- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Изнудване
Добър вечер,трябват ми много,многооо спешно пари на 14 съм казвайте откаде да си ги набавя как да открадна и с какво да изнудвам някои за пари.![]()
Може да изнудваш вашите като изчистиш целия апартамент примерно...Но зависи и все пак колко ти трябват...
Значи отиди в банята,срежи си вените и като почне много да кърви и като припаднеш нали се обади драматично на вашите с някаква послание примерно,че си олигофрен и че си се самоубил ,защото отваряш много тъпи теми и така ще те излекуват в болницата и после може примерно да си спечелиш избавяне от мъките,примерно да те метнат от покрива или нещо такова.
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Е извинявай, ама как може да си такова леке...![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Ела да ти счупя главата и ходи да просиш.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
^ ^ ^ Ти си малък, най-много да те набият!Първоначално написано от ccdesigns
Ми пробвай чиста кражба бе простак... Влез в някой магазин, задигни нещо и на касата като видиш някоя баба да вади стотак й скокни....
Брее, че прости...
Aз като съм малък, той да не е голям1 година разлика. Тръгнал да краде. Деба и идиотчето (авторът, не ти).
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
А като ти гледам коментарите и като виждам ти колко си умен ми става лошо.Първоначално написано от Scourge
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
С всички момичета става така, споко...Първоначално написано от WesCraven
btw аз като те гледам как си се вкарал във филма... надали ше излезеш
...
някой друг не забеляза ли, че автора е комплексар, който си търси внимание?
Някой забеляза ли ,че пича по-горе цъка Warcraft и е влязъл да хейтва?Стига си писал глупави коментари.За какви филми ми говориш..я спри да спамиш и да си трупаш мнения.