- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мускули за момиче :(
Здравейте! Аз съм момиче на 14, до скоро бях гимнастичка дотук добре, но проблемът е, че ми се оформиха мускули на ръцете, което не е особено привлекателно.. Е, те не са някакви такива огрооомни мускули, но все пак като облека потник и се очертават и е гадничко
.. та искам да ви попитам едва ли е възможно по някакъв начин да се заличат или някаква диета.. ако някой има същия проблем нека пише ..
Gossip Girl ♥
The Vampire Diaries ♥
Pretty Little Liars ♥
Teen Wolf ♥
------------------------------------------------
And when I'm gone, just carry on, don't mourn
Rejoice every time you hear the sound of my voice
Just know that I'm looking down on you smiling
And I didn't feel a thing, So baby don't feel my pain
Just smile back
защо искаш да махнеш това което си постигната до сега с толко труд?
Я не се излагай.
По-добре така от колкото 60 кила на един и педесе с 3 тона фондиотен
(с извинение)
По принцип си прав, но аз самата се потискам по този начин, някак си ми е неудобно.. не знам и аз..
Gossip Girl ♥
The Vampire Diaries ♥
Pretty Little Liars ♥
Teen Wolf ♥
Just smile back
не се излагай !! гордей се с това което имаш и не се срамувай да го показваш![]()
Sometimes people cry not because they’re weak. It’s because they’ve been strong for too long...!
Амии при всеки си е различно и си има различни представи, но лично аз да ти кажа имам приятелка също бивша гимнастичка, и на нея са и изразени малко мускулите на ръцете и аз направо УМИРАМ за тях..Също на родителите ми една приятелка, тя е вече на 30 години г/д, но едно време е тренирала лека атлетика и има мускули на ръцете... мнооого ми харесват.. аз тренирам, за да постигна това ти искаш да го махнеш...
![]()
Аз пък имам на прасците. Също ми е доста некомфортно, но от 8 години класически балет :д няма какво да се получи.. Но все пак да не ти пука.. Никой нищо няма да ти каже.. Радвай се, че имаш такива .. Както казаха някои хора искат да си направят, а ти се чудиш как да ги махнеш..
Всеки иска това, което няма. И всеки не иска това, което има.!!
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Ахх, аз пък си мечтая за оформени ръце ...![]()
Имай предвид, че след години ръцете ти ще изглеждат
с пъти по-добре от тези на другите на твоята възраст.
Нещо такова ли имаш в предвид под мускулести?
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Първоначално написано от Exothermic
Ами малко по-малко от тези, но горе/долу да .. Иначе благодаря много на всички !![]()
Gossip Girl ♥
The Vampire Diaries ♥
Pretty Little Liars ♥
Teen Wolf ♥
Just smile back
Като момче ти го казвам - супер е. Е ,освен ако не са огромни като на бодибилдърка някаква ,но предполагам че са просто оформени. Въобще не търси как да ги махаш ,даже напротив - поддържай ги. И коремчето ако ти е стегнато и очертано ,както и краката - по-добре няма накъде да отидеш.Първоначално написано от ddeennyy
ПС: Това на снимката е малко прекалено.
Както ти каза не са някакви огромни... Защо ще ги махаш? Леко оформени мускули при момичетата според мен е супер яко.Аз искам да имам съвсем лекоо оформени мускули на ръцете и сега тренирам.
![]()
Моят съвет е НЕ ГИ МАХАЙ!![]()
Не че може просто ей така да ги махнеСъветвам те да продължаваш с всякаква физическа дейност и да се поддържаш, а не да станеш някоя отпусната флегма
![]()
Audio ergo sum
Леко оформените мускули са в пъти по-добре от висящи меса..![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Аз също тренирам за мускули на ръцете. Гордей се с тях, така поне личи, че си стегната :PПървоначално написано от blondeVIP
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
И аз имам същия проблем...да всички казвате,че искате мускули на ръцете ,но и за мен е некомфортно и много искам да ги махна....моля ви кажете как да ги премахнем
Много просто - смени си пола и си намери приятели лостаджийчета.
Качи снимка. Не вярвам спортът да е довел до нещо което не харесваш, може би ако постегнеш и други части от тялото си ще се харесаш. Едвали ако си с тяло като вейка ще си по-удовлетворена и много хора се стремят към това което ти искаш да нямаш.