.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Гърди

Гърди

Значи моята история е ,че от скоро съм седно момче и още не сме правили секс стигало се е почти до там но мен ме притеснява това, че гърдите ми не са многоголеми и не искам да остане разочарован. Дйте накакъв съвет какво да направя и как да го накарам да не мисли за това в момента. Благодаря предварително

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Освен ако не тъпчеш сутиена с подплънки, той вече има представа за размера на гърдите ти и няма да е "разочарован".

Ако обаче залъгваш окото с изкуствен пълнеж определено няма да е приятно изненадан.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    Освен ако не тъпчеш сутиена с подплънки, той вече има представа за размера на гърдите ти и няма да е "разочарован".

Ако обаче залъгваш окото с изкуствен пълнеж определено няма да е приятно изненадан.
    +1 ... като огромните пакети чипс .. отваряш, вътре пет картофчета
    Uh, one thing 'bout music
    When it hit you feel no pain
    White folks says it controls your brain...

На бас, че сутиена ще ти го свали последен

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от DiamondEye
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever
    +1 ... като огромните пакети чипс .. отваряш, вътре пет картофчета
    Едно време, като бяхме лапета, за нек'ъв рожден ден на един му бяхме взели нек'во много дребно подаръче. После го опаковахме в множество вестници и кутии, докато не стана една огромна кутия. После имаше половин час разопаковане за нек'ва дреболия

Няма от какво да се притесняваш.Гърдите не са най-важното нещо

anonymous768631
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dar4u
    Няма от какво да се притесняваш.Гърдите не са най-важното нещо
    Активен потребител с 2 мнения за 2 години, пич, ти трябва да си легенда...

Фен
    Град
    Sofia

Re: Гърди

Цитирай Първоначално написано от chochko11
    гърдите ми не са многоголеми и не искам да остане разочарован... как да го накарам да не мисли за това в момента.
    Значи освен че смяташ, че той няма представа колко са ти големи гърдите, искаш и някак си да го измамиш да не ти ги гледа ? И как смяташ, винаги ли ще го забаламосваш да не ги гледа или...? Щом не ти е казал нищо значи са си ОК според неговите стандарти, кво ще те е срам. Това дали ги смята за достатъчно големи трябва да сте го изяснили вече. Явно не му пречат, каквито и да са според тебе. (и с презерватив!)
    Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !

Супер фен
    Да ти имам проблемите момиче...
    ---> най-хубавия Български мениджър...Регни се няма да съжаляваш...

Надявай се и пакета му да не е много голям. Така и двамата ще сте квит.

Повече от фен
    ако сексът компенсира...

Да, момчетата, като правят секс през цялото време си мислят "МУААХАХХААХХААХХАХА! БАСИ МАЛКОЦИЦЕСТАТА КУЧКА, КОПЕЛЕ! ШЕ УМРА ОТ СМЯХ! ТИТС ОР ГТФО!"

Град
    ..in the middle of the party..
    Една няма да забравя я събличам и "Ама моите са като цигулки",не можеше да ми стане от смях..

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от chronic
    Една няма да забравя я събличам и "Ама моите са като цигулки",не можеше да ми стане от смях..
    Като квоооо? Трудно ми е да си го представя....
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Само от поста с цигулките ми стана смешно Иначе ако не пълниш сутиена със сълфетки няма да му направи впечалтение. А ако го правиш, но не си извадила първо сълфетките от кутията, пак ще знае, споко.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Ако си тъпче сутиена да изглежда голям му го кажи, за да няма после "А, ко става тука..". Ако не го тъпчеш, няма за какво да се притесняваш. Не може на всички да са големи гърдите, а и тези с по-малки си мислят "Да бяха по-големи" , тези с по-големи "Да бяха по-малки". Радвай се на това, което имаш. Пък и ако наистина те харесва и не ходи с теб само за секса няма да му пука много какви са ти. Или поне няма да каже, защото и той няма да иска критика за размера.
    Цитирай Първоначално написано от FlashMX
    Аз най се кефя на Лъвовете... Няма човек който да познавам да е лъв и да е некъв тъпанар, злодей или нещо от сорта.
    marto98 написа:
    не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????

Цитирай Първоначално написано от danielpetrov1991
    Надявай се и пакета му да не е много голям. Така и двамата ще сте квит.
    +1 ;Д абее.. ти ако издържиш повече от 10 минути мисля че проблема с гърдите ще изчезне. (:

Град
    Варна, моретоо :)
    ква си проста честно... плоскогърда змия
    хЪх...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Да, момчетата, като правят секс през цялото време си мислят "МУААХАХХААХХААХХАХА! БАСИ МАЛКОЦИЦЕСТАТА КУЧКА, КОПЕЛЕ! ШЕ УМРА ОТ СМЯХ! ТИТС ОР ГТФО!"
    Нененене.

Какво да ти кажа? Ако си е лягал с други преди, естествено е да прави съпоставка, но едва ли ще го отчете като недостатък.

Супер фен Аватара на Shia
    Е,добре де,Вие ходите,толкова ли досега не е забелязал колко ти е размера,че имаш комплекси какво ще намери вътре.

Дупето как е?
    Момче съм, просто ме радва да пиша наклонено.

Хората ти го казаха. Циците не са всичко. Ама ако нямаш и свестно дупе...

Но нали знаеш , няма грозни жени има само малко алкохол
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си