Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
Единствено говориш наизуст, но това е друга тема.Явно имаш ниска самооценка, щом така ми правиш забележка за аватара ми.Мен не ми пука кой какво ще си помисли, на мене ми харесва, а пък не живея и за другите.Виж за теб ако чуждото мнение е на първо място, то за мен е някаде към края.Но би ли ми обяснил кое е "готино" и кое не, че явно аз не му разбирам.Аз не съм го сложил за да съм "готин".И май май в живота страдаш от липса на внимание, щом тука така си позволяваш "анализи" да правиш при положение, че никой някои те е питал, нито нищо.Но няма проблем - като не можеш в живота, по форумите ще се доказваш.Е това вече със сигурност е готино.
Защо ти правя забележка за аватара отбелязах горе... ниската самооценка как стигна пак до нея, един бог знае . Ако не ти пукаше, нямаше изобщо да отговаряш на развлекателната ми дискусия, хаха, така че си спести неисканите оправдания. За мен ничие мнение, не е от особена тежест, пак си стигнал до извода по незнаен път.
Обясних ти кое не е готино и защо, но явно си от бавните . Да правиш елементарен анализ от подхвърлените ти късчета информация за някой си глупак с цел забавление непременно означава липса на внимание в живота... отново заключение без особена логика в него . Никой не ме е питал, просто поставих една картинка на елементарен човек пред автора, за да може да придобие представа от къде ще почерпи съвет, ако питаш мен не от много добър кладенец. С доказването по форумите отново стъпи накриво, никъде из постовете си не съм намекнал за подобно нещо.
Виждаш ли, аз боравя само с информацията, която е пред мен. Не си измислям такава, за да прикрия колко малко сиво имам в главата си. На всичките ти въпроси вече е отговорено по-горе. Какви са мотивите ми - също е писано. Заключение - не си много умен. Факт

п.п. и въпреки, че всичко почна просто като невинно отгатване от моя страна, с всеки следващ пост доказваш твърденията ми фън фън