.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Р.Д. на гаджето

Много скоро гаджето ми има рожден ден. Заедно сме от много скоро и не съм го опознала достатъчно и ми е много трудно да реша как да го зарадвам. Моля ви ако имате идеи- споделете ги. Благодаря предварително!

Oсвен ако приятелят ти не е Джони Деп, то не виждам причина темата да е в 'Новини'.
    Extremescream
    Под всяка твърда черупка се крие човек, който иска да бъде обичан...

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Може да му вземеш парфюм/ блуза и да кажем да му направиш торта също. Бъди оригинална
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Направи му свирка.
    Welcome to the Jungle...

Знам един сайт,от който можеш да му избереш интересен и оригинален подарък: www.teniski.eu. Дано намериш нещо.Успех!

имам мн оригинална идея ти гола в панделка
    Лигла съм била преди ти харесваше...курва съм била щот обичам друг ли?!Ама аз имам него ти кфо имаш !

Фен Аватара на ThatsMe
    Град
    София
    Според мен няма да има голямо значение какво му даваш, а това че е от теб и не забравяй да го прегърнеш и целунеш, щото ако наистина е нещо тъпо без преградка и целувка не минава
    Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...

Град
    Варна, моретоо :)
    иии мноо сме заедно ии и ко да направя аз че си да ти свиря на инстриумен ли искаш........ скъсай го на РД-то му най-яко да му е... наистина незабравим подарък ше е!
    хЪх...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не се изхвърляй много .. а колкото до подаръка - ако ти го познаваш бегло, то ние съвсем няма да знаем какво харесва .. не мислиш ли??

Супер фен Аватара на badsector
    Зарежи ги тия материални подаръци. Хубаво е да има картичка, която да му остане за спомен от теб. Основно е да му доставиш удоволствие и приятни спомени. Просто му се покажи с оскъдно облекло и му кажи, че може да прави с теб каквото си поиска.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си