- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кандидатстване след 7-ми клас
Не съм особено запозната и искам да попитам фатално ли е че писах като първо желание едно училище, но след като подадох документите реших, че искам да уча във второто желание. Сега моят въпрос е възможно ли е да ме приемат и във второто, нали няма проблем?
Научих се да забравям незабравими неща!
Мога да кажа НЕ, когато искам да изкрещя ДА!
И най-ценното, което научих е,
че в живота ми единствената грешка беше ти!
Сега, когато знам това
и да лазиш в краката ми
не мисли, че ще те съжаля!
Не е фатално, ако са те приели на първо класиране във второто училище, което ти е на второ място може да си избереш, че искаш да се запишеш във второто и готово. :P
Don't cry, say fuck u and smile. ( :
Е да, аз това имах в предвид. Ако се класира за второ желание, не за първо желание може да се запише за второто желание.Първоначално написано от aras97
Хмм кажи кои са ти на първо и второ място и си кажи бала и ще ти кажа дали имаш шанс от първо класиране да те приемат във второто даскало.![]()
Ако не ти стигне бала за 1-во желание няма проблем.Но в случай, че те приемат на 1-во желание не може да се запишеш в друго училище.Аз също направих това, питах в инспектората дори, но ми казаха, че не може да се запиша в училището на 2-ро желание,ако съм приета в първото, а е абсолютно противозаконно да се сменят желания, когато документите са вече подадени.![]()
aras97 каза същото, повтаряте се вече.Първоначално написано от deni979
![]()