- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Някой поръчвал ли си е от тук?
^ Мега яко!
Аз няма да поръчвам пак. Не че не ми хареса качеството на продуктите ( да, не е звездно, но за тия пари си е перфектно ), обаче просто тия дрешки са си за слаби и фини девойки. Някой ден, ако заслабна значително, може би ще пробвам пак. До тогава съм се зарекла онлайн дрехи да не пазарувам повече. В такъв филм се вкарах с тия пощи...
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Да споделя още едно мнение придобито от друг форум, в който изчетох тема от 35 страници и направо ме заболяха очите ..![]()
Като цяло там не бяха доволни от качеството, цветовете и размерите на дрехите. Тук там имаше доволни за обувки (но пак имаше и лоши отзиви). Като цяло нещата си опират до късмет и ниски,фини девойчета ..(към които аз НЕ спадам и въпреки примамливите цени няма да се осмеля да си поръчам дрехи). За обувки още ще мисля, но при всички положения - този ужас докато пристигне доставката не бих го изживяла и единствено ако се комбинирам с някой, на който му се занимава на драго сърце бих му дала парите пък да се оправя натам ..
Това е от мен за това сайтче ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И аз така..Първоначално написано от XxInn0cencexX
Има ли някой , който си е поръчвал от тук ?
http://www.bonprix-bg.com/bu/shop.htm?cat=1.10
Имат много хубави неща.![]()
За http://www.bonprix-bg.com , аз не съм си поръчвала , дори за първи път го виждам, но имат хубави неща![]()
Уххх какви сладки нещо видяях!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Колко струва доставката и за колко време горе-долу пристигат нещата..?? Дано навия мама.. и дано има акаунт в PayPal..![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.bonprix-bg.com/bu/faq.htm
Ето тук си пише всичко![]()
Първоначално написано от Djenka
Ами доставката е според грамажа на дрехите ти , ето ще ти дам пример:
Ако си вземеш обувки които тежат 900грама и рокля която тежи 300грама :
За да ти ги доставят до България ( писах София защото не знам от къде си ) за 4 до 8 дни ще трябва да платиш около 48 лева
Ако искаш да ти ги доставят за 50-80 дни ( по море пътуват и затова е толкова бавно, но пък по евтино) ще платиш 9 лева
Ако искаш да ти ги доставят за 20-50 дни ( аз избрах това - идват в пощата ) ще платиш 18 лева
![]()
Момичета а мито не се ли плаща щом Китай не е в европейския съюз![]()
Благодаря ви много за отговорите, ще си помисля още малко.![]()
![]()
Еми, мацки, ако искате, мога да Ви поръчам през моя пейпал срещу , да кажем, 10 % от поръчката ви. Мога да пусна поръчките директно на вашия адрес и да ви дам номерата на поръчките да си ги следите. Карамела вече знае как става работата![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Готин сайт, има си и на български, обаче цените са си същите като в София на центъра. А за дреха, която не мога да пробвам върху себе си, не съм склонна да дам много пари. Като гледам няма рокля под 15 евро и няма потник под 10 евро. А нали знаете, че еврата са около 2 лв.Първоначално написано от detzzy
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Аз на 90% съм сигурна,че ще си поръчам.Само трябва да говоря с майка.И към теб имам въпроси-как така "срещу 10% от поръчката ви" Не мога да го разбера товаПървоначално написано от Josefinne
И ще трябва да ми обясниш как да си я следя поръчката
С кредитна карта ли се плаща ?? Ако е така ще ми отидат на кино поръчките,май май..
и аз съм навита да поръчам ще следя темата,но аз на 100% съм съгласна ако има още няколко навити :P
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
имам един въпрос, ако поръчката е 2 килограма двойна доставка, тоест 20 $ ще трябва да платя или то 10$ е доставката за всичко общо
[img] http://4.bp.blogspot.com/_9XjzP3JBrG...0/Paramore.jpg [/img]
Don't wanna hear your sad songs
I don't wanna feel your pain
When you swear it's all my fault
'Cause you know we're not the same
No, we're not the same, oh, we're not the same
Охх, този път си харесах много сладурскии бижута общо за $6,10 - превърнато в български пари са 8,36лв. Общо тежат 710гр. Ако направим обща поръчка, този път на 100% съм навита и аз!![]()
"Причината, поради която не пия, е че искам да знам,когато си прекарвам добре."
(Нанси Уичър Астор)
Някой навит да за поръчка от този (http://intl.wetseal.com/home.jsp) сайт? Нямам PayPal.![]()
изключително негативни мнения съм чела, в бг мама има цяла тема от оплаквания
BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!
Мацки, знам, че е малко short notice, обаче се е събрала една групичка, която ще си поръчва през мен, та така или иначе пак ще трябва да се занимавам, ако някой все пак иска да поръча, нека да ми пише на ЛИЧНО и да ми остави следните данни:
1) скайп,
2) трите си имена и телефонен номер,
3) точен адрес, на който ще бъде изпратено известието за получаване на дрехите,
4) линк с избраните артикули + номер, цвят и кратко описание, за да няма после " ама аз друго исках".
ПОРЪЧКАТА ЩЕ НАПРАВЯ ВЪВ ВТОРНИК, така че до края на понеделник трябва да сме изяснили вашата поръчка и да сте ми превели парите.
Цената се изчислява по следния начин:
първите 100гр са 1.99$, а всеки следващи 100гр - 0.99$, т.е. на всеки килограм излиза около 10$. Курсът на долара варира между 1.36 - 1.39 лв.
След като си сметнете точната сума + транспорта + 10% за мен, ми изпращате паричките по банковата сметка, която аз ще ви дам. Ако имате наблизо Първа инвестиционна банка, директно казвате, че искате да захраните сметка и ви излиза безплатен превода.
По-горе някой беше писал, че не й е ясно това с 10 %. Просто поръчката от този сайт е доста време-емко за мен, не малко разправии, следя поръчки, поръчвам от собствената си сметка и в крайна сметка съм сигурна, че ако нещо се случи с поръчката, аз ще си го отнеса. Така че смятам, че съм си определила справедлива цена.
Няма минимум или максимум при поръчката, можете да поръчвате колкото искате.
От личен опит ви съветвам да гледате внимателно мерките и ако имате дори и най-малкото съмнение, че нещо ще ви е малко, не го поръчвайте. Аз лично смятах, че не излиза никак изгодно да се поръчват ботуши от там, но пък и вие можете да си смятате, ще си прецените.
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
iskam da dam porachka ako se saberem molq ako nqkoy misli da dava porachka da mi pishe che az vupshte ne razbiram ot internet porachki...protoo@abv.bg pishete mi molq !!!
Хора, скоро ще има ли нова поръчка, защото си харесах много нещица. Моля ви, кажете мнения, критики като получите поръчката, която Josefinne е направила и ако някой пак смята да правим обща поръчка, аз съм 100% навита.