.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Не си помня паролата

влязла съм си в скайпа преди много време от стария ми компютър и сега наскоро ми подариха нов, обаче не си помня паролата. дали има някакъв начин да разбера паролата без да се занимавам с имейли защото и за там не помня паролата... дали има някакъв начин да си разбера паролата, като се има предвид че още не съм излязла от стария компютър и съм си на линия там.. моля ви кажете ми как да се оправя ;(;(;(

shadow4e
    Слагай описателни заглавия

Моля в темата да не се публикуват начини за разбиване на пароли чрез програми и тн.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не знам..
    Освен да натисне "Забравена парола",но и там ти искат имейли
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Включи си стария компютър???

Град
    burgas
    ми да има и на мен ми се е случило първо цъкаш на забравена парола после въвеждаш имеил адреса си и от там възстановяваш паролата а ако при правеното на скайпа си въвел невалиден имеил няма начин да възстановиш паролата си освен ако не си хакер

Има начин. Скайп е много податлива програма на хакерси атаки. Намери си хакер и го моли да помага.

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    ами да сложи си имейл и смени паролата като натиснеш там забравена парола
    (#) ...thats a cookie...

Аз пога да ти помогна само ми пиши.

Голям фен Аватара на producenta
    пишеш в гугъл програма за възтановяване на парола от скайп аз знам как се казват ама некой мод ше ме бие

http://hack-service.info/f/

ако ли не потърси помощ от тук само не искай да ти хакнем сайт!
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Град
    Враца
    Мисля, че се сетих за един начин.
    Направи си нов имейл, чиято парола да знаеш.. И от стария компютър смени имейл адреса от Личен профил. И там вече от другия компютър за забравенат парола въведи новия имейл.. Дано стане така
    .

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Цитирай Първоначално написано от KpbCTHuKbT
    Има начин. Скайп е много податлива програма на хакерси атаки. Намери си хакер и го моли да помага.
    Po golqma prostotiq ot taq nemoja li da izmislish ? skype bila podatliva programa na hakerski ataki... obrazovai se malko i togava pishi.
    Be aware of what you wish for !

Има начин ! Само трябва версията на скайп от стария да е същата като на новия комп ! Влизаш в C:\Documents and Settings\(потребителя с който влизаш в уиндоус)\Application Data и там копираш папката skype после я слагаш на преносим носител (флашка/СД) ии на другия комп влизаш в същото място иии изтриваш вече съществуващата папка и слагаш копираната от другия комп !
    ЗАБЕЛЕЖКА ПРЕДИ ДА НАПРАВИШ ВСИЧКО ТОВА ИЗЛЕЗ ОТ ПРОГРАМАТА СКАЙП И НА 2-ТА КОМПА !
    П.П. Това е от мен надявам се да съм помогнал :P !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си