- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Детственост
На колко години е най-добре да си изгубиш детственоста.Аз още не съм я изгубил,защото според мен още съм малък (на 13 години съм) и постоянно се питам този въпрос.
Извинете ако въпросът ви се струва тъп.
Silver Is My Love
Gold Is My Hate
Bronze Is My Shit
Пише се девственост. Идва от "девица". Не питай как така ти си девица.
Рано ти е още, момичетата си падаме по грамотни.
Въпроса ти е банален. Има поне 1000 такива заключени теми - това е поредната.
Ще ти отговоря - Добре е да я загубиш , като го направиш за първи път.
![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Няма норма. Желателно е поне да не си малолетени е по-важно да си психически дорасъл. Сексът не е само удоволствие, а и отговорност.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
На 13 години едва ли ще изпиташ някакво удоволствие..
Най-добрата възраст според мен е 16.
Не е вярно. Нещо фукаш ли се , а ? А? :PПървоначално написано от PinkPan7her
15-16 е добре![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Туй че във форумът го написах така не значи,че съм неграмотен.Аз тук пиша по-удобно(това ще рече по-неграмотно).Бързам като пиша.Първоначално написано от PinkPan7her
Silver Is My Love
Gold Is My Hate
Bronze Is My Shit
Абе я стига с тия извинения и оправдания защо пишеште неграмотно. Ако знаеш как се пише, не се влагат усилия в това да го напишеш правилно.Баси, все едно за да напишеше 'двествен' правилно се изискват три висши образования и първо място на европейското по лека атлетика....
Виж темата 'Отговори на най-често задаваните въпроси' . Или ти изобщо не си се поразровил да видиш има ли нещо полезно във важните теми?
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
"детствен" означава че си още дечко. Има бая хляб да изядеш докато се научиш как се пише и ти дойде времето да я загубиш тая "детственост"
Когато му дойде времето ще разбереш. Едва ли някой от този форум може да ти каже дата и час на събитието
Първоначално написано от Extremescream
Локни темата , че само спам ще се събере от сега нататък![]()
Пича не го интересува.От вчера гледам,че отваря теми за всевъзможни глупости и пише доста тъпи коментари дето си нямат нищо общо с темата..явно иска да си трупа мнения..
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Подкрепям с 2 ръцеПървоначално написано от RageAgainstTheMachine
![]()
"Най-хубавият ден - днешният,
най-голямата спънка - страхът,
най-лесното нещо - да се заблудиш,
най-голямата грешка - да паднеш духом,
коренът на всички злини - егоизмът,
най-хубавото развлечение - работата,
най-лошото поражение - отчаянието,
най-добрите учители - децата,
най-голямото щастие - да си полезен на другите,
най-неприятния недостатък- лошото настроение,
най-красивият подарък- прошката,
най-добрата защита- усмивката,
най-доброто лекарство - оптимизмът,
единствената реалност - любовта! "
Пише се девственостИ няма точно години.
И си мислиш , че си малък , защото не ти се е отворил шанс![]()
Ако има чалъм , знаеш ли как , ще забравиш всичко![]()
Мгоа ад ис пшиа какот ис посикам и апк ад ог четеет!
И това значи, че съм неграмотен? Понякога стават KEYBOARD FAILz...
A за всички пед@ли дето лепкат гигантски картинки мога само да извадя големия си портокал и да им посоча истината!:
Първоначално написано от Scourge
![]()
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Хайде бе?!Първоначално написано от PinkPan7her
Към автора: Обеси се. С пистолет майка ти ще чисти много. Вените са бавен начин. А с хапчета има вероятност да не умреш бързо и тогава става лошо.
много точно определение ^^ btw.. грамотен съм >.>Първоначално написано от PinkPan7her
Когато се почувстваш готов..
Няма определена възраст,в която задължително трябва да ти е първия път.. Напротив.. Когато се почувстваш готов - тогава.. Но сега не ти казвам да го направиш още на тези години..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Точно ! Той го знае човекът , но така си пише ''по- удобно'' в сайта :Д хаха . .Първоначално написано от Extremescream
На колкото години го искаш,чувстваш се добре и мислиш ,че това е момента![]()
When you dream anything can happen.
Едва ли съм единствената, за която мозъкът също е привлекателна чертаПървоначално написано от ...
![]()
Последно редактирано от ivanznikolov : 02-12-2024 на 13:15
въпросът ти не ми се струва особено тъп,струва ми се тъпо,че си на 13 и не можеш да напишеш правилно заглавието на темата си,пък едва ли не да си изгубиш ДЕТСТВЕНОСТТА.Определено си малък.
Абе вярно е,че и моя набор не сме от най-образованите ама нещо със всеки следващ олигофренията избива още по-рано и по-силно.Първоначално написано от Sotko