.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Ако е това което си мисля [малко месо/мазнина над коляното] не са стрии, лол.. Всеки има такова, дори и манекенките, само дето на тях им е много по-малко и им изпъква капачката. Загледайте се и по другите хора.. Но ако говорите за друго вече не знам.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

неее.. стрии са.На свиската са.И аз постоянно гледам на другите краката но нямат.

Повече от фен Аватара на aLLa
    Град
    DreamlanD *
    И аз имам там.. и на дупето имам, преди много се притеснявах. Вече не се вживявам толкова, с тях.. без тях, ако някой ме харесва, те ще са последното нещо, което ще окаже влияние върху цялостния му поглед върху мен
    Не е важно какво притежаваш, а с кого го споделяш..

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    И аз имам на бедрата и не знам какво да ползвам за да ги махна странното е,че на лявото бедро се забелязват повече,от колкото на дясното....и мисля,че не хващат тен,стоят си бели и ужасни.Въпреки че и аз нося къси панталони и не им обръщам толкова голямо внимание.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

не мога да кажа , че е хувабо ,че има хора като мен.. все пак стриите са нещо ужасно но имам чувството че не се притеснявате от тях именно защото са по малко по незабележими и тн. отколкото при мен

Rethningbird werno li s rastitelni masla se polu4ava :s

аз не мисля , че стриите могат да се премахнат... растителните масла биха направили кожата по еластична и биха предотвратили появата на стрии...

Град
    DreamlanD *
    И аз така мисля, пробвала съм доста неща
    Според мен вариантът, който ще дадв най - добри резултати е оперативният, но не всеки може да си го позволи. Пък и.. не дава гаранции

Има хора, които получиха най - доброто от мен.. и въпреки всичко ме предадоха.. Има и такива, които видяха и най - лошото от мен.. но никога не ме оставиха..

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Аз на коленете нямам.. но за сметка на това имам на дупето, защото то отслабна много драстично .. Но свикнах с това, в началото много ме беше срам да ида на басейн или на море така (все още малко ме е срам де.. ) .. но се свиква

Мега фен Аватара на koshtramba
    Цитирай Първоначално написано от amar4eto
    Rethningbird
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Стриите се махат когато са нови и червени. За другите, които сте ги забележили още преди 2/3/5/10 години - почти няма шанс ..
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Голям фен Аватара на ivetty9
    Мдаа и аз имах на дупето , и да бяха червени и майка ми ми беше взела един крем и ги мазах около половин година и се бяха заличили малко,но скоро видях,че са изчезнали напълно.Ако някой се интересува мога да му кажа как се казва крема и на каква цена е.
    If you had one last:
    -...dream...Would you let me get in?
    -...breath...Would you share it with me?
    -...kiss...Would you give me?
    -...wish...Would you spend it for me?
    -...word...Would you say it to me?

Цитирай Първоначално написано от ivetty9
    Мдаа и аз имах на дупето , и да бяха червени и майка ми ми беше взела един крем и ги мазах около половин година и се бяха заличили малко,но скоро видях,че са изчезнали напълно.Ако някой се интересува мога да му кажа как се казва крема и на каква цена е.
    еми аз се интересувам ...

Голям фен Аватара на ivetty9
    http://prikachi.com/images/743/3504743v.jpg Ето го като снимка.

Води се за бременни,но спокойно може да го използваш.На мен ми стигнаха 50мЛ и струваше около 22 лева.На опаковката пише,че се маже сутрин и вечер,но аз се мажех през ден,два когато се сетя, въпреки това ми помогна. :P :P
    If you had one last:
    -...dream...Would you let me get in?
    -...breath...Would you share it with me?
    -...kiss...Would you give me?
    -...wish...Would you spend it for me?
    -...word...Would you say it to me?

Аз на коленете, на бедрата, на дупето... И изобщо не ми пука. Не мога да направя нищо по въпроса. Майка ми, която е също с лоша кожа като моята, ме маже от преди да са ми се появили с цел да нямам .. и пак съм като зебра. Пробвала съм всякакви масла, свинска мас - няма ефект. Но си ходя точно колкото си поискам с къси гащи, поли, а на морето банският ми е изрязан. Всеки има стрии, дори мъжете, така че на който не му изнасят - много му здраве. Аз си се харесвам и така

Иначе може да видиш блога на тая мацка - има 4 деца, така че сигурно може да й се довери човек. ->> цък

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    да знаете, момчетата и изобщо хората, с които се запознавате ще ви върнат заради стрии на колената,корема,гърдите етц.
    какво се вталявате толкова не мога да разбера..

и аз имам, ама хич не ми и пука
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

ето пускам снимки... щом никой не се нави..
    http://prikachi.com/images.php?images/543/3522543e.jpg
    http://prikachi.com/images.php?images/544/3522544k.jpg
    ее.. ?

Град
    DreamlanD *
    Цитирай Първоначално написано от bobby95
    ее.. ?
    И моите са точно там.. да, създават ми доскомфорт

Цитирай Първоначално написано от aLLa
    Цитирай Първоначално написано от bobby95
    ее.. ?
    И моите са точно там.. да, създават ми доскомфорт
    и носиш ли къси панталони рокли и тн ?

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    И аз имам на свивките.. ама са червени и по една/две на всеки крак.
    Имам и на дупето (и там са червени).. мажа се с маслото на Икаров и мисля, че виждам ефект, дори той да е малък.
    П.П. Не съм отслабвала или надебелявала.. явно просто кожата ми не е еластична.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Супер фен Аватара на millmii
    Град
    Sofia
    Голяма работа. Едва ли някой ще ти заглежда ТОЛКОВА краката Пък и трябва хората да те харесват такава, каквато си
    Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    аз имам на коленете от малка и никога не ми е правило впечатление,не е толкова фрапиращо
    Дап.
    Хахахахха.. съжалявам, ама не бях осъзнала, че може да не съм единствената!

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Към авторката: аз нямам стрий, не съм имала и не искам да имам, но една фр има на сланинките си - отстрани на корема и съжалявам ако ще те разочаровам, но ТВОЙТЕ НЕ СЕ ВИЖДАТ. Фр-то ми има кажи речи тъмно розови и знаеш ли колко са грозни.... Пак ти казвам: ТВОЙТЕ НЕ СЕ ВИЖДАТ
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

bobby95 не мисля че си личат много..
    между другото аз имам от вътрешната част на бедрата бели и си личат само на слънце nvm не се вманиячавайте- с приятеля ми съм от година и ги забеляза на 6 месец а пък редовно си нося къси гащи.. това е съвсем нормално не всеки има мега разстегателната кожа xD

мерси за подкрепата мацки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си