.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Става ли ви обидно?

Когато слушате любимата си музика и вашите ви кажат намали тази гадна музика , дразни ме

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Пф, да си гледат работата. Защо да ми е обидно? Просто слагам слушалки и проблемът е разрешен.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    всеки си има предпочитания ,като не им допада ..техен проблем .Затварям си вратата и това е
    Hostis Honori Invidia

Не знам , вскякъш искам да чуят и оценят това , което слушам

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Ако те надуят стари градски, примерно, или нещо подобно, което на теб не ти харесва и ти ще реагираш по същия начин. Различни хора, различни вкусове.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Не знам , вскякъш искам да чуят и оценят това , което слушам
    И аз така ВсякЪш

А ти авторе, какво се хващаш за тва, че не ти харесват музиката. Ако сички трябваше да се ограничава и да харесва определена музика, то тогава щеше да има само един стил..
    Логично е, не можеш да очакваш тва, което на теб ти прави кеф да прави кеф и на другите.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Град
    Пловдив
    Не.Слагаш си слушалки и това е, не виждам защо да се сърдиш - все пак те може да не харесват твоята музика
    Няма подпис

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    аз принципно не обичам да 'натрапвам' музиката си на други хора, освен ако те не са поискали...и си слушам на слушалки

Ми авторе,ти ако примерно слушаш метал и си я надул по-силничко от колкото трябва,а вашите са близо,може просто да се изнервят и да имат по консервативни разбирания и за това така да се е получило..Иначе да,малко ме дразни и точно защото всеки си има предпочитания ..И за това не може да ми казва,че това което слушам е тъпо,но ако ти се натрапваш с нея ,естествено ,че може да се изнервят и да ти кажат така.

Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...

Кво не бе, направо разрушават екзистенциалната ми опора, като ми кажат да намаля...?!?
    Audio ergo sum

Изобщо даже!!!Тях старомоден начин на мислене!ната музика да не е по-хубава,

Мега фен Аватара на Colouring
    Аз попринцип не обичам силна музика,слушам си в моята стая нормално,без да усилвам много,така че никога не са ми правили забележка.Ама и да ми кажат,че не харесват музиката,която слушам,няма да се обидя-какво,нали аз си я харесвам.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Аз попринцип не обичам силна музика,слушам си в моята стая нормално,без да усилвам много,така че никога не са ми правили забележка.Ама и да ми кажат,че не харесват музиката,която слушам,няма да се обидя-какво,нали аз си я харесвам.
    +

Мега фен Аватара на xoxi
    Ако ми кажат 'Намали си музиката, защото не я харесваме', няма да е никакъв проблем за мен.
    Но ако кажат 'Намали тая гадна и тъпа музика', няма да го направя, защото съм инат. Точка.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Майка ми е отвратена от чалгата,но мен не ме бърка,че на нея не и харесва и даже ме забавляват коментарите й.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мне,нямам никви проблеми.

Голям фен Аватара на lemonademouth123
    Град
    Вкъщи пред компа
    Мен не ми става обидно, всеки си има предпочитания, нормално е да се ядосат, защото им пречи, не ми се вярва да са искали да те обидят..... Аз си слушам със слушалки винаги и си нямам проблеми
    Момиче съм!

Болката никога не спира, спира да ти пука че те боли...

Шофирай разумно - стигни жив!
    Shalalalalaaaa

cherrygloss - мама
    RageAgainstTheMachine - тати
    awesomesheepy - леля
    Братчета:
    DaNGeRousLy
    Discard
    Сестрички:
    tonie_
    xNymphetamineGirlx
    polssa
    Sunshinebabybyy

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Не, не са ми го казвали, пък и някой да ми го каже - все тая.
    Всеки си има различен вкус, мнение за дадена музика.
    Не мога да карам/искам родителите, приятелите ми да слушат музиката, която харесвам. :P
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Не ми е обидно,всеки си има различни предпочитания

Голям фен Аватара на Sunshin3
    не, пък и рядко го чувам от тях
    No need to ask
    He's a smooth operator

Голям фен Аватара на lemonyheart
    Никога не са ми правили забележка. : )

I sneakers!
    music>life ♪♫

Супер фен Аватара на FuckIt
    Град
    Everywhere
    На майка ми не й харесва това което слушам (дъбстеп, рок и пънк), абаща ми си няма и на идея какъв е този стил Иначе аз съм на 2рия етаж и като усиля музиката се чува само едно "туб туб туб" заради субуфера

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си