.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Съвет

Съвет

Моля темата да бъде изтрита получих отговор на въпроса си.

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Е колкото и да я харесваш... не мисля, че трябва да се бъркаш в отношенията с гаджето й. Кофти е да си има гадже и ти да искаш да ходите на кафе. Очевидно избягва темата за излизането, не задълбавай повече.

Това, което си написал остава впечатление, че не се интересува от теб, както и може би, че държи на приятеля си повече от това, да опита нещо непознато (камоли да се впусне). Кофти ситуацуя за теб. Съветът ми ще е да се оттеглиш и да не мътиш водата. След време като е свободна, спокойно можеш да запалиш пак мотора.

Малко по различна е ситуацията но не искъм да я описвам тук. Прависте и аз така мисля. Може сега да пробвам с някое от другите момичета който ме харесват а когато има възможност да се пробвам и с нея. Мерси за съветите

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Защо не пробваш просто да се сприятелиш повече с нея. Без никакви намеци, че я харесваш. С времето, не се знае, но и тя може да те хареса. От това, което си написал, разбирам, че тя те вижа като мачо. Не вижда нищо сериозно в теб. Покажи й, че може да разчита на теб.
    А за това да не се бъркаш в отношенията и с гаджето - БЪРКАЙ СЕ. От къде знаеш - може след 10 години да се ожениш за това момиче. Ще си пропилееш шанса иначе
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си