- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- майка ми
Здравейте! Имам проблем. Майка ми ме подлудява. Държи се с мен като с малко дете, не че съм много голяма (16 години) , но за някакви дребни неща се заяжда например не ме пуска на да спя в приятекли. Понякога ми дава, но е на настроения. Писна ми от нея, не мога да живея така повече. Понякога ме ''обсебва" с любов. Дори не ме оставя няколко дена вкъщи ако ще ходи на море. Какво да правя с нея?
Това дето "ще спиш в приятелки" не е изобщо нещо дребно.Като гледам какво става на тази възраст..ако ти бях баща или майка и аз бих със съмнение те пуснал.Кой знае какво си представя тя,все пак виж в какви времена живеем,явно ти няма пълно доверие.
Randy: Oh yeah? We'll lets re-direct the moment Mr. I'm So Original. Where's your motivation? Huh? Why copy yourself off of two high school loser ass dickheads? Stu was a pussy ass wet rag. And Billy Loomis? Billy Loomis, what the fuck? Jesus! Talk about a rat looking homo repressed momma's boy! Why not set your goals higher huh? You wanna be one of the big boys! Huh? Manson, Bundie, O.J, Son of...
Най-добре поговори с нея. Разкажи и запроблемите си! Сигурно ще те разбере... Е, пожелавам ти успех!![]()
Под всяка твърда черупка се крие човек, който иска да бъде обичан...
Нали казваш,че си голям човек ? Тогава говори с нея като вече зряло момиче (ако мога така да се изразя).. Разкажи й това,което чувстваш.. И така нататък..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Да бе много си голяма на цели 16г.(не се сдържах)
ААА по въпроса нали си голяма обясни и как седят обстоятелствата нали си голяма.Кажи и че всичките ти приятелки ходят по такива събирания и др.Измисли нещо....
Ако беше с 10 години по-голям, поста ти може би щеше да е до някъде удачен. В този случай обаче изглеждаш смешно и глупаво.Първоначално написано от stefko1996
Е ако е за спането в приятелки. Тези приятелки сигурно си имат родители, които ще са там. Искаш номера им и майка ти може да говори с тях за да е спокойна, че примерно никъде няма да излизате.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ами още като си малка избираш
Да споделяш с майка си всичко и да ти има доверие, но да си супер задръстена.
Да не го правиш и да не ти се месят в живота .
Аз съм на 14 момче и изобщо не позволявам майка ми да налага някакви правила. Веднаж каза, че приятелите ми били олигофрени, тогава и казах
1 ти не ми определяш приятелите
2 не ми пука кви са, а че са истински
3 ти искаш да съм приятел само с зубъри, а това няма да го бъде и не си мисли, че ще ми определяш кой ми е приятел и кой не.
Да видиш сега как не прави така повече![]()
Много ме кефиш, но не съм способен да ти го кажа...
Свиквай! Всички родители са такива! Досадни са, ама са си такива!!!Първоначално написано от teeney
![]()
Покажи и ,че си наистина достатъчно зряла ,за да взимаш сама решения за себе си и всичко ще се нареди.
Майките винаги са били такива ,което е леко досадно ,но е нормално да се притесняват.
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
ThatsMe - и, кефиш ли се?
То си е и до родител, но трябва да си изградиш доверие в него. Аз нито съм зубър, нито съм някакъв супер пропаднал, но съм си изградил доверието в родителя, а освен това и майка ми ми позволява доста неща, но това зависи и от какво доверие си си изградил в родителя. Ако постоянно ги лъжеш, няма да ти имат доверие и няма да те пускат на подобни купончета, преспивания и т.н.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Поговори си с нея , вярно е , че не може да ти дава пълна свобода. С нещо трябва да е заслужила това недоверие към теб. Не казваш всичко![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"