- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- проблеми ..
искам да споделя с някого моя проблем .. на 14 години съм .. както казват имам много слаби нерви .. ядосвам се за най-малкото .. отговарям на родителите си и това често ми води проблеми ..понякога не ме пускат да излизам с приятелките си,защото не спирам да им държа висок тон когато ме ядосат .. От НИЩО не съм лишена ..винаги получавам това,което искам,а в замяна на това аз им се отблагодарявам като ги ядосвам. Започнах да пия и успокоителни .. ( извинявам се ако имам грешка при писането .. пиша бъзо )
хах.... СРК !! правиш го просто защото, както сама каза, имаш всичко... твърде са те разглезили и ти се държиш с тях като с подчинени.. сори, обаче докато не слезеш на земята и не се осъзнаеш, дори и 50 теми да напишеш пак няма да се промениш : )
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
^многи си прав/а.
Опитай да се сдържаш, ние не можем да ти помогнем.
Разглезена си!!!!!Тва е няма връщане на зад има само един начин ДА ТИ МЕТНАТ ЕДИН БОИ !!!!ХАХАХА
Ти сама ако не спреш да се държиш така няма кой да ти помогне!![]()
Защо пък да е разглезена ? Тя даже още в самото начало спомена,че има слаби нерви... Следователно доста трудно е да си контролира емоциите..
Иначе просто седни и поговори с тях.. Аз съм същата.. Не го правя нарочно - просто нервите..... и пуберитета..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥