Значи моята история е ,че от скоро съм седно момче и още не сме правили секс стигало се е почти до там но мен ме притеснява това, че гърдите ми не са многоголеми и не искам да остане разочарован. Дйте накакъв съвет какво да направя и как да го накарам да не мисли за това в момента. Благодаря предварително![]()
Освен ако не тъпчеш сутиена с подплънки, той вече има представа за размера на гърдите ти и няма да е "разочарован".
Ако обаче залъгваш окото с изкуствен пълнеж определено няма да е приятно изненадан.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
+1 ... като огромните пакети чипс .. отваряш, вътре пет картофчетаПървоначално написано от TheBeliever
![]()
Uh, one thing 'bout music
When it hit you feel no pain
White folks says it controls your brain...
Едно време, като бяхме лапета, за нек'ъв рожден ден на един му бяхме взели нек'во много дребно подаръче. После го опаковахме в множество вестници и кутии, докато не стана една огромна кутия. После имаше половин час разопаковане за нек'ва дреболияПървоначално написано от DiamondEye
![]()
Няма от какво да се притесняваш.Гърдите не са най-важното нещо![]()
Активен потребител с 2 мнения за 2 години, пич, ти трябва да си легенда...Първоначално написано от Dar4u
Значи освен че смяташ, че той няма представа колко са ти големи гърдите, искаш и някак си да го измамиш да не ти ги гледа ? И как смяташ, винаги ли ще го забаламосваш да не ги гледа или...? Щом не ти е казал нищо значи са си ОК според неговите стандарти, кво ще те е срам. Това дали ги смята за достатъчно големи трябва да сте го изяснили вече. Явно не му пречат, каквито и да са според тебе.Първоначално написано от chochko11
(и с презерватив!)
Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !
Надявай се и пакета му да не е много голям. Така и двамата ще сте квит.![]()
ако сексът компенсира...![]()
Да, момчетата, като правят секс през цялото време си мислят "МУААХАХХААХХААХХАХА! БАСИ МАЛКОЦИЦЕСТАТА КУЧКА, КОПЕЛЕ! ШЕ УМРА ОТ СМЯХ! ТИТС ОР ГТФО!"
Една няма да забравя я събличам и "Ама моите са като цигулки",не можеше да ми стане от смях..
Като квоооо? Трудно ми е да си го представя....Първоначално написано от chronic
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Само от поста с цигулките ми стана смешноИначе ако не пълниш сутиена със сълфетки няма да му направи впечалтение. А ако го правиш, но не си извадила първо сълфетките от кутията, пак ще знае, споко.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Ако си тъпче сутиена да изглежда голям му го кажи, за да няма после "А, ко става тука..". Ако не го тъпчеш, няма за какво да се притесняваш. Не може на всички да са големи гърдите, а и тези с по-малки си мислят "Да бяха по-големи" , тези с по-големи "Да бяха по-малки". Радвай се на това, което имаш. Пък и ако наистина те харесва и не ходи с теб само за секса няма да му пука много какви са ти. Или поне няма да каже, защото и той няма да иска критика за размера.![]()
marto98 написа:Първоначално написано от FlashMX
не съм циганин ве а и ко кат съм 98 ? иначе ся детето в корема на прияталката ми нема ли да умре????? нали кат пиеш ескапел умира и пикае кръв после ????
+1 ;Д абее.. ти ако издържиш повече от 10 минути мисля че проблема с гърдите ще изчезне. (:Първоначално написано от danielpetrov1991
![]()
![]()
ква си проста честно... плоскогърда змия
хЪх...
Първоначално написано от LambOfGod
![]()
![]()
Нененене.
Какво да ти кажа? Ако си е лягал с други преди, естествено е да прави съпоставка, но едва ли ще го отчете като недостатък.![]()
Е,добре де,Вие ходите,толкова ли досега не е забелязал колко ти е размера,че имаш комплекси какво ще намери вътре.
Дупето как е?![]()
Момче съм, просто ме радва да пиша наклонено.
Хората ти го казаха. Циците не са всичко. Ама ако нямаш и свестно дупе...
Но нали знаеш , няма грозни жени има само малко алкохол![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"