.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Добре, не го е написал правилно - сега стана Трета световна война. Чудно ми е как още никой не е написал да влезе в час по български или да прочете един учебник поне.

По темата. Ти си решаваш кога, с коя и защо. Няма никой, който да ти каже нещо, освен ако не нарушаваш закона. Моя съвет е да изчакаш поне, докато не станеш на 16. ТИ ако решиш още утре можеш да направиш сефтето. Просто когато пораснеш малко ще разбереш какво съм искала да ти кажа.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Според мен 16г. е нормална възраст. Или след това. Или на 15г. Преди това е рано според мен, но ако си грамотен и носиш отговорност не пречи
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Град
    Варна, моретоо :)
    еби се отсега това е света пари ебане и наркотици давай мой
    хЪх...

Супер фен Аватара на ccdesigns
    13 си е рано, квото и да си говорим...
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    ти решаваш пич ; )
    awerw

Ще споделя една тайна...На никой не му пука кой кога се е проебал..

Вест-мест-блябля :
    банер на някаква пълна олигофрения,без много смисъл.

Тhе annoying orange не е простотия!

Комплексарите взеха да си мерят пишките. Ако бяха толкова отворени сега щяха да са качили по някоя пу*ка на тях, а не да си ги мерят тука. Май е време за ключ.

anonymous768631
    Guest
    На кого му се занимава, да ги изтрие тези две балалайки.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Така, изтрих постовете. WesCraven и Scourge ще ги замоля да си изливат словесната диария на лични съобщения, че дават лошо име на хорър и на УоУ феновете.
    Темата се заключва, вече отговориха на въпроса: за всеки е индивидуално, когато ти решиш.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си