- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Чалга или ....
Чалга слушам, ако ми пуснат. Кефя й се, знам ги песните, но не си я пускам в нас, защото просто не ми е айляк да си слушам сама Анелия, Райна, Емануела или Тони Стораро. Тва трябва да е някъв жесток хит, че да го направя. Иначе слушам всичко. Като почнеш от хаус, денс, рап, хип-хоп, после минаваш през метъл, рок, та стигаш до народно. Да, обичам музиката, стига да е яка.![]()
![]()
Чалга не харесвам много,намират се ИЗКЛЮЧИТЕЛНО малко песни,които да ми харесат (2 или 3 да са ).Предпочитам метал,рок,дъбстеп,хаус, абе слушам почти всичко,стига да ме кефи![]()
Всичко,хаус,дъбстеп,метъл,с кримохип-хоп,поп каквото ми хареса ;р
When I look into your eyes, it's over
You've got me hooked with your love controller
I'm trippin' and I could not get over
I feel lucky like a four leaf clover
Слушате това ,което ви харесва..Еми естествено,че ще го слушате това дето ви харесва..То това е много общ отговор..Иначе,ми не ,не слушам чалга..доста селска музика според мен,изобщо не ми харесва..Но аз и класическа музика мога да слушам,така че всеки с вкуса си .. Щом толкова много хора слушат чалга,явно нещо им харесва..Като цяло,всеки си има вкус и аз нямам проблем с това ,всеки да слуша каквото си иска .. Но нали знаете,когато отидем в кафе ,дискотека или нещо такова,нямаме много избор ... чалгия пускат..Аз не съм фен на нощните заведения ,но честно казано и ако се съберем у някой приятел,пак пускат чалга..Като цяло изобщо не ме кефи ,едва ги понасям..Но..какво да се прави.Щом им се слуша на хората това,нека го слушат.
нямам нищо против чалгата и си я слушам ама доста от певиците не ми харесват въобщее иначе слушам много различна музика
Слушам почти всичко. Чалга, поп, R'n'B, рок...
Не мога да понасям джаз, опера и онзи най-тежкия метал, в който главно се крещи и пищи.
Слушам това, което ми харесва, без значение какъв стил е..