата да са споделени.![]()
Просто една тийнейджърка.., която понякога е объркана..като всички останали,, но е малко по- чувствителна...
Миии като се гледам в момента....явно е възможно![]()
>>DjBelev<<
Не е възможно.
На никого, никога не му се е случвало.
Може, но ми се струва че няма да я има онази страст...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Възможно е,но ще загубиш приятелството след като скъсате...Първоначално написано от essential919
![]()
DS
Никой не е казал че трябва да скъсат, може да си допаднат по характери. Но иначе донякъде си прав - скъсате ли се прецаква всичкоПървоначално написано от Findtheway
![]()
Не. Предполагам заради това разделът е беден на теми със заглавия от сорта на "Влюбих се в най-добрата/ добрия си приятелка/ приятел".
Ако стане, то тогава или приятелството не е било приятелство, или любовта няма да е любов.
И спря да се върти за миг земята..
Едната ми теория за приятелството между момче и момиче е, когато един от двамата е прекалено грозен за другия, но си пасват по характери. Другата е прекалено наивна.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Възможно е,но ще загубиш приятелството след като скъсате... Confused браво мн си прав или права по-добре не рискувай защото ще загубиш страхотно приятелство но ако си сигурна че връзката ви ще е за по-дълго пробвайте но по- добре първо се убеди че ще си останете фр като скъсате![]()
Малко или много преди да тръгнат момичето и момчето те са приятели... в някои случаи де. Ти говориш за сериозно приятелство предполагам, което да премине в любов, ами може да стига да са споделени чувствата иначе не си струва... не че някой пита хаха
"You were deceived"
Stupid ol' questions ... grrrrr
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Възможно е,разбира се.Но няма да я има тръпката на опознаването в началото на връзката.
Брях,брях
Всичко е възможно. А относно въпроса ти - да. Не слушай ако някой ти каже обратното, просто са глупавиГръмотевицата винаги може да ти падне на главата, дори то и от приятел. Даже смятам, че с приятелство преди това връзката би била доста по-стабилна и компромисна -> по-надеждна.
ДА! Напълно възможно е ..
П.П. като не вярвате, гледайте приятели - чандлър и моника ??![]()
възможно е да, но ако тръгнат и след това скъсат може да им е неловко когато са заедно, макар че това зависи и от двамата и отношенията им и начина по който са скъсали..ала бала. а и нека го признаем надали ще срещнеш голямата си любов а и да я срещнеш няма да излизаш с този човек пет години (или поне се случва рядко), все пак сме във възраст в която връзките не траят дълго и рядко стават супер сериозни..
да възможно е
. . . . < 33
xoxi
Ако стане, то тогава или приятелството не е било приятелство, или любовта няма да е любов.
ShtrudeL
Едната ми теория за приятелството между момче и момиче е, когато един от двамата е прекалено грозен за другия, но си пасват по характери. Другата е прекалено наивна.
За мен истината е някъде между тези редове. Много пъти съм се чудила как е възможно да речем 5 години да си много добър приятел с човек от другия пол,а изведнъж да осъзнаеш,че имаш сексуално привличане към този човек. За мен такова нещо няма. Запознавайки се с някого ,го вкарваш (под)съзнателно в графата "просто приятел/ка"или "потенциално гадже"(ако ти се струва приятен),както и да звучи. Не е задължително някой от двамата да е точно грозен,за да има само приятелство,но трябва да има някакъв подобен проблем- да са на "различно ниво"или просто и двамата да смятат "той/тя не е мой тип",но да си пасват емоционално,интелектуално и т.н.
One day you're a muse. The next day you're old news.
според мен неподправеното, истинско приятелство по-скоро провокира сексуален контакт, отколкото да го отрича.
REGGAE BOOM <3
Напротив,даже е по-интересно,опознаваш другия в една напълно нова светлинаПървоначално написано от Zarity
![]()
>>DjBelev<<