.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Фен Аватара на SweetAngell
    Град
    Пловдив...
    научих че нищо не научих

научих че повечето ми съученици (от 7-ми клас сега съм 9-ти) са станали пълни тъпаци,пушат цигари разбира се и вече имат голямо самочувствие научих също,че колкото по самостоятелен е човек толкова по доволен е от живота

Цитирай Първоначално написано от mustang04
    научих също,че колкото по самостоятелен е човек толкова по доволен е от живота
    Много много много вярно! Затова и ще съм много по-доволна от живота, когато се махна от нашите и спрат да ме издържат.

Мега фен Аватара на iiordanova
    Много неща научих като се замисля.
    Като започна от това,че трябва да уча повече. Премина през това,че трябва и да се подмазваш на някои учители. И стигна до това,че трябва да съм по-нахална,защото като гледам как някои съученици нахалстват и успяват да постигнат целта си се ядосвам на себе си.

Трудът се оценява, мързелът - също.
    Мх. По-добре да си скъсваш дупето от учене, когато е време и да оставиш добро впечатление в преподавателите и да изградиш някакво доверие в тях към теб, отколкото накрая на годината да се тровиш и да се чудиш откъде ти е дошло. Има и друго нещо - учителите също са хора, имат си своите проблеми и тревоги и се влияят едно 90% от емоциите и симпатиите си, когато те оценяват. Затова умението да знаеш кога да си държиш устата затворена или да проявиш разбиране определено не е някаква форма на подмазване, а по-скоро проява на интелигентност.

Научих още и че екипната работа е хубаво нещо от време на време. Продължавам обаче да си държа на идеологията, че ако искаш една работа да е добре свършена, трябва да си я свършиш сам.

Научих и че човек трябва да си търси правата, а не да мълчи и да търпи, пък било то и пред учител с не-знам-си-колко години стаж.

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Научих още и че екипната работа е хубаво нещо от време на време. Продължавам обаче да си държа на идеологията, че ако искаш една работа да е добре свършена, трябва да си я свършиш сам.
    Ако си заобиколен от надеждни хора, винаги е по- добре да работите в екип. Един го бива в едно, друг в друго и ако се съберат повече съвестни хора, биха могли дори да променят света :P

Научих, че си струва да преследваш учителите накрая (ако имаш какво да предложиш, разбира се), а не да си стоиш тихо и да се чудиш защо така е решила съдбата :Р
    always late but worth the wait!

Научих, че има учители, които вдигат на пиедестал любимите си ученици дори и да не го заслужават, а тези, които са се трепали цяла година заебават тотално.
    Научих, че класът ни може наистина да бъде един клас и всички заедно можем да преминем през трудностите (освен двама-трима, които се делят).
    Научих и, че трудът се възнаграждава(поне от учители, които са наистина честни и не пишат оценки само на тези, които харесват).
    Но също така разбрах, че хората много трудно се променят към добро, което е доста жалко.
    "Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3

Повече от фен Аватара на _InSaNe_
    разбрах,че другата година трябва да си седна здраво на задника,защото ми е последна и даскалото ми е пълно със заяждащи се даскали,от които вече няма да ми се размине така,както досега
    You're hardly conscious of the stains and scars,enabling your partly clouded logic.

Мега фен Аватара на iiordanova

Научих и че човек трябва да си търси правата, а не да мълчи и да търпи, пък било то и пред учител с не-знам-си-колко години стаж.

И това добавям. От него си направих интересни изводи за учителите като цяло.

Мега фен Аватара на gummybear
    Разбpах че ,живота е нечестен

theo <333

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от scrooper
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Ако си заобиколен от надеждни хора, винаги е по- добре да работите в екип. Един го бива в едно, друг в друго и ако се съберат повече съвестни хора, биха могли дори да променят света :P
    На теория е така, на практика е пълна глупост. Мармаладка е права. Искаш ли кадърно свършена работа, върши си я сам.

Мега фен Аватара на Colouring
    Разбрах,че и да правиш добро,по-добре не очаквай да ти отвърнат с такова.
    Разбрах,че трудно се създават нови приятелства.
    Разбрах,че има толкова гадни и нагли учители,че не знам как са се насочили към тази професия,след като единствената им цел е да се гаврят с учениците.До тази година не осъзнавах,че има такива.И не,не винаги учителят е прав,мамка му.
    Разбрах,че не всеки получава това,което заслужава.
    Разбрах за пореден път,че изобщо не е честно понякога да се трепеш от учене,примерно,или да си даваш зор за нещо,като другите я с повече късмет,я с връзки ще постигнат повече,а ти,този който си се трудил, получаваш едно голямо нищо.
    Общо взето все лоши неща,лоши..

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Съществуват супер положителни, добронамерени учители, които със всичко гледат повече да ти дадат и изобщо максимално да не си ощетен, има училища, в които всичко е със връзки,учителка може да те накара страшно да намразиш предмета й и от 1 до 4 клас си пълен с 6-тици, после със всяка следваща година падаш все по - надолу /по оценки/ и така до 7 клас, а 8 клас изведнъж скачаш твърде напред /с оценки / !
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от DieselBlood
    ^
    съвършено правилен отговор
    Научих,че не ме е** какво мислят хората за мен.
    Научих,че човешката злоба и завист нямат мяра.
    Научих,че има даскалки,които искат и такива,които не искат.
    Научих,че не ме е** за училището и за класа и трябва да гледам да изкарам 12ти клас и да затрия това шибано училище от паметта си.
    same here.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    1)Има оценки за "наши" и "ваши"
    2)С малко подмазване ти се отварят хиляди врати
    3)По-лесно е да направиш враговете си приятели,отколкото да запазиш сегашните,когато става въпрос за оценки...
    4)Оцених колко прекрасен е бил 11 клас в сравнение с това,което ме чака догодина
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Град
    To The Moon And Back
    Научих, че учителите по български, не могат да пишат и говорят правилно УВЕРИХ СЕ, че в класа нямам приятели, а дружки!!!
    Поздрав, най-сърдечен, драги ми Смехурко!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си