- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Детственост
Добре, не го е написал правилно - сега стана Трета световна война. Чудно ми е как още никой не е написал да влезе в час по български или да прочете един учебник поне.
По темата. Ти си решаваш кога, с коя и защо. Няма никой, който да ти каже нещо, освен ако не нарушаваш закона. Моя съвет е да изчакаш поне, докато не станеш на 16.ТИ ако решиш още утре можеш да направиш сефтето. Просто когато пораснеш малко ще разбереш какво съм искала да ти кажа.
![]()
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
Според мен 16г. е нормална възраст. Или след това. Или на 15г. Преди това е рано според мен, но ако си грамотен и носиш отговорност не пречи![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
еби се отсега това е света пари ебане и наркотици давай мой
хЪх...
13 си е рано, квото и да си говорим...
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Ще споделя една тайна...На никой не му пука кой кога се е проебал..![]()
Вест-мест-блябля :
банер на някаква пълна олигофрения,без много смисъл.
Тhе annoying orange не е простотия!![]()
Комплексарите взеха да си мерят пишките. Ако бяха толкова отворени сега щяха да са качили по някоя пу*ка на тях, а не да си ги мерят тука. Май е време за ключ.
На кого му се занимава, да ги изтрие тези две балалайки.
Така, изтрих постовете. WesCraven и Scourge ще ги замоля да си изливат словесната диария на лични съобщения, че дават лошо име на хорър и на УоУ феновете.
Темата се заключва, вече отговориха на въпроса: за всеки е индивидуално, когато ти решиш.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire