- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Не си помня паролата
влязла съм си в скайпа преди много време от стария ми компютър и сега наскоро ми подариха нов, обаче не си помня паролата. дали има някакъв начин да разбера паролата без да се занимавам с имейли защото и за там не помня паролата... дали има някакъв начин да си разбера паролата, като се има предвид че още не съм излязла от стария компютър и съм си на линия там.. моля ви кажете ми как да се оправя ;(;(;(
shadow4e
Слагай описателни заглавия
Моля в темата да не се публикуват начини за разбиване на пароли чрез програми и тн.
Не знам..
Освен да натисне "Забравена парола",но и там ти искат имейли![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ми да има и на мен ми се е случило първо цъкаш на забравена парола после въвеждаш имеил адреса си и от там възстановяваш паролата а ако при правеното на скайпа си въвел невалиден имеил няма начин да възстановиш паролата си освен ако не си хакер![]()
![]()
![]()
ами да сложи си имейл и смени паролата като натиснеш там забравена парола
(#) ...thats a cookie...
Аз пога да ти помогна само ми пиши.
пишеш в гугъл програма за възтановяване на парола от скайп аз знам как се казват ама некой мод ше ме бие
http://hack-service.info/f/
ако ли не потърси помощ от тук само не искай да ти хакнем сайт!
мама му!!!!!!!
Цециии
убивам през pc то
Po golqma prostotiq ot taq nemoja li da izmislish ? skype bila podatliva programa na hakerski ataki... obrazovai se malko i togava pishi.Първоначално написано от KpbCTHuKbT
Be aware of what you wish for !
Има начин ! Само трябва версията на скайп от стария да е същата като на новия комп ! Влизаш в C:\Documents and Settings\(потребителя с който влизаш в уиндоус)\Application Data и там копираш папката skype после я слагаш на преносим носител (флашка/СД) ии на другия комп влизаш в същото място иии изтриваш вече съществуващата папка и слагаш копираната от другия комп !
ЗАБЕЛЕЖКА ПРЕДИ ДА НАПРАВИШ ВСИЧКО ТОВА ИЗЛЕЗ ОТ ПРОГРАМАТА СКАЙП И НА 2-ТА КОМПА !
П.П. Това е от мен надявам се да съм помогнал![]()
![]()
:P !