Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
Цитирай Първоначално написано от WesCraven
Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
НИКОГА не бих оставила момче, ако се обичаме, за да замина и то в чужбина.. Обаче изборът си е твой.Майка ми би реагирала по същия начин, по който и твоята, ако бях попаднала в такава ситуация, но нямаше да я послушам.
Щото си лигла.
Ти ли ще ми определяш ква съм бе, боклук?Исках ли ти мнението, ако щеш и в третия свят ходи, дреме ми на мене .. Аз си изказвам моето мнение, в тъпата Америка НЯМА да ми е добре и където и да е в чужбина.. Ти заминавай, ако още не си и не се връщай, подобни боклуци не трябва да имаме в държавата! Мухльо...

Чакай, ти си 8ми клас.... Изглежда не само не си ми на акъла, но и на годините! Майна, малките много отворени го раздавате, ужас. :&

Ами аз съм на 15.Мисля,че това е една доста подходяща възраст за такъв форум.Като ти гледам речника и как веднага обиждаш,ми става ясно ти на колко си и колко си голяма."Малък"?Ти на 25 ли си та си голяма?Доста заблудена си,за едно момче да пропилееш може би шанса на живота си.Доста смешна излизаш.Боклук,мухльо?А ти каква си?Разглезена кифла/лигла .. Щом съм боклук,добре,няма проблем,но и ти не изглеждаш нещо различно от поредното разглезено момиченЦе..

Пълна ![/quote]

Сега можеш да прочетеш горното ми мнение и да ходиш да духаш на някой "американец". [/quote]

Само показваш колко си елементарна и какъв манталитет имаш .. - селски.