.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: Америка

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Недейте да говорите на изуст и недейте да обиждате момичето, че е лигла и да й казвате, че все някакси ще се справи! Много ясно, че всеки си мечтае да има някаква по-добра възможност, но все пак преди да осъзнае какво го чака... Аз от личен опит мога да ти кажа, че е ужасно трудно да си без приятелите си, които обичаш и най-вече без този любим човек, който винаги те е подкрепял. Ще се сблъскаш с много трудности, защото да излезеш в чужбина и да си кажеш: От днес започвам изцяло нов живот! - е доста трудно. Наистина осъзнаваш кое колко ти липсва. Аз не съм в Америка, но само казвам какво е за мен да загърбиш всичко в родината си. Все пак изборът е твой!!! Аз НЕ бих заминала за Америка.

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Благодаря ви за отговорите

BuBy

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Виж.. Както преди мен казаха, такъв шанс се дава веднъж в живота.. според мен да отидеш и да учиш в Америка е много добра възможност, за която някой хора могат само да мечтаят..Относно приятеля ти.. ами да, би било доста трудно.. но ако той наистина те обича би те чакал много време.. Не знам все пак..Но повярвай ми, ужасно е чувството да знаеш че си имал добра възможност, която си пропилял ..
    <3 d(ˆˆ)b

Не бъдете предубедени. Откъде знаете, че няма да ви хареса да учите в Америка или някъде по чужбина ? Откъде по дяволите знаете толкова много ? А дори ходили ли сте в чужбина ???? . . .
    Не се изказвайте неподготвени.

Повече от фен Аватара на xxKiFlAx
    Град
    гр.Плевен
    Не го прави . неприятно e да останеш сама
    ...

Повече от фен Аватара на byntar4eto
    Град
    София
    В момента не живея в България. Знам как си се чувствала. Трябваше да късам с гаджето заради тва пътуване... Бяхме си обещали да се чакаме и като си дойда да сме "вечно заедно", ама не стана така. Уж, много го обичах и т.н. И отначало много ми беше мъчно за него, много ми липсваше, обаче като дойдох в Англия и си намерих компания и нови приятели и почнахме да излизаме и всичко се нареди! Пишехме си по скайпа и си говорихме всеки ден по телефона, но не беше същото... Даже ходих с един, въпреки обещанието ми! И не чувствам вина, щото тва е нормално. Говорих с бившия ми, че просто няма смисъл, че нещата седят по друг начин вече и той ме разбра. И мисля, че и той ходеше наскоро с една. Хора, няма нищо вечно на тоя свят!! Не съм имала много опит в живота, но съм с такава нагласа! Не очаквайте нищо от никой... На себе си разчитайте само... Моя съвет към момичето е да не се колебае, а да заминава! Има толкова много печени хора по света, които чакат да те спечелят като приятел! И да останеш в България, рано или късно ще скъсаш с момчето! И после кво правиш? Помисли си хубаво. Ако заминеш в Америка ще опознаеш толкова много неща и хора! България е една доста ограничена държава и за жалост и много от хората са такива! Горда съм, че съм българка и, че съм родена и израснала в София, ама съм и много щастлива, че майка ми имаше шанса да ме доведе в Англия и в момента да уча в нормално даскало и да съм сред нормални хора и обстоятелства! Където няма убийства и шокове по улицата.... Малко се пресилих, но Тва ми е в главата... Jeez, някой път тряа да напиша роман по тая тема xD

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Родителите ти,мислят най-доброто за теб така,че ги послушай,защото много малко хора имат този шанс!

Супер фен Аватара на scrooper
    Замини бре, момиче! Ще бъде толкова вълнуващо, обогатяващо, разнообразяващо... Ще срещнеш много нови хора, ще разшириш светогледа си... Тичай да стягаш куфарите ^^

Ако наистина се обичате с гаджиту, когато се върнеш, ще продължите връзката си, ще се ожените и т.н. Дотогава ще копнеете един по друг и направо ще си умрете от радост като се видите отново.
    ама са съмнявам, че чувствата ви са чак толкоз силни

Обаче, представи си, че ти останеш и след известно време скъсате.
    както най- вероятно ши стани
    А ако "ви е писано", ще бъдете заедно и няма да позволите на някакви си разстояния за извесно време да разрушат вековната ви връзка, здрава като мрамор...

Пробвай си късмета!!!
    Няма да съжаляваш! Нищо не губиш.

ПС: Не харесвам Хамерика и родината ми е свидна на сърдцето, но това не е основателна причина да не видя свят
    always late but worth the wait!

Повече от фен Аватара на byntar4eto
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от scrooper
    Замини бре, момиче! Ще бъде толкова вълнуващо, обогатяващо, разнообразяващо... Ще срещнеш много нови хора, ще разшириш светогледа си... Тичай да стягаш куфарите ^^

Ако наистина се обичате с гаджиту, когато се върнеш, ще продължите връзката си, ще се ожените и т.н. Дотогава ще копнеете един по друг и направо ще си умрете от радост като се видите отново.

А ако "ви е писано", ще бъдете заедно и няма да позволите на някакви си разстояния за извесно време да разрушат вековната ви връзка, здрава като мрамор...

Пробвай си късмета!!!

ПС: Не харесвам Хамерика и родината ми е свидна на сърдцето, но това не е основателна причина да не видя свят

=D> +1

Цитирай Първоначално написано от byntar4eto
    Цитирай Първоначално написано от scrooper

Пробвай си късмета!!!

=D> +1
    +

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си