- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мога ли изобщо да направя нещо
От около 2 години и нещо харесвам 1 момиче признах й за чувствата си ,но нищо не се получи. Бяхме в 1 клас ,но тази година завършихме .Уж запазихме добри отношения ,но виждам че трудно изобщо ме поглежда въпреки че доста често излизаме в обща компания. Чатим си и в скайп с часове.Пращал съм й любовни смси наскоро отначало на бъзик ,но и съвсем сериозно без да знае кой ги праща ,въпреки че може и да се досеща. Още мисля за нея ,но не знам как да постъпя и дали изобщо има смисъл.
Спреш ли да я виждаш ще си я избиеш и от главата.Мацката явно няма интерес към теб.Насочи се към друга![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Отиваш при нея и и казваш:
Абе овцо кво се правиш на вървежна?
Устави я намира за известно време, пък тя ако има чувства към теб ще те потърси, Успех.
не мисля, че щом за две години не е отвърнала на чувствата му ще го направи в бъдеще...Първоначално написано от Aviator
Според мен трябва да спреш да се занимаваш с нея и да си намериш друго момиче![]()
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Спри да се занимаваш с нея.. Очевидно е,че тя не изпитва такива чувства,каквито ти изпитваш към нея.. Несподелена "любов" е.. И сам си причиняваш болка в момента.. Просто преодолей и приеми,че тя не те иска за нещо повече от приятел..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
струва ми се че има някакъв шанс ,но не знам как да подходя и да й докажа какво чувствам ...
Може би няма чувства към теб и трябва да я оставиш, но за не те обезкуражавам , излезте на разходка само двамата , и я питай дали има чувства към теб, но бъди внимателен и подбирай думите си...
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
и аз ти казвам - не се занимавай повече с нея, просто не си струванамери си друго момиче, вместо да се филмираш
![]()
Имал съм подобен на твоят случай и личният ми съвет към теб е да не се занимаваш просто ще се нервиш повече,ще те боли повече общо взето ще ти е много гадно.Просто я остави и си харесай друга.![]()
Silver Is My Love
Gold Is My Hate
Bronze Is My Shit