- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя
Вижте историята е такава :
Харесвам едно момиче и до колкото видях тя разбра и ме накара едва ли не да и го кажа , аз и го казах и тя каза, че е знаела. След това аз исках да сменим темата, а тя не искаше и аз и казах, че за момиче което не му пука е много заинтересована , а тя попита от какво и аз казах : от това че те хар
тогава тя каза трябва да излизам и сега седи инкогнито. Смис сигурен сам щото не сам толкова прост. Та какво значи всичко това, защото съм объркан... Благодаря предварително !
Извинявам се за правописни грешки !
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
А ти от къде си толкова сигурен, че на нея не и пука? Тя ли ти каза?
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
ами не...
Ами? .. Ако се водиш по това, което ти казват другите .. Не знам, ти си знаешПървоначално написано от ThatsMe
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
аз по принцип не се водя по другите, защото допуснах вече тази грешка веднаж и втори пат няма . Просто искам съвет какво да правя, защото като излезе инкогнито ме накара да се почувствам много гадно...
Т'ва "несменяне" на темата означава, че иска да й четкаш самочувствието.
Общо взето...не те харесва. Но дори да те, ми се струва няк'ва лигла, за която не си заслужава да се бориш. Не й обръщай няколко дни никакво внимание и ще видиш накъде вървят нещата, защото ако я попиташ директно, ще те вкара във филм, удобен за нея.
Това вече съм го правил, тя си мислеше,че и се сърдя...
Не те харесва или е уплашено малко идиотче, което не смее да си покаже носЪ в една открита дискусия. Сам прецени.
значи грешката не е в мен
И според мен иска да й чешеш самочувствието.
Спри да я търсиш за няколко дни и ще започне да ти тича зад д-то. А ако пак помисли, че й се сърдиш и изкара теб виновен, кажи й че не виждаш смисъл да си хабиш силите, за нещо което очевадно няма да се получи.
Така току-виж тя започнала да ти се обяснява в любов...
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
говорихме и тя каза, че не знае дали ме харесва, а сега си е сложила сърца на снимката и е написала "eh love love : d : d
объркан съм
Що ми се струва, че това "love love" е за друг а не за теб?