- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Графитите на паметника на съветската армия
Деца, вандализирайте, драскайте, водете си и кучетата да препикават тази грозна купчина нарочена за паметник! Ако не ви мързи - не си хвърляйте боклука през терасата на блока, ами го занесете пред "паметника" на мужиците вместо венци.
Всякакви свиннщини е редно да се вършат там - пред паметника на 45 години свинщина.
АМИН
...
Ще ви затворя кранчето, защото ми се струва, че не можете да се държите нормално и да си говорите като хора, каквито се опитвате да претендирате, че сте.
Цялата ви дискусия е особено смешна.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Давайте деца, направете горенаписаното пред паметника на 27 милиона загинали съветски граждани за свободата на Европа. Направете го. Даже го направете на 9-ти Май, денят на Европа.Първоначално написано от CanisDirus
И още нещо.. в памет на загиналия морал, в чест на тържествуването на омразата, мрака, себичността, реваншизмът, общественият упадък може да направите същото и с гробовете на хората, живели по това време.
Да живее свинското! Да живее кочината!
Over the hill with a man who has nothing in his brain
Time has passed him by, now only the memories remain
Every colour now just seems to fade to black
Mass suicide has stabbed you in the back
We can't do anything now, we've left it much too late
Now there's only you and me so say goodbye, peacefully
Now there's only earth and sea
45 години "свобода" стигат!
И за толкова време не се научихме, кое в червена и кое е съветска армия.
Затова поклон пред Съветската Армия. Дарила ни с 45 години истинска свобода, освободила ни от хиляди навлеци-интелектуалци, поклон за Катинското клане! Поклон за Белене!
Поклон и венци за освободителите на България!
...
Съвременните русофили са ми толкова смешни, че няма накъде... Адски заблудени хора.
Темата покафеня яко.
Welcome to the Jungle...
Имаш ли да кажеш нещо реално ?Първоначално написано от DarkTemplar
Е па кво да правим.
Никой не ми отговори, къде са тия загинали войни на Съветската армия? (ама точно съветската, а не червената). От кого са освободили България?
Аргументи като "тия голобради момчета" са освободили Европа са прекалено фейл. Тия голобради момчета до 41 са учени, че немците са първи дружки, а после само са взели на другаря Сталин обещаното в Ялта.
Освободили България... най-вече от интелигенцията, паричните резерви и суверенитета й са я освободили.
...
Реално не ща да си губя времето със заблудени червени младежи, които не познават собствената си история (или я разглеждат едностранчиво), затова и не пиша особено много по темата. Квото съм имал да кажа, съм го казал в спама.Първоначално написано от omegatribe
Welcome to the Jungle...
Синко, кой клас си, че ще говориш за добро познаване на историята ?Първоначално написано от DarkTemplar
И изобщо трика с политизирането на инцидента е свръх любопитен. Много жалко, че едноплановото разглеждане на случката всъщност описва с точност и типа мироглед на българското общество. Еднопланово.
И не знам всъщност кой разглежда едностранчиво.
Все пак ти благодариме, че изгуби времето си със "заблудени червени младежи", о ти, вездесъщий син младежо![]()
Честно да си кажа, когато паметникът беше "осквернен" беше по-як.![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Добре татко. Ще папкам, слушкам и ще се подчинявам на радетелите за справедливост в Интернет.![]()
Политизирането е неизбежно в общество като нашето (за "развитието" на което са се погрижили точно братушките). Въобще от историческа, геополитическа и всякаква друга гледна точка, руските интереси често са определяли битието на народа ни за години напред. Даже си имат и подопечна партия.![]()
Welcome to the Jungle...
Невежеството на някои от вас е смайващо…
Между кого и кого основно, се води Втората Световна война?
- Между Нацистка Германия, Фашистка Италия и Милитаристка Япония, основно срещу Франция, Англия, СССР и САЩ
България?
- 1936 година е въведена Военно-Монархическа диктатура и са разпуснати партийте!
- 1941 година съдействаме на Нацистка Германия, да превземе Сърбия и Гърция, но освен присъединените български земи и население, І-ви Български Корпус участва в окупацията на Сърбия и води сражения със сръбски партизани!
- 1943 година Монархо-Фашистката власт обявявя война на САЩ и Англия, участва във въздушните сражения, а след като те са съюзници със СССР, то войната е и срещу СССР. Номера на щрауса не минава!
Въпрос:
- Когато през Септември 1944 година, една от Съюзническите армии е на Българската граница, каква може да очаква Монархо-Фашистката власт на Бългаската държава, която воюва Активно на страната на Германия?
Точно така:
- Обявяване на Война и ОКУПАЦИЯ! Само, че окупация НЯМА, а Червената Армия, която е заела около 15% от територията ни, СЕ ИЗТЕГЛЯ през октомври в Румъния и ЗАЕДНО продължаваме войната, като даваме 30 000 жертви, но не можем да измием Монархо-Фашисткия ПОЗОР!
- От 1945 година, като държава АГРЕСОР плащаме репарации до 1968 година!
Та, намесата на Червената армия, 30 000 СВИДНИ БЪЛГАРСКИ ЖЕРТВИ и твърдата позиция на Сталин на Потсдамската Конференция, спасяват България от ПОСЛЕДИЦИТЕ НА МОНАРХО-ФАШИСКАТА ДИКТАТУРА У НАС, защото Сърбия, Гърция и Румъния вече били уточнили ОБЩИТЕ СИ ГРАНИЦИ!
Ето затова е този паметник насред София, но скулпторната група ТРЯБВА, да се допълни по подходящ начин с по един Американски, Английски, Френски и Български войник!![]()
е..за всеки случай беше по-оригинално направено от "к.р за левски само цска" и подобни..
Именно.Първоначално написано от Briseis
Посланието на графитите е ясно - времената се менят, а ние просто си се кланяме на други господари.
Какво ще се прави с паметника няма нищо общо в случая. Авторът си комуникира посланието, паметникът беше изчистен, всичко си е по старому, тази случка обаче дълго няма да бъде забравена.
Ахахахаха, да се срутел викаш. Това е национален паметник, бе изискани ми младежо. Това си е културно наследство, лошо, или не, то е лице на 65 години от нашата история, славни или не, няма значение. Мисля, че всеки нормален българин недолюбва комунизма и въпреки това, не бива да се осквернява по този начин историческото ни наследство. Затвор за причинителя.
Историческо наследство?!Значи десетилетията геноцид над интелигенцията ни заслужават паметник на публично място,така ли?И това не е нацонален паметник,а е прокълната купчина скрап,служеща за надгробна плоча на последните останки от надеждите за цивилизовано бъдеще които имахме,преди комунягите да ни опънат кучешката на сухо.
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@
Сигурно ще бъда линчувана с камъни за това, което ще кажа. Не знам дали съм широкоскроен човек, или болен мозък, или и двете, но определено ми хареса идеята. Да, подкрепям с 2 ръце че беше жестока гавра с този паметник, но според мен се беше получило интересно. И идеята ми хареса. Даже тениска щях да си правя, май второто надделява- sick brain, baby xD